Keystone logo
Indiana State University Scott College of Business MBA
Indiana State University Scott College of Business

MBA

Terre Haute, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Bine ați venit pe site-ul web pentru programul Masters of Business Administration (MBA) de la Indiana State University. Mă bucur că ați vizitat site-ul nostru. Scott MBA este un grad avansat de afaceri avansat, recunoscut ca fiind cel mai bun program al națiunii de nouă ani consecutivi.

Acest program flexibil permite studenților din medii diverse să participe la cursuri cu normă întreagă sau part-time. Mulți dintre studenții noștri sunt profesioniști care lucrează; în timp ce alții sunt studenți tradiționali sau studenți internaționali. Indiferent de unde provin, studenții din programul nostru de MBA au un sentiment de loc și comunitate. Facultatea noastră este remarcată pentru angajamentul său cu studenții ca indivizi și expertiza în predare și învățare.

Curriculum-ul MBA include cursurile necesare pentru a vă avansa în carieră, cu accent pe finanțe, operațiuni, resurse umane și marketing. Cursurile suplimentare vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta abilitățile analitice, tehnice și organizaționale.

Avem un termen limită de admitere, ceea ce înseamnă că există întotdeauna un termen în care vă puteți alătura programului nostru. Site-ul vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe imediat cursul avansat. De asemenea, personalul nostru prietenos și competent este bucuros să vă răspundă la întrebări și să vă ofere îndrumări în timp ce urmăriți drumul către o educație absolventă. Nu ezitați să ne contactați!

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan