Keystone logo
IE University Executive MBA
IE University

Executive MBA

20 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 75.000 *

Amestecat, Învățământ la Distanță

* aportul aprilie 2023; 80.000 EUR - aport septembrie 2023; pentru a deveni student IE University , toți membrii comunității IE ar trebui să aducă o contribuție unică la IE Foundation; aceasta este o plată unică de 1.200 EUR care

Introducere

Executive MBA al IE Business School îți dă putere să te transformi, astfel încât să poți rămâne în fruntea curbei și să fii liderul de care are nevoie o lume în schimbare. Veți dobândi competențe alese de un lider de nivel C și vă veți pregăti pentru viitorul în lumea afacerilor care evoluează rapid.

Pe parcursul a 20 de luni , alături de un grup divers de directori internaționali și în mâinile facultății noastre de experți, veți dobândi abilitățile de care aveți nevoie pentru a avea un impact pozitiv în peisajul competitiv de afaceri de astăzi .

Executive MBA este un program extrem de personalizat, axat pe dezvoltarea dumneavoastră profesională și personală. Este o călătorie de transformare, concepută pentru a vă ajuta să vă atingeți – sau chiar să vă depășiți – obiectivele. Împreună cu antrenorul executiv personal , îți vei dezvolta propriul plan de dezvoltare personală, pe baza carierei tale unice și a obiectivelor de viață. Și antrenorul tău executiv va fi alături de tine pe tot parcursul programului, pentru a-ți sprijini călătoria de învățare și pentru a te ajuta să-ți pui planul în acțiune.

Succesul în carieră este important pentru noi, motiv pentru care ne asigurăm că veți fi gata să vă puneți în practică învățarea din prima zi. Veți exersa în scenarii de afaceri contextuale în timp real, în care veți aplica conceptele, instrumentele și metodologiile din cunoștințele dvs. academice și le veți transforma în livrabile tangibile. Lucrul la propuneri pe care le veți transmite unui număr de părți interesate critice din ecosistemul CEO vă va pregăti să vă implicați activ la cele mai înalte niveluri în arena profesională.

V-ați construit deja o carieră solidă și v-ați demonstrat expertiza în domeniu. Acum este momentul să faci încă un pas în călătoria ta de învățare pe tot parcursul vieții; depășește-ți limitele, extinde-ți amprenta profesională, pregătește-te pentru a promova excelența și conduce cu scop cu Executive MBA.

5 motive pentru a studia Executive MBA

Obțineți abilitățile de conducere pentru a rămâne relevant în era digitală

Executive MBA este conceput pentru a crea următoarea generație de lideri de afaceri, gata să aibă un impact pozitiv în lumea afacerilor globale în schimbare rapidă. Oferim un mediu de învățare integrat cu adevărat experiențial, bazat pe competențe, care vă va pune în scenarii de afaceri reale în care puteți converti conceptele, instrumentele și metodologiile pe care le-ați învățat în livrabile tangibile și le puteți prezenta părților interesate interne și externe. Veți dobândi abilitățile tehnice și interpersonale pentru a deveni un lider inspirator și intenționat.

Pregătește-te pentru C-suite

Vă vom ajuta să pregătiți C-suite, oferindu-vă perspectiva de ultimă oră, viziunea strategică globală și experiența practică de care aveți nevoie pentru lumea afacerilor de astăzi. Executive MBA vă învață cum să vă duceți abilitățile la următorul nivel și să le demonstrați eficient, lăsându-vă pregătit să aveți un impact în sala de consiliu și nu numai.

Transformare personalizată a carierei

Indiferent dacă vă aflați deja pe o cale de creștere în mediul dvs. actual sau vă gândiți la schimbarea industriilor, veți avea acces la un coach executiv personal pe tot parcursul programului. Împreună, veți lucra la planul individual de transformare a carierei executive și veți avea, de asemenea, activități personalizate pentru a vă ajuta să vă extindeți amprenta profesională a executivului. Pentru a vă ajuta să atingeți acest obiectiv, studenții vor fi, de asemenea, ghidați de un mentor pe tot parcursul programului, ai cărui ani de experiență și expertiză le vor oferi o perspectivă valoroasă asupra viitoarei lor cariere.

Rețea cu lideri de sector cu experiență - pe viață

La IE Business School, veți fi cufundat într-o comunitate diversă de lideri din diferite industrii, permițându-vă să vă dezvoltați rețeaua de top și să vă extindeți amprenta profesională. Veți obține expunere la directori de top din diferite industrii și veți beneficia de oportunități excepționale de relație cu colegii directori și profesorii noștri experți. În plus, veți avea acces pe tot parcursul vieții la rețeaua noastră globală de neegalat de peste 60.000 de absolvenți.

O metodologie de învățare pregătită pentru viitor

Metodologia noastră unică combină învățarea online și față în față într-un mediu care reflectă realitatea de astăzi; nu este nevoie să-ți pui cariera în așteptare pentru a beneficia de o experiență academică de clasă mondială. Printr-o abordare practică, bazată pe proiecte, îți vei cultiva abilitățile de leadership într-un mediu de învățare fără riscuri, dar provocator, în timp ce colaborezi cu colegii directori și profesori din întreaga lume, dobândind abilitățile și cunoștințele de care vei avea nevoie astăzi. și bine în viitor.

Format amestecat

Executive MBA nu este doar online, ci este combinat. Formatul nostru unic combină prelegeri online, forumuri și activități cu module față în față în diferite locații din lume. Reunind cele mai bune cursuri online și în persoană, reflectăm modul în care trăiți și lucrați astăzi.

Abordarea noastră de învățare mixtă pentru viitor combină facultate de clasă mondială, tehnologie de vârf și practici de predare de ultimă oră, astfel încât să puteți experimenta o învățare de înaltă calitate, cu flexibilitate maximă, pentru a se potrivi vieții dvs. ocupate. Campusul virtual reprezintă prima linie a învățării moderne, oferind forumuri și sesiuni colaborative, conduse de facultăți, care sunt accesibile oriunde există o conexiune la internet.

Clasamente

Studenți ideali

Curriculum

Oportunități de carieră

Burse și finanțare

Admitere

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări