Keystone logo
IE University MBA internațional
IE University

MBA internațional

Madrid, Spania

11 Months

Engleză, Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 82.300 *

În campus

* aport ianuarie 2023; 82.300 EUR - aport septembrie 2023; pentru a deveni student IE University , toți membrii comunității IE ar trebui să aducă o contribuție unică la IE Foundation; aceasta este o plată unică de 1.200 EUR care

Introducere

MBA internațional este pentru profesioniștii în afaceri care înțeleg că provocările cele mai semnificative sunt cele pe care ni le propunem nouă.

Definirea unei căi de carieră corectă este o astfel de provocare – dar multitudinea de opțiuni, ritmul schimbării și un peisaj de afaceri în schimbare pot face ca acesta să pară unul insolubil. Și chiar și a te stabili pe o cale poate duce la mai multe întrebări: ești sigur că este cea potrivită pentru tine? Cum poți să progresezi și să-l protejezi în viitor? Te va împlini dincolo de un singur salariu?

Răspunsul constă în a-ți transforma cariera transformându-te pe tine însuți. O experiență de învățare organizată ca nimeni altul, MBA internațional este un program cu normă întreagă, adaptat nevoilor dumneavoastră. Primul MBA cu un accent holist pe tine, programul este conceput în jurul unui cadru unic care subliniază punctele forte, nevoile și obiectivele fiecărui individ.

La IE Business School, înțelegem că abilitățile și experiențele pe care le-ați acumulat v-au adus până aici; vom colabora cu dvs. pentru a identifica și a perfecționa acele abilități și pentru a le alinia obiectivelor și aspirațiilor dvs. Vă vom ajuta să vă clarificați și să vă perfecționați simțul scopului, pentru a aduce o îmbogățire în cariera dvs. Și vom colabora pentru a defini orice lacune în expertiza dvs. și pentru a vă sfătui cele mai bune modalități de a le rezolva.

Clasamente

Studenți ideali

Curriculum

Oportunități de carieră

Admitere

Burse și finanțare

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări