Keystone logo
IE University MBA online global
IE University

MBA online global

Online

17 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 51.000 *

Amestecat, Învățământ la Distanță

* aportul februarie 2023; 51.000 EUR - aport septembrie 2023; pentru a deveni student IE University , toți membrii comunității IE ar trebui să aducă o contribuție unică la IE Foundation; aceasta este o plată unică de 1.200 EUR ca

Introducere

Conceput pentru profesioniști în ascensiune care doresc să navigheze în mod eficient în contextul complex de afaceri de astăzi, acest program de clasă mondială vă dă putere să deblocați valoare și să generați impact. Îți vei spori capacitatea de angajare și vei crește rețeaua de lideri internaționali în afaceri. În plus, programul este livrat într-un format combinat flexibil, conceput pentru a fi combinat perfect cu viața ta profesională pe parcursul a 17, 24 sau 30 de luni.

Global Online MBA este un program constant de top pentru liderii de afaceri la nivel mondial, deoarece abordarea sa specializată este concepută pentru a vă ajuta să progresați atât în viața profesională, cât și în cea personală, folosind tehnici agile pentru a vă ascuți mentalitatea.

Cele trei săptămâni rezidențiale față în față din Madrid plin de viață oferă studenților noștri informații valoroase și utile direct de la liderii și organizațiile de top din industrie. Cu toate acestea, dacă nu puteți ajunge la săptămânile în persoană, puteți alege să le participați virtual.

5 motive pentru a studia MBA global

Accelerează-ți cariera profesională

Creșteți-vă în cadrul organizației dvs. actuale. Începeți propria afacere. Descoperă o nouă provocare. Indiferent de obiectivul tău specific, MBA online global te va ajuta să te evidențiezi de concurență. Îmbinați conceptele academice cu aplicațiile de afaceri din lumea reală în companiile globale de top, personalizând în același timp călătoria dvs. academică cu programul de transformare a carierei. În plus, sporește-ți potențialul profesional cu sesiunile de coaching individual IE Talent & Careers.

Îmbunătățește-ți cariera

La IE Business School, aliniem și combinăm cele mai bune tehnologii, metodologii și facultate, oferindu-ți în același timp controlul asupra duratei și conținutului cursului tău, oferindu-ți o educație de clasă mondială care se adaptează nevoilor vieții tale moderne. Global Online MBA vă va oferi abilități inovatoare de leadership, o mentalitate globală și instrumentele de ultimă oră de care aveți nevoie pentru transformarea carierei. Amorsăm motorul. Îți dăm cheile. O iei de acolo.

Personalizați-vă călătoria de învățare

MBA online global este în mod inerent personalizabil. Înainte de a începe, puteți alege să îl finalizați în 17, 24 sau 30 de luni. Apoi, al treilea termen oferă o specializare sporită, cu o alegere de până la șase opțiuni dinamice și posibilitatea de a participa la pista Antreprenoriat sau Intraprenoriat pentru proiectul tău final. În cele din urmă, încheiați călătoria cu Săptămâna globală a imersiunii, organizată anterior în San Francisco, São Paulo, Singapore, Miami, Shanghai și Mumbai.

Alăturați-vă unei rețele internaționale

Indiciul se află în nume – MBA online global salută participanți din peste 50 de țări și dintr-o varietate de sectoare. Datorită sălilor noastre de clasă virtuale de viitor, veți putea forma legături personale și profesionale cu oameni din întreaga lume, un atu de neprețuit la nivel personal și profesional. Dincolo de a călători și de a experimenta noi culturi, veți deschide ușa către oportunități de afaceri interesante în întreaga lume.

Învață să prosperi în comunitățile digitale

„Noua normalitate” de astăzi este definită de mediile digitale care se îmbină perfect cu spațiile fizice. Datorită componentei digitale puternice a Global Online MBA, veți perfecționa abilitățile necesare pentru a interacționa și a înflori în comunitățile digitale atât în timpul programului, cât și după absolvire.

Clasamente

Studenți ideali

Curriculum

Oportunități de carieră

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări