Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen International MBA (Dual Degree)
International Graduate Center - Hochschule Bremen

International MBA (Dual Degree)

Bremen, Germania

2 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 17.000 *

În campus

* în funcție de universitatea parteneră aleasă, plus taxa semestrială de cca. 360 euro

Introducere

+++ Acreditare de top: Programul de studii MBA internațional a fost acreditat de Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului (EFMD). Sigiliul internațional de calitate EFMD confirmă calitatea excepțională a programului de studii, care se desfășoară în cooperare cu patru parteneri internaționali de renume. Citește mai mult +++

Dual Master Degree of the IBSA Network

The International MBA is the German accredited degree program of the IBSA Dual Degree Master’s Program which is offered by the International Business School Alliance (IBSA).

Participarea la program înseamnă că îți termini studiile postuniversitare cu două grade în mai puțin timp: un MBA de la Bremen plus o altă diplomă, în funcție de alegerea universității partenere.

De asemenea, înseamnă că locuiești în două țări diferite și studiezi cu un corp studenț foarte divers. Primul semestru constă întotdeauna din module de bază. Puteți studia modulele de bază în Bremen, Germania și puteți alege una din trei specializări de afaceri partenere. Sau configurați-vă diploma dublă invers: Specializați-vă în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare și începeți la una dintre cele trei universități partenere ale noastre. În al treilea trimestru, îți vei scrie teza de master despre tema de specializare.

The standard of living in Bremen is high, but the costs are not. The city has a very long tradition as a hub of international trade. Because it is linked to the sea, many logistics companies have settled down here.

Studenții se bucură de numeroasele beneficii ale studiului în Germania. Un fapt interesant, în special, este că poți sta până la 18 luni după absolvire pentru a-ți căuta un loc de muncă (viza pentru căutarea unui loc de muncă).

IBSA Dual Degree Master’s Program - Partner Universities

As an IBSA student, you can design your own path. There are 20 possible combinations of universities and specializations you can choose. That sounds like a lot, but it’s not a complicated decision:

Există patru programe acreditate care formează programul de master IBSA Dual Degree. IMBA-ul este cel german.

Studenții încep cu primul trimestru la oricare dintre cele patru universități partenere aparținând Alianței Școlilor de Afaceri Internaționale (IBSA) și trebuie să treacă la un al doilea partener IBSA în al doilea trimestru. Proiectul final de cercetare din al treilea trimestru este finalizat la acest al doilea partener IBSA.

The Core Modules are the same everywhere. Every university has its own specialization.

  • Hochschule Bremen, Centrul Internațional de Absolvenți, Germania, Bremen
  • Universitat de Valencia, Facultatea de Economie, Spania, Valencia
  • Universitatea din Carolina de Nord Wilmington, SUA, Wilmington
  • ESSCA School of Management, Franța, Paris

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări