Keystone logo
International Business School the Hague Executive MBA flexibilă
International Business School the Hague

Executive MBA flexibilă

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.500 / per year *

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

* pe an pentru studenții UE; 7500 EUR pe an pentru studenții non-UE

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Pentru liderii de afaceri cu o viziune pentru creșterea carierei.

Sunteți dornici să dobândiți noi abilități de afaceri și dorința de a vă deplasa pe o pedală superioară a carierei dvs. de afaceri, dar sunteți un angajat cu normă întreagă, cu mai puțin timp pentru a urma studii de MBA cu normă întreagă? IBSH are o soluție permanentă.

Școala International Business School the Hague ( IBSH ) introduce un program flexibil MBA executiv conceput pentru a se potrivi și a se potrivi programului dvs. de lucru. IBSH Executive MBA oferă succint studentului cunoștințele, instrumentele și abilitățile necesare pentru a face față și a rezolva problemele copleșitoare și incertitudinile pe care multe companii le întâmpină în mediul de afaceri global.

IBSH 20191010-017" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135382_20191010-017.jpg" alt="IBSH 20191010-017" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

IBSH Executive MBA este organizat exclusiv în zilele săptămânii seara, după cum se indică în formatul de mai jos:

Cand:

 • Luni, marți și miercuri
 • Orele de curs: 18:30 - 21:30

IBSH graduation 20191010-169-min" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135384_20191010-169-min.jpg" alt="IBSH graduation 20191010-169-min" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

Locul de desfășurare:

La clădirea IBSH , Rijkswijkseweg 60, 2516EH, Haga

Data începerii:

Există două prize în fiecare an în martie și septembrie

Taxe de școlarizare:

8500 € pe 12 luni, inclusiv manuale și materiale de curs. Plata taxelor de școlarizare este negociabilă.

Pentru cine este destinat acest program?

IBSH caută candidați care sunt dispuși și capabili să combine sarcini grele de muncă la companiile lor cu pregătire academică riguroasă. În plus, programul este conceput pentru persoanele cu experiență internațională, o diplomă de licență (sau echivalent) și o experiență profesională postuniversitară de cel puțin doi ani, precum și demonstrează competența în limba engleză.

Ce să se aștepte de la IBSH Executive MBA:

Un grad acreditat de MBA acordat în comun de IBSH și o universitate din Marea Britanie.

IBSH Graduation 20191010-115-min" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135383_20191010-115-min.jpg" alt="IBSH Graduation 20191010-115-min" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

Educație de calitate pentru mai puțin

International Business School the Hague Online Programs

IBSH oferă acum toate programele sale și într-un format online. Ca student online, veți urma același curriculum ca și elevii din clasă și puteți participa la cursuri live printr-o conexiune la Internet sau puteți studia prin cursuri înregistrate. Veți face aceleași sarcini și proiecte ca și studenții din campus și vă puteți conecta la lectorul dvs. pentru fiecare curs la care participați prin sistemul nostru avansat de predare a cursurilor online. Studenții online pot trece la modul în campus la sfârșitul fiecărui semestru, schimbându-și înscrierea. De asemenea, studenții online pot participa la IBSH vară IBSH din Haga, Olanda (disponibilitate în funcție de numărul de participanți).

Cerințele de intrare și datele de intrare pentru diferitele programe online sunt aceleași ca și pentru programele din campus. Mai mult, studenții trebuie să aibă acces la o conexiune stabilă la Internet, cu o lățime de bandă suficientă.

Admitere

Studenți ideali

Facilităţi

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • Utrecht, Ţările de Jos
  • + 1 Mai mult
 • MBA in Sustainable Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos
 • MBA in Social Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos