Keystone logo
INCAE Business School

INCAE Business School

INCAE Business School

Introducere

Bine ați venit la INCAE

117134_Ranking_FT.png

Cu peste 50 de ani de istorie, INCAE este mult mai mult decât o școală de afaceri.

Această școală te poziționează ca un expert competitiv global în domeniul dezvoltării afacerilor în economiile emergente, în special în America Latină. Este o experiență care vă face parte dintr-o rețea excelentă de profesioniști și deschideți posibilități de studiu în gradele superioare la cele mai bune universități de top la nivel mondial, cum ar fi Școala de Management Yale, Universitatea Michigan, St Gallen, UCSD, printre altele.

117133_estudiantes2_keystone.jpg

Campusul nostru

INCAE Business School are două campusuri moderne, situate în Alajuela (Costa Rica) și Managua (Nicaragua). Veți putea experimenta biodiversitatea din America Centrală și cele mai colorate peisaje ale plajelor paradisiace și ale pădurilor tropicale .

Diferența noastră

Ca cea mai bună școală de afaceri din America Latină , ea promovează progresul societății latino-americane prin formarea talentului liderilor cu o perspectivă globală și prin cercetarea aplicată în centrele de impact; în special în domeniile competitivității și sustenabilității, antreprenoriatului și dezvoltării liderilor de femei.

117132_estudiantes2_keystone.jpg

Acreditarea triplei coroane

117131_accreditations_in_color.png

INCAE este acreditat de principalele agenții internaționale de acreditare: AACSB, AMBA și EQUIS . Aceasta face parte dintr-un grup exclusiv de universități din întreaga lume, deoarece doar 1% are această "triplă coroană" de acreditare.

Ca dovadă a calității programelor sale și a angajamentului de a oferi educație bazată pe standarde înalte, INCAE a fost prima școală din afara Americii de Nord, care a obținut acreditarea de către Asociația sudică a colegiilor și școlilor (SACS) , una dintre cele șapte entități ale Departamentului din educație care acreditează oficial universitățile din Statele Unite.

Clasamentul internațional

Calitatea INCAE a fost recunoscută de clasamentele internaționale de prestigiu. Printre cele mai bune 100 de MBA din lume, conform clasamentului QS 2018, a fost aleasă ca cea mai bună școală din America Latină și cea de-a 11-a în America de către Financial Times în 2019 și 2018.

Schimburi și grade duble

Prin INCAE, puteți obține grade duble cu școli de prestigiu, cum ar fi Școala de Management Y , Universitatea din Michigan și Universitatea din St. Gallen , printre altele. În plus, veți avea ocazia să faceți schimb de la cele mai bune universități din mai mult de 30 de țări, cum ar fi Stern, Kellogg (SUA) Universitatea Fudan (China), HEC Paris (Franța), UBC Sauder School of Business (Canada) și multe altele.

Experți în piețele emergente

90% din Facultatea noastra are un doctorat sau de doctorat de la universitățile Ivy League . Profesorii aparțin 16 naționalități diferite, lucrează în mai mult de 18 țări și sunt membri ai consiliilor companiilor recunoscute din America Latină.

Ei au o cunoaștere largă a realității economice, politice, sociale și de afaceri din regiune, care se reflectă în studiile de caz pe care le rezolvă în clasă. Ca urmare, absolvenții INCAE cunosc ultimele tendințe ale afacerii și sunt capabili să aplice cele mai inovatoare instrumente de management pentru piețele emergente .

117130_facultad.jpg

preț

55.000 de dolari SUA - 77.000 USD

* Costurile variază în funcție de programul ales. Prețul include taxele de școlarizare, materialele didactice, mesele parțiale și cazarea.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Garita District, Alajuela

  INCAE Business School Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica, , Garita District, Alajuela

  • Monte Tabor

   INCAE Nicaragua Monte Tabor, Nicarágua, , Monte Tabor

   Întrebări