Keystone logo
ICADE Business School MBA (Master în Business Administration)
ICADE Business School

MBA (Master în Business Administration)

Madrid, Spania

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 25.579 / per year *

În campus

* dacă sunteți absolvent, aveți dreptul la 10% reducere

Introducere

Care este Master Oficial în Administrarea Afacerilor (MBA)?

Official Master's Degree in Business Administration (MBA) este gestionat de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (ICADE) a Universității Pontificia Comillas.

Programul MBA deschide ușile către o carieră profesională de succes în managementul companiilor prin predarea practică a conceptelor fundamentale pentru managementul durabil al afacerilor (management, strategie, inovare, finanțe, marketing, tehnologie, resurse umane și operațiuni). Programul oferă o experiență de formare cuprinzătoare care expune studenții și îi pregătește pentru realitățile unei lumi a afacerilor aflate în continuă schimbare.

Acest MBA oferă posibilitatea de a se specializa în Management, Finanțe și Marketing sau Tehnologie.

Este un program conceput pentru a le permite studenților să dobândească și să pună în practică competențele necesare pentru a face parte din ecosistemul european de investiții corporative și de inovare în creștere. Acesta oferă posibilitatea de a se specializa în Management, Finanțe și Marketing sau în Tehnologii, cu TechMBA, care explorează utilizarea datelor și oportunitățile din sectorul digital. Alternativ, candidații au, de asemenea, posibilitatea de a urma un Executive Programme in Business Analytics.

Acest curs oferă studii în străinătate și oportunitatea de a urmări proiecte reale de consultanță sau antreprenoriat ca parte a proiectului final. De asemenea, este posibil să se completeze experiența profesională în timpul anului universitar.

Tech MBA

Tehnologia a transformat profund ecosistemul întreprinderilor. Pentru a face față acestui "decalaj în materie de inovare" este necesar să formăm noi lideri capabili să combine noile tehnologii cu organizarea oamenilor, încurajând talentul în mod creativ. Universitatea Pontificia Comillas oferă un Tech MBA destinat celor care doresc să se angajeze într-o carieră profesională bazată pe inovare dezvoltându-și în același timp competențele de management în medii tehnologice.

Noul program oferă instrumentele cognitive, instrumentale și psihologice cheie pentru a performa în poziții de management și într-un mediu de inovare tehnologică. De asemenea, oferă rețele și resurse sociale esențiale. Legătura strânsă dintre Universidad Pontificia Comillas și companiile de ultimă generație în numeroase sectoare oferă studenților TechMBA posibilitatea unei experiențe reale de proiect care include dimensiunea tehnologică și cea de afaceri.

Deveniți liderul creativ și inovator de care au nevoie noile ecosisteme de întreprinderi și investiții

Colaborarea strânsă dintre Comillas ICADE și Comillas ICAI adaugă o valoare diferențială și cu adevărat unică acestui program. Totul în contextul valorilor tehnologice, etice și sociale ale Comillas, o universitate cu o istorie de peste o sută de ani și o lungă tradiție de inovare.

Ceea ce ne face diferiți

174257_Clipboard01.jpg

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări