Keystone logo
IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Introducere

IFA Paris - Școala Internațională de modă pentru proiectare și afaceri

Cu 1200 de studenți înscriși în programele sale de licență și Master / MBA în campusurile sale „Paris, Shanghai și Istanbul”, IFA Paris transmite moștenirea franceză de modă și lux, precum și sensul inovației și aptitudinea de a lucra ca echipă în un mediu internațional.

3000 de studenți ai noștri reprezentând peste 50 de naționalități diferite s-au integrat cu succes în lumea modei și a luxului.

Motto-ul nostru: înflorește-ți creativitatea, împărtășește pasiunea noastră pentru excelență.

Pentru mai multe informații despre campusurile, programele și multe altele, vă rugăm să vizitați www.ifaparis.com

Școala PARIS

IFA Paris fost înființată în 1982 pentru a combina patrimoniul modei franceze cu lumea modernizată modernă. Fiind singurul institut din Paris care oferă toate cursurile sale de licență și postuniversitare predate în engleză și franceză, IFA Paris se adresează unui corp de studenți extrem de internațional din toate colțurile lumii. Academia Internațională de Modă, mai cunoscută sub numele de IFA Paris , oferă studenților cursuri de licență în design și marketing, precum și cursuri postuniversitare în design, afaceri, comunicare și lux într-un mediu de colaborare multidisciplinară. Cu campusuri la Paris, Shanghai și Istanbul, IFA Paris este în fruntea educației în materie de modă și lux și oferă cursuri care reflectă amploarea oportunităților disponibile în această industrie vibrantă.

Amplasat recent la Quai de la Marne 18-24, IFA Paris are vedere la canalul faimos și se află în centrul arondismentului în curs de dezvoltare. Noua locație a ridicat dimensiunile facilităților academice anterioare și a adăugat noi facilități extinse pentru a beneficia studenții, inclusiv săli de clasă mai mari, un spațiu pentru studenți și un centru de resurse și studii. Clădirea va găzdui, de asemenea, mai multe spații noi de ateliere de modă pentru a găzdui proiecte practice

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris a devenit școala principală de modă din China și este unică în a-și demonstra dedicarea spre succes prin aducerea celor mai buni instructori profesioniști de modă franceză. În parteneriat cu Universitatea de Științe Tehnice din Shanghai, IFA Paris înființat școala în Shanghai în 2002, primul joint-venture chino-francez în domeniul educației de modă aprobat de guvernul chinez. Școala IFA din Shanghai oferă o oportunitate unică studenților internaționali care doresc să obțină o perspectivă asupra pieței de modă și de lux din lume, în timp ce primesc același curriculum de înaltă calitate, predat în limba engleză, precum și în Paris. Shanghai este o metropolă deschisă și extroversată, iar ascensiunea ei în rândurile de capital de modă este, fără îndoială, un subiect serios. De la ultima perioadă a secolului al XIX-lea, Shanghai a fost centrul de modă al Chinei. Stilul Shanghai a călătorit în întreaga lume în anii 1920 și 30 și a reapărut în prezent cu designerii de modă, folosind un amestec de idei tradiționale și moderne, pentru a crea tendințe proaspete de modă. În mod remarcabil, consumatorii moderni ai țării transformă China în cea mai mare piață mondială de produse de modă de lux și high-end. Shanghai este fără îndoială Mecca Chinei pentru moda internațională și industria de lux. Majoritatea mărcilor străine de modă și bijuterii, de la piețele de lux la cele de masă, contează mai mult de un magazin din numeroasele cartiere de magazine și de centre comerciale importante din oraș. În timp ce mașinile de lux, hoteluri de 5 stele și restaurante de înaltă clasă sunt obiective turistice regulate în centrul orașului, există și acum un interes tot mai mare pentru iahturi și jeturi private printre cele mai bogate din China.

Școala din ISTANBUL

După ce a fost stabilită în Franța și China, școala de modă IFA Paris este acum prezentă și într-unul dintre cele mai vibrante orașe situate la răscruce de drumuri din Europa și Asia: Istanbul.

IFA Paris este foarte mândru să coopereze cu una dintre cele mai reputate universități din Istanbul: Universitatea Bahçeșehir .

Campusul Universității Bahçeșehir este un pas major în îndeplinirea misiunii universității de a construi un viitor din trecutul țării, stabilind un hub în centrul de afaceri din Istanbul, unde cultura, educația și învățarea se întâlnesc pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale Turciei și ale lumii . IFA Paris consideră că este un privilegiu, precum și un avantaj pentru studenții săi să profite la maximum de ceea ce poate oferi locația.

Fiind unul dintre cele mai interesante și dinamice orașe din lume și un loc diversificat, plin de muzee, galerii, parcuri și colegii moderne, Istanbulul este în măsură să ofere o scenă celor care doresc să exploreze și să dezvolte propriile interese și să înceapă o cariera în mediile de afaceri ale modei și luxului.

Centrul de Educație Continuă a Universității Bahçeșehir (BAUSEM)

Viziunea instituțională a Centrului de Educație Continuă a Universității Bahçeșehir (BAUSEM) este că educația este un proces pe tot parcursul vieții al mecanismului de auto-realizare a unui individ. Principiul principal al BAUSEM este diseminarea culturii învățării pe tot parcursul vieții în societate și creșterea conștientizării indivizilor că învățarea nu este limitată în limitele educației formale. IFA Paris și Universitatea Bahçeșehir oferă oportunități de carieră în modă și lux pentru profesioniști și pentru cei care sunt interesați de acest domeniu prin programele lor scurte de formare create în comun prin BAUSEM.

De ce IFA Paris și Universitatea Bahçeșehir / BAUSEM Cooperare?

Sloganul „Inima Istanbulului” este potrivit pentru o universitate precum Bahcesehir University (BAU) ... Cu campusul său principal la marginea Bosforului din Besiktas, fiecare zi începe devreme cu mobilitate rapidă și continuă pe tot parcursul zilei. Mai mult, este posibil să întâlnești un eveniment în aproape fiecare parte a universității.

Primul lucru care vă va lovi în ochi când intrați în universitatea noastră va fi numărul mare de studenți străini. Din Statele Unite până în China, din Franța până în Coreea de Sud dintr-o zonă geografică extinsă care se întinde pe o mie de studenți străini studiază la BAU.

„BAU GLOBAL” oferă studenților BAU șansa de a primi educație din puncte foarte diferite. BAU Global este capabil să realizeze acest lucru prin Berlin, Toronto, Washington DC, Batumi, Cipru, Hanoi, Kiev, Puebla, Brockwille.

Transportul către BAU este destul de ușor. BAU oferă servicii gratuite de transfer către studenți și cărturari cu propriile bărci între două campusuri situate în inima Istanbulului, Besiktas Nord, Beșiktaș Sud, Göztepe ve Galata. Barcile pleacă dintr-o zonă căreia îi dau numele BAUPORT. Este o zonă care este alocată în totalitate pentru utilizare de către studenți cu verdeață și o vedere superbă a Bosforului. Barcile pleacă în anumite momente ale zilei de la propriul debarcader și acest lucru permite o călătorie plăcută între campusurile din Besiktas și Galata. Astfel, studenții stau departe de traficul aglomerat din Istanbul și se bucură de ocean și de aerul său proaspăt în timp ce trec de la campus la campus.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.ifaparis.com

Caracteristici Campus

SCOALA PARIS

IFA Paris a fost înființată în 1982 pentru a combina moștenirea modei franceze cu lumea modernă globalizată. Fiind singurul institut din Paris care oferă toate cursurile universitare și postuniversitare predate în engleză și franceză, IFA Paris se adresează unui corp de studenți foarte internaționali din toate colțurile lumii. Academia Internațională de Modă, mai cunoscută ca IFA Paris , oferă studenților cursuri de licență în design și marketing și cursuri postuniversitare de design, afaceri, comunicare și lux într-un mediu de colaborare multidisciplinară. Cu campusuri în Paris, Shanghai și Istanbul, IFA Paris este în fruntea educației de modă și lux și oferă cursuri care reflectă multitudinea de oportunități disponibile în această industrie vibrantă.

Recent mutat la 18-24 Quai de la Marne, IFA Paris are vedere la faimosul canal și se află în inima arondismentului 19 în curs de dezvoltare. Noua locație a triplat dimensiunea facilităților academice anterioare și a adăugat noi facilități extinse în beneficiul studenților, inclusiv săli de clasă mai mari, un spațiu de lounge pentru studenți și un centru de resurse și studiu. Clădirea va găzdui, de asemenea, câteva spații noi de ateliere de modă pentru a găzdui proiecte practice

SCOALA SHANGHAI

IFA Paris a devenit cea mai importantă școală de modă din China și este unică în a-și demonstra dedicarea pentru succes prin aducerea celor mai buni instructori profesioniști de modă, în mare parte francezi. În parteneriat cu Universitatea de Științe Inginerie din Shanghai, IFA Paris și-a înființat școala în Shanghai în 2002, prima societate mixtă chino-franceză în domeniul educației în modă, aprobată de guvernul chinez. Școala IFA din Shanghai oferă o oportunitate unică studenților internaționali care doresc să obțină o perspectivă asupra pieței de modă și de lux cu cea mai rapidă creștere din lume, în timp ce primesc același curriculum de înaltă calitate predat în limba engleză ca la Paris. Shanghai este o metropolă deschisă și extroversivă, iar ascensiunea sa în rânduri ca capitală a modei este, fără îndoială, un subiect serios. Încă din perioada ulterioară a secolului al XIX-lea, Shanghai a fost centrul modei din China. Stilul Shanghai a călătorit prin lume în anii 1920 și 30 și a reapărut în prezent, cu designerii de modă folosind un amestec de idei tradiționale și moderne pentru a crea tendințe proaspete în modă. În mod remarcabil, consumatorii moderni ai țării sunt cei care transformă China în cea mai mare piață din lume pentru produse de lux și de modă de ultimă generație. Shanghai este, fără îndoială, Mecca Chinei pentru moda internațională și industria de lux. Majoritatea mărcilor străine de modă și bijuterii, de la lux la piețele de masă, se bazează pe mai mult de un magazin în numeroasele districte de vânzare cu amănuntul de modă și centre comerciale importante ale orașului. În timp ce mașinile de lux, hotelurile de 5 stele și restaurantele de lux sunt obiective obișnuite în centrul orașului, există, de asemenea, un interes din ce în ce mai mare pentru iahturi și avioane private, printre cei mai bogați din China.

SCOALA ISTANBUL

După ce s-a stabilit în Franța și China, școala de modă IFA Paris este acum prezentă și într-unul dintre cele mai vibrante orașe situate la răscrucea Europei și Asiei: Istanbul.

IFA Paris este foarte mândru să coopereze cu una dintre cele mai reputate universități din Istanbul: Universitatea Bahçeşehir .

Campusul Universității Bahçeşehir este un pas major în îndeplinirea misiunii universității de a construi un viitor din trecutul țării, stabilind un hub în centrul de afaceri din Istanbul, unde cultura, educația și învățarea se întâlnesc pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale Turciei și ale lumii. . IFA Paris consideră că este un privilegiu, precum și un avantaj pentru studenții săi să profite la maximum de ceea ce poate oferi locația.

Fiind unul dintre cele mai interesante și mai dinamice orașe din lume și un loc diversificat, plin de muzee, galerii, parcuri și colegii moderne, Istanbulul este capabil să ofere o scenă pentru cei care tânjesc să exploreze și să-și dezvolte propriile interese și să înceapă un carieră în mediile de afaceri de modă și de lux.

Centrul de educație continuă al Universității Bahçeşehir (BAUSEM)

Viziunea instituțională a Centrului de Educație Continuă a Universității Bahçeşehir (BAUSEM) este că educația este un proces pe tot parcursul vieții al mecanismului de auto-împlinire al unui individ. Principiul de conducere al BAUSEM este de a disemina cultura învățării pe tot parcursul vieții în societate și de a crește gradul de conștientizare a indivizilor că învățarea nu este limitată în limitele educației formale. IFA Paris și Universitatea Bahçeşehir oferă oportunități de carieră în modă și lux pentru profesioniști și pentru cei care sunt interesați de acest domeniu cu programele lor scurte de formare create în comun prin BAUSEM.

De ce cooperarea dintre IFA Paris și Universitatea Bahçeşehir/BAUSEM?

Sloganul „În inima Istanbulului” este potrivit pentru o universitate precum Universitatea Bahcesehir (BAU)... Cu campusul său principal la marginea Bosforului în Besiktas, fiecare zi începe devreme cu mobilitate rapidă și continuă pe tot parcursul zilei. Mai mult, este posibil să întâlniți un eveniment în aproape fiecare parte a universității.

Primul lucru care vă va bate în ochi când veți intra în universitatea noastră va fi numărul mare de studenți străini. Din Statele Unite până în China, din Franța până în Coreea de Sud dintr-o zonă geografică extinsă care se întinde pe o mie de studenți străini studiază la BAU.

„BAU GLOBAL” oferă studenților BAU șansa de a primi educație din puncte foarte diferite. BAU Global este capabil să realizeze acest lucru prin Berlin, Toronto, Washington DC, Batumi, Cipru, Hanoi, Kiev, Puebla, Brockwille.

Transportul la BAU este destul de ușor. BAU oferă serviciu de transfer gratuit studenților și studenților cu propriile lor bărci între două campusuri situate în inima Istanbulului, Besiktas Nord, Beșiktaș Sud, Göztepe și Galata. Bărcile pleacă dintr-o zonă căreia îi dau numele BAUPORT. Este o zonă care este alocată integral pentru utilizare de către studenți, cu verdeață și o priveliște superbă asupra Bosforului. Bărcile pleacă la anumite ore ale zilei de pe propriul debarcader, ceea ce permite o călătorie plăcută între campusurile din Besiktas și Galata. Astfel, studenții stau departe de traficul aglomerat din Istanbul și se bucură de ocean și de aerul său proaspăt în timp ce fac tranziția de la campus la campus.

  Statistica absolvenților

  Locații

  • Paris

   18-24 Quai de la Marne

  • Shanghai

   350 Xianxia Road

   • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali

    Întrebări