Keystone logo
Imperial College Business School

Imperial College Business School

Imperial College Business School

Introducere

Inspirăm minți strălucitoare

Ca parte a Imperial College London, un lider global în știință și tehnologie, conducem afacerile globale și transformarea socială prin fuziunea dintre afaceri, tehnologie și mentalitate antreprenorială.

Combinăm gândirea și perspicacitatea inovatoare cu noile tehnologii pentru a dezvolta soluții la problemele din lumea reală, beneficiind de afaceri și îmbunătățind societatea.

Cercetătorii noștri lideri mondiali sunt pionier în soluții practice, iar excelența lor în cercetare informează programele noastre de studii postuniversitare și executive. Conducerea noastră de gândire este căutată de guverne, factori de decizie politică și lideri de afaceri la nivel mondial, care deseori colaborează cu noi în proiecte de cercetare.

Atragem minți strălucitoare și oferim mediul pentru a încuraja gândirea inovatoare și antreprenorială, rezultând idei inovatoare care deblochează oportunități de afaceri.

Serviciul nostru de dezvoltare profesională pe tot parcursul vieții și rețeaua globală de absolvenți asigură absolvenților noștri cariere lungi și de succes în diferite industrii din întreaga lume.

Inspirăm mințile strălucite pentru a fi viitorii lideri mondiali în afaceri și societate.

Viziunea noastra

Pentru a beneficia de afaceri și pentru a îmbunătăți societatea prin puterea gândirii inovatoare.

Misiunea noastră

Inspirăm mințile strălucite pentru a fi viitorii lideri mondiali în afaceri și societate. Conducem afacerile globale și transformarea socială prin fuziunea între afaceri, tehnologie și mentalitate antreprenorială.

Imperial înseamnă Afaceri Inteligente

Acreditari

Imperial College Business School este printre doar 1% dintre școlile de afaceri din întreaga lume care au fost acreditate de cele mai mari și mai influente trei asociații de acreditare a școlilor de afaceri: AACSB, AMBA și EQUIS. De asemenea, suntem una dintre primele școli de afaceri care a primit un premiu Bronze Athena SWAN la nivel de departament din partea Unității Equality Challenge, ca recunoaștere a angajamentului nostru de a combate inegalitatea de gen în învățământul superior.

Premii

  • Universitatea anului și Universitatea anului pentru experiența studenților de către The Times și The Sunday Times Good University Guide 2022
  • Lista finală pentru Școala de afaceri a anului la Times Higher Education Awards 2021

Locații

Locații
  • Exhibition Road, SW7 2AZ, South Kensington

Întrebări