Keystone logo
Illinois Institute of Technology Master of Business Administration (MBA) Business Analytics - Desemnat STEM
Illinois Institute of Technology

Master of Business Administration (MBA) Business Analytics - Desemnat STEM

Chicago, Statele Unite ale Americii

36 Hours

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.646

În campus

Introducere

Datele și analiza transformă managementul și conduc la succesul afacerii. Companiile de toate dimensiunile și industriile din spectru angajează profesioniști în analiză de afaceri care pot folosi știința datelor pentru a rezolva probleme, a implementa schimbări și a crea noi oportunități de afaceri pe piețele globale competitive.

Master of Business Administration (MBA) Programul Business Analytics de la Stuart School of Business de la Illinois Tech vă pregătește pentru roluri cheie, cu impact ridicat, în gestionarea analizei de afaceri.

Construiți-vă experiența de afaceri în management, inovare, luare a deciziilor strategice, operațiuni și finanțe și leadership.

Aflați cum să utilizați informații din analiza datelor și modelarea predictivă pentru a optimiza eficiența operațională, a dezvolta și dezvolta noi produse și piețe și pentru a crește profiturile.

Studiați cu profesori care au o vastă experiență în industrie și predau cu o abordare aplicată.

Locația noastră din centrul orașului Chicago și conexiunile cu companii din industriile cu consum mare de date — marketing, logistică, tehnologie digitală, îngrijire medicală și multe altele — oferă stagii de practică, rețele și oportunități de angajare pentru a vă ajuta să vă lansați cariera.

Parteneriatul nostru exclusiv cu Chicago Innovation, o comunitate de peste 25.000 de profesioniști de succes, vă oferă acces gratuit la evenimente de afaceri lunare, ajutându-vă să vă dezvoltați profesional și să creați rețea.

Prin programul unic Elevate de la Illinois Tech, vi se garantează experiențe practice pe tot parcursul educației absolvente, cum ar fi stagii virtuale și în persoană și îndrumări personalizate de la un consilier de carieră, un mentor academic și un antrenor pentru absolvenți.

Programul desemnat de STEM

Acesta este un program desemnat de STEM, iar absolvenții internaționali ai programului sunt eligibili să aplice pentru o prelungire pentru formarea practică opțională, care permite studenților selectați să rămână și să lucreze în Statele Unite până la trei ani după absolvire.

Prezentare generală a programului

Master of Business Administration (MBA) Programul Business Analytics te pregătește pentru carierele manageriale din secolul al XXI-lea, învățându-te cum afacerile, analiza, tehnologia și inovația converg pentru a oferi succes companiilor și organizațiilor.

De ce Illinois Tech este una dintre universitățile cu cea mai bună valoare din țară

În calitate de student Illinois Tech, veți fi automat luat în considerare pentru bursele instituționale generoase ale universității noastre. În medie, aceasta se adaugă la economii de 107.472 USD pe școlarizare și locuință pentru fiecare student în timpul celor patru ani la Illinois Tech (134.340 USD pentru cinci ani, pe baza cifrelor din toamna 2021).

Ne angajăm să reducem drastic costul diplomei dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe învățarea la una dintre cele mai dinamice și bazate pe inovație universități din țară.

Vrei mai multe motive grozave?

  • Pe lângă bursa noastră instituțională, în medie, Illinois Tech acordă studenților noștri o sumă suplimentară de 34,412 USD fiecare în ajutor de școlarizare bazat pe nevoi pe parcursul a patru ani (43,015 USD pentru cinci ani). (dintre solicitanții FAFSA, toamna 2021)
  • Suntem școala cu cea mai bună valoare pe locul 44 din țară (US News & World Report)
  • 98% dintre studenții noștri primesc o formă de ajutor financiar
  • Salariul mediu de început al studenților noștri este de 63.938 USD

Facilităţi

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Curriculum

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări