Keystone logo
Indiana State University Scott College of Business MBA în leadership în educație
Indiana State University Scott College of Business

MBA în leadership în educație

Terre Haute, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru MBA în educație de conducere la Indiana State University. Acesta este un program unic conceput în parteneriat cu Colegiul de Afaceri Scott, Departamentul de Conducere în Educație al Colegiului de Educație Bayh și Fundația Națională de Bursă Woodrow Wilson. Scopul acestui interesant program MBA este de a recruta și pregăti o nouă generație de lideri educaționali care au cunoștințele, abilitățile și instrumentele pentru a îmbunătăți semnificativ învățarea în școlile din Indiana.

Acest program unic este conceput exclusiv pentru educatori profesioniști care au fost identificați de liderii districtului școlar din Indiana ca având competențele esențiale pentru conducerea eficientă a școlilor K-12 din Indiana. Proiectarea programului vă permite să finalizați programul în 14 luni, menținând în același timp angajare în districtul școlar. În plus, acei studenți selectați pentru program vor primi o bursă de la Woodrow Wilson National Fellowship Foundation care va acoperi toate cheltuielile legate de finalizarea programului.

Acest MBA acreditat AACSB va fi susținut de facultatea remarcabilă a Colegiului de Afaceri Scott și a Departamentului de Leadership al Educației Bayh Colegiul de Educație acreditat de NCATE. După finalizarea cu succes a MBA în conducerea educației, absolvenții vor îndeplini cerințele pentru licența la nivel de construcție din Indiana.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master of Education - Universitatea din oraș, Malaezia
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Online MBA Leadership Educațional - Universitatea din Cumbria (UK)
    • City of Carlisle, Regatul Unit
  • Mba - majore în conducerea și managementul educației
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite