Keystone logo
INSEAD Master în Administrarea Afacerilor (MBA)
INSEAD

Master în Administrarea Afacerilor (MBA)

Fontainebleau, Franţa

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 87.000 / per year *

În campus

* Septembrie 2020 - ianuarie 2021; € 89.000

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul INSEAD un an de MBA este despre rigurozitatea academică, diversitatea uimitoare, oportunitățile excelente de carieră și o rețea excelentă de absolvenți. O parte din rolul meu implică întâlnirea cu elevii noștri din întreaga lume, iar un lucru pe care îl spun mereu despre experiența lor de MBA este: „a fost cel mai bun an al vieții noastre!”

Cu trei campusuri complet integrate în Europa, Asia și Orientul Mijlociu și peste 90 de naționalități diferite în clasă, nicio altă școală de afaceri nu oferă o astfel de experiență multiculturală. Așadar, dacă căutați un loc în care nu există o cultură dominantă, unde puteți fi adevăratul vostru sine și unde sunteți printre prieteni: nu căutați mai departe, suntem cu toții și mai mult la INSEAD !

Programul accelerat de program full-time MBA dezvoltă lideri de succes și gânditori și antreprenori care creează valoare pentru organizațiile și comunitățile lor și căutăm candidați inteligenți, bine rotunjiți, care cred că afacerea poate fi o forță pentru bine.

Aștept cu nerăbdare să primesc cererea dvs.!

Minh Huy Lai

Director general, programul INSEAD

Fapte reale

  • 10 luni - durata programului
  • 29 - Vârsta medie
  • 6 ani - Experiență medie de muncă
  • 680-750 - Gama GMAT (mijloc 80%)
  • 90 - Naționalități
  • 352 - Femeile alcătuiesc o clasă INSEAD

Fă parte dintr-un corp de studenți interesant, dinamic și divers

Programul MBA este pasul tău către un viitor împlinitor ca lider într-o lume de afaceri competitivă și globală. Credem că mediul nostru multi-cultural, format din studenți reprezentând peste 90 de naționalități și o facultate internațională de experți în afaceri de nivel mondial, este ideal pentru dezvoltarea profesională și personală.

Echipa MBA Admissions caută oameni cu curiozitate intelectuală, calități personale care să contribuie la numeroasele activități INSEAD și dorința de a se întinde într-un program academic riguros. Salutăm aplicațiile din întreaga lume indiferent de rasă, religie, sex, culoare sau situație financiară. Scopul nostru este să construim un corp de studenți interesant, dinamic și divers.

128269_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Cerințe de aplicare

Condițiile necesare pentru admiterea în programul MBA INSEAD includ trimiterea unui formular de cerere online și a documentației de suport necesare enumerate mai jos.

Aplicație online

Întregul proces de aplicare este realizat prin intermediul sistemului nostru de aplicații online. Puteți lucra separat la diferite secțiuni ale aplicației. Vă rugăm să vă asigurați că salvați toate datele dvs. înainte de a vă deconecta, astfel încât să puteți reveni la lucrările ulterioare.

Documentatie explicativa

Documentele justificative trebuie să fie incluse în cererea dvs. și primite înainte sau în ziua limită de depunere a cererii. Aplicația dvs. nu va fi evaluată până când nu vor fi primite toate elementele de mai jos în plus față de elementele online. Vă rugăm să atașați documentele dvs. justificative prin intermediul sistemului de aplicații online.

Transcriere oficială

Transcrierile dvs. trebuie să indice atât diploma cât și notele obținute de la fiecare colegiu sau universitate la care ați participat. Acceptăm transcrieri în engleză sau franceză. Toate celelalte trebuie să fie însoțite de o traducere certificată în engleză. Fiecare transcriere trebuie să poarte sigiliul oficial și semnătura instituției.

Date și termene

În timp ce vom opera un proces de admitere în stadii, cu patru termene pentru fiecare dintre cele două admisii pe an, în cadrul fiecărei runde, cererile vor fi revizuite în timpul unui proces de admitere continuu. Acest lucru înseamnă că termenele de interviu și Decizia finală pe care le vedeți mai jos sunt cele mai recente date până la care ați primi decizia dvs., dar ar putea fi mai devreme. Vă asigurăm că eliberarea deciziilor mai devreme decât termenele publicate nu afectează evaluarea detaliată a aplicației noastre. Vă rugăm să rețineți că, în timp ce concurența pentru fiecare rundă este egală, cu cât veți primi admiterea mai devreme, cu atât mai mult timp trebuie să vă asigurați finanțarea și să aranjați logistica. Noul formular de cerere online se deschide cu aproximativ două luni înainte de fiecare termen limită de depunere a cererii.

Investind în viitorul tău

Un MBA INSEAD produce o viață întreagă de dividende, atât profesional cât și personal. Totuși, urmărirea unui MBA este un angajament serios de timp și bani - o investiție care trebuie luată în considerare și planificată cu atenție de către solicitanți.

Pentru a înțelege obligațiile financiare care vă sunt necesare pentru a participa la programul MBA INSEAD , consultați secțiunea noastră de costuri și taxe MBA. Este important să luați în considerare opțiunile de finanțare și finanțare din timp în timpul procesului de cerere, care ar putea fi sub formă de economii, împrumuturi sau burse. Puteți începe să vedeți dacă sunteți eligibil să aplicați pentru oricare dintre bursele sau împrumuturile listate pe site-ul nostru.

Deși responsabilitatea finanțării anului dvs. la INSEAD revine în cele din urmă, Oficiul pentru ajutorul financiar MBA vă poate ajuta în planificarea finanțării pentru programul MBA INSEAD .

Costuri și taxe

Taxele de școlarizare pentru clasa iulie sunt stabilite în decembrie în fiecare an. Taxele pentru clasa decembrie sunt anunțate în iunie.

Taxele de școlarizare acoperă toate materialele de curs tipărite, accesul la biblioteca INSEAD , accesul la serviciile de tehnologie informațională din campus, școlarizarea și testarea limbii *, taxele consiliului studenților, acces la sală, cărți de vizită, tipărire și asigurări de sănătate.

* Se aplică numai în anumite limbi

Oportunități de carieră

Echipa noastră globală de la Centrul de Dezvoltare în Carieră este dedicată să vă sprijine în călătoria dvs. din carieră, înainte de a pune piciorul pe campus până la absolvirea programului MBA.

  • 91% angajat după 3 luni
  • 78% cariere schimbate (sector, țara de muncă sau funcție)
  • Salariu mediu de 109,800 USD (USD)
  • 300 de companii recrutate absolvenți INSEAD

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare