Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen MBA in Global Management
International Graduate Center - Hochschule Bremen

MBA in Global Management

Bremen, Germania

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 15.900 *

În campus

* for the program plus an additional semester fee of approx. 360€ per semester, including free usage of public transportation in and around Bremen and Lower Saxony

Introducere

Programul de MBA vă pregătește pentru poziții de conducere în economia globală. Pe baza învățării bazate pe cercetare, formatorii cu experiență din sectorul privat vă oferă orientarea practică necesară. Conținutul cursului vă pregătește pentru poziții cu responsabilitate de conducere în marketing sau vânzări, resurse umane, investiții bancare, contabilitate, logistică și managementul lanțului de aprovizionare, consultanță sau administrație.

Învățați sistematic atât abilități profesionale, cât și soft prin munca în grup și discuții în seminarii și ateliere. Întrucât mulți studenți provin din țări diferite și majoritatea profesorilor de la IGC au un background internațional, abilitățile dumneavoastră interculturale sunt practicate intens. Pentru a vă consolida perspectivele de carieră, ați putea dori să luați în considerare un stagiu opțional.

În calitate de absolvent internațional, puteți folosi viza de căutare a unui loc de muncă a Germaniei pentru a vă pregăti pentru următorul pas în carieră.

Your benefits

  • MBA program in English
  • Inspiring diverse student body
  • Small study groups
  • Joint research combined with academic excellence
  • Internship option
  • German language course (optional)
  • Asistență pentru studenți internaționali în campus

Admitere

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări