Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen MBA internațional Focus Logistică și management al lanțului de aprovizionare (dublă diplomă)
International Graduate Center - Hochschule Bremen

MBA internațional Focus Logistică și management al lanțului de aprovizionare (dublă diplomă)

Bremen, Germania

2 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 17.000 *

În campus

* în funcție de universitatea parteneră aleasă, plus taxa semestrială de 380 EUR

Introducere

Program de diplomă dublă cu 1 din 6 parteneri internaționali (MA/M.Sc./MBA)

Aceasta este specializarea noastră ca partener german al Alianței Școlilor de Afaceri Internaționale (IBSA).

Logistica și managementul lanțului de aprovizionare conectează piețele și oamenii. Situată într-unul dintre cele mai importante centre logistice din Germania, Hochschule Bremen oferă specializarea Internațional Logistics & Supply Chain Management. Elevii vor învăța să proiecteze, să analizeze și să controleze rețelele logistice și procesele aferente, de la logistica de intrare/achiziții până la transportul internațional. Sectorul maritim joacă un rol important în program și în regiune. Managementul de proiect va fi introdus ca instrument indispensabil pentru managerii de logistică de succes. Ca parte a unei rețele locale și globale, Hochschule Bremen, IGC, oferă o gamă largă de experiențe de învățare. Vorbitorii de referință, excursiile pe teren și simulările de afaceri sunt exemple pentru abordarea didactică a Hochschule Bremen, IGC, în predarea managementului logisticii.

Începeți cu modulele de bază ale programului de master IBSA Dual Degree la oricare dintre celelalte 5 universități partenere și alăturați-vă nouă aici pentru al doilea semestru pentru a deveni specialist în logistică. Pentru primul trimestru, puteți alege între Universidad de Valencia, Spania – RANEPA, Institutul de Studii de Afaceri, Moscova, Rusia – Universitatea din Carolina de Nord Wilmington, SUA – Universitatea din Hertfordshire Business School, Marea Britanie și ESSCA School of Management, Paris, Franța.

Programul de master IBSA Dual Degree constă din șase programe de diplomă acreditate. Fiecare partener are propriul program. Pentru a vă specializa în logistică internațională, trebuie să aplicați pentru unul dintre programele de studii acreditate ale partenerilor noștri.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări