Keystone logo
IIMT University of Fribourg Das diploma executive în gestionarea ict sau de utilitate
IIMT University of Fribourg

Das diploma executive în gestionarea ict sau de utilitate

Fribourg, Elveţia

1 Years

Request teaching languages

La zi, Part time

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

Diploma de executiv (DAS)

Sunteți în căutarea pentru o provocare & accesoriu de carieră profesională? Apoi a lua diploma Executive, în tehnologiile comunicațiilor (TIC) sau de utilitate de informare și, și să devină parte a rețelei noastre!

Diploma Executive ofere participanților cu abilități analitice, funcționale, și interpersonale necesare pentru succesul într-un TIC tot mai complexă și global, precum și de afaceri de utilitate publică și mediu de management.

Diploma de executiv în domeniul TIC sau de utilitate Management reprezintă, în total 10 săptămâni de curs, cu 20 de module și poate fi completat part-time sau full time. Programul este organizat în blocuri pe săptămână (de luni până sâmbătă), cu fiecare bloc format din două module. Jumătate din timpul de clasă este dedicată dobândirii de noi cunoștințe în concernend zona de subiect, în timp ce restul timpului este alocat pentru studii de caz și de lucru practice (în domeniul TIC sau de utilitate Management).


Limba instructiunilor


Limba engleză este singura limbă de predare. Prin urmare, participanții la cursuri de iimt necesită cunoștințe de această limbă.


examinările


Fiecare dintre cele 20 de module este urmat de un examen scris sau oral bazat pe materialul acoperit în timpul cursurilor. Cu succes examenele finalizate pot fi ulterior recunoscute pentru programul ITIM Executive MBA.


ECTS-credite


Prin completarea unui Diploma de Executiv, elevii primesc 60 ECTS-credite, inclusiv Diploma de executiv, recunoscute pe plan internațional în domeniul TIC sau de utilitate Management de la Universitatea din Fribourg.

Structura cursului

Programele Executive sunt proiectate ca o serie de module organizate în jurul diferite domenii, cu una, două sau trei module în fiecare subiect. Fiecare modul acoperă un nivel de dificultate în creștere. Cunoștințele teoretice care sunt furnizate la începutul este urmată de concentrarea pe rezolvarea problemelor practice, precum și cunoștințele specifice în subiectele selectate.

Despre Școală

Întrebări