Keystone logo
IE University IE Brown Executive MBA
IE University

IE Brown Executive MBA

Madrid, Spania

15 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 141.500

Amestecat

Introducere

Universitatea Brown și IE Business School au creat o alianță unică pentru a oferi un Executive MBA cu trei certificări la nivel global. Împreună, educăm lideri reflexivi, factori de schimbare și antreprenori cărora le pasă de implicațiile umane și societale ale afacerilor.

Peste 15 luni, vă veți alătura unei cohorte internaționale de colegi și vă veți lua parte la o călătorie academică riguroasă cu profesori de renume. Cu lecții online și în persoană, curriculumul unic încorporează o abordare umanistă pentru înțelegerea modului de a face afaceri. Începând cu subiecte precum finanțele și antreprenoriatul, programul va explora apoi domenii axate pe impactul societal, cum ar fi globalizarea, sustenabilitatea, diversitatea și echitatea și impactul istoriei asupra lumii noastre moderne.

Executive MBA este clasat pe locul 3 în lume de către The Economist, iar programa noastră este triplu-certificată de AACSB, AMBA și EQUIS. Absolvenții vor primi o diplomă eliberată de ambele instituții și se vor bucura de statutul de absolvenți complet atât de la Brown University, cât și de la IE Business School.

Conceput pentru profesioniști ocupați și ambițioși, programul nostru îmbină învățarea interactivă online cu sesiuni în persoană. Indiferent de locul în care locuiți, curriculumul riguros al IE Brown Executive MBA, facultatea de talie mondială și comunitatea dinamică vă permit să construiți rețeaua și abilitățile vitale pentru promovarea afacerii dvs. fără a vă întrerupe cariera.

Programul programului

Programul are 5 perioade față în față pentru un total de aproximativ 7,5 săptămâni de rezidență de peste 15 luni. Perioadele față în față au loc în campusurile IE din Madrid, Spania, Universitatea Brown din Providence, SUA și pe locație în Cape Town, Africa de Sud.

Modulul din Africa de Sud este o „experiență de imersiune”, concepută special pentru ca studenții să experimenteze focalizarea „dincolo de afaceri” a programului într-un cadru real. Săptămâna din Cape Town oferă context pentru învățarea aplicată - aplicarea cunoștințelor dobândite în sala de clasă și sesiunile online anterioare. Această experiență bogată de teren, în care noi oportunități sunt propuse, explorate și înțelese în context, este intensificată și amplificată de ciocnirile dinamice ale culturii, politicii și nevoilor umane din situl selectat.

Învățarea interactivă, online, are loc între perioadele față în față, asigurând învățarea continuă și interacțiunea între colegii de clasă pe durata programului.

Programul clasei 2024

  • 26 februarie - 10 martie 2023

Reședință: Madrid

  • 12-23 iunie 2023

În reședință: Providence

  • 16-27 octombrie 2023

Reședință: Madrid

  • 12-20 ianuarie 2024

Reședință: Cape Town

  • 15-26 mai 2024

În reședință: Providence

  • 26 mai 2024

Început

Clasamente

Studenți ideali

Curriculum

Admitere

Mărturii studențești

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări