Keystone logo
Indiana University Southeast Master of Business Administration (MBA)
Indiana University Southeast

Master of Business Administration (MBA)

New Albany, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Nu numai că programul de masterat în administrarea afacerilor (MBA) de la IU Southeast este unul dintre cele mai bune din regiune, este unul dintre cele mai bune din țară! Noii noștri absolvenți de MBA au testat în TOP 1% în țară printre școlile de afaceri în conformitate cu un examen de evaluare ETS®️ pentru programe de MBA.

Oferind cel mai bun ROI din regiune, programul nostru MBA îi ajută pe profesioniștii din mediul de afaceri să își dezvolte cariera prin consolidarea cunoștințelor de afaceri, sporind capacitatea lor de a analiza alternativele de afaceri și deschizând ușile către cariere mai provocatoare și pline de satisfacții în domeniul afacerilor.

Du-te la ritmul tău

Programul nostru de MBA este conceput pentru profesioniștii care lucrează, cu programare și formate flexibile, două locații convenabile în New Albany și Jeffersonville și opțiuni accelerate prin MBA Your Way.

Ușor de adăugat un al doilea grad de afaceri

Luând doar șase cursuri suplimentare, studenții MBA pot obține, de asemenea, Master of Science în Strategic Finance (MSSF), pentru un set de abilități infinit comercializabil.

Cel mai bun ROI din regiune

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare