Keystone logo
Imperial College London Executive MBA
Imperial College London

Executive MBA

South Kensington, Regatul Unit

22 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 69.000 *

Amestecat

* depozit: 3.450 GBP

Introducere

Un MBA de primă clasă care pregătește profesioniști cu experiență pentru roluri de conducere executivă într-o lume bazată pe tehnologie

Executive MBA (EMBA) cu sediul la Londra este un program cu fracțiune de normă special conceput pentru profesioniștii cu experiență în afaceri care doresc să-și accelereze cariera fie într-o traiectorie existentă, fie prin tranziția la un nou context sau rol de afaceri. Programul este livrat printr-o combinație de predare online și în persoană, valorificând beneficiile învățării mixte, minimizând în același timp numărul de zile pe care trebuie să le petreceți departe de birou.

Printr-o călătorie de Executive Leadership atent organizată, Executive MBA vă asigură că dezvoltați abilități puternice de leadership alături de modulele de bază pentru a vă ajuta să stăpâniți subiecte fundamentale de afaceri, pregătindu-vă pentru poziții de conducere generală superioară. În al doilea an, vă veți construi pe baza acestor cunoștințe, dobândind abilități și expertiză de specialitate prin gama noastră largă de module opționale. De asemenea, veți finaliza rezidențe internaționale de o săptămână atât în SUA, cât și în China, pentru a înțelege mai bine mediul de afaceri global. Cu accent pe leadership, tehnologie și construirea rețelei tale globale, Executive MBA este biletul tău de primă clasă pentru succes.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări