Keystone logo
INSEAD Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA)
INSEAD

Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA)

22 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

USD 125.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Tsinghua - INSEAD Executive MBA (TIEMBA) este un parteneriat unic între INSEAD , una dintre școlile de afaceri din lume, și Tsinghua, una dintre cele mai prestigioase universități din China. Programul se desfășoară pe cele trei campusuri ale INSEAD din Singapore, Abu Dhabi și Fontainebleau (Franța) și campusul lui Tsinghua din Beijing.

Ca participant, veți face schimb de perspective în cadrul unei clase de elită, dinamică, cultural diversă de manageri experimentați și veți face parte din două rețele de studenți puternici. TIEMBA este locul în care dezvoltarea de leadership care se schimbă în viață întâlnește măiestria tehnică a disciplinelor de afaceri cheie. Și ambele au un impact imediat asupra organizației tale. Este cel mai bun din Orient și Vest, învățând și lucrând, cunoștințe tehnice și abilități soft - într-un singur program.

Avantajul TIEMBA

Două grade de la două școli de afaceri prestigioase

Veți obține două grade de management de la două instituții de top din China și din lume.

Gateway to Global Networks

INSEAD vă oferă acces la o rețea internațională de absolvenți, în timp ce comunitatea de studenți Tsinghua este cheia deschiderii multor uși în China.

Experți mondiali ca facultate

Acces la facultăți cu adevărat de vârf, care oferă un curriculum robust printr-o varietate bogată de stiluri de învățare.

Informații profunde despre leadership

Programul nostru de dezvoltare a leadershipului se desfășoară pe tot parcursul programului, ducând abilitățile de leadership la nivelul următor.

Aflați de la diverși participanți

Aflați alături și de la colegii de clasă care au o bogată experiență globală.

Două școli prestigioase

Universitatea Tsinghua

A studia la Universitatea Tsinghua înseamnă a vă alătura unei instituții a căror istorie este împletită cu povestea extraordinară de creștere economică a Chinei din ultimele decenii. De fapt, decanul fondator al Școlii de Economie și Management (SEM), profesorul Zhu Rongji, a continuat să devină cel de-al cincilea premier al Chinei în 1998. Astăzi viziunea sa despre o școală în care elita de afaceri a Chinei ar putea afla despre cele mai bune practici globale și implementarea în economia chineză este o realitate. Tsinghua SEM a devenit una dintre cele mai apreciate școli de afaceri din lume: un magnet pentru activități antreprenoriale și profesioniști de seamă din întreaga China și nu numai.

INSEAD

INSEAD este una dintre cele mai mari și cele mai bine cotate școli de afaceri absolvenți din lume. Mai important, este un mediu unic care reunește oameni și idei din diferite culturi pentru a schimba viețile și a transforma organizațiile. O perspectivă globală și diversitatea culturală sunt reflectate în toate aspectele cercetării și predării sale în trei campusuri cu statut egal în trei regiuni ale lumii. În fiecare an, 145 de facultăți de expert ale INSEAD din peste 40 de țări inspiră peste 1.300 de participanți la masterat, în timp ce peste 10.000 de directori sunt atrași în campusurile sale pentru a participa la Educația Executivă.

Cinci campusuri

5 săptămâni la Beijing, China (Tsinghua)

În cadrul idilic al fostei grădini regale a dinastiei Qing din nord-vestul Beijingului, acest campus faimos frumos îmbină arhitectura tradițională occidentală chineză și modernă cu spații verzi odihnitoare și cu întinderi de apă. Este, de asemenea, în centrul districtului academic Haidian al orașului.

3 săptămâni în Singapore ( INSEAD )

Campusul din Asia al INSEAD este la doar 10 minute de districtul central de afaceri din Singapore. Cu unele dintre cele mai prestigioase companii din lume care își află sediul din Asia în Singapore, INSEAD este pregătit pentru accesul ușor la întreprinderile înfloritoare din această regiune cu creștere înaltă.

2 săptămâni în Fontainebleau, Franța ( INSEAD )

La marginea orașului fermecător, istoric Fontainebleau - dar la mai puțin de o oră din centrul plin de viață al Parisului, campusul original al INSEAD se află într-una dintre cele mai frumoase păduri din Europa. Este locul perfect pentru a vă îndepărta de viața profesională exigentă și a vă concentra pe dezvoltarea personală.

1 săptămână în Abu Dhabi ( INSEAD )

Campusul Orientului Mijlociu al INSEAD este situat în piața ADGM de pe insula Al Maryah, noul centru financiar internațional Abu Dhabi și o destinație de afaceri și stil de viață. Proiectat în mod special pentru ca învățătorii să învețe, aceasta prezintă o lume cu totul nouă de posibilități pentru educația managerială.

1 săptămână în Shenzhen, China (Tsinghua)

Campusul din Shenzhen aduce prezența istorică a Universității Tsinghua și programe de educație de afaceri de prim nivel în sudul țării și beneficiază de spiritul dinamic și antreprenorial al orașului înfloritor. Apropierea de Hong Kong, un hub financiar mondial oferă oportunități de neegalat pentru comunitatea campusului.

Criterii de admitere

Puteți aplica la TIEMBA prin INSEAD sau Tsinghua University. Oricum, criteriile și procesul sunt aceleași.

Experiență și potențial

Căutăm oameni cu experiență de management și potențial de conducere. Membrii clasei noastre actuale au, în medie, 12 ani de experiență de muncă (cu minimum opt ani de experiență de muncă postuniversitară), inclusiv câțiva ani de management de echipe și / sau proiecte. La fel de important, au dorința și potențialul de a excela ca lideri de afaceri superiori.

Abilitate academică

TIEMBA este intens, riguros și provocator. Așa că insistăm pe o bază solidă academică - demonstrată, de obicei, printr-o diplomă de licență sau echivalent de la un colegiu sau universitate recunoscută, și examenele de admitere GMAT sau TIEMBA.

Perspectiva internațională

Participanții noștri sunt așteptați să împărtășească experiențe interculturale de la care pot învăța alții. De aceea, căutăm oameni care au trăit, au lucrat sau au studiat în străinătate - sau care lucrează pentru companii internaționale cu clienți, furnizori sau alte părți interesate de peste mări.

Asia-focus

Programul este conceput pentru persoanele cu un interes puternic sau experiență în afaceri asiatice. Este cel mai potrivit pentru persoanele care trăiesc și lucrează în regiune (sau intenționează să) - sau a căror activitate se concentrează în special pe Asia.

Finanțarea TIEMBA

Programul TIEMBA reprezintă o investiție substanțială din timpul și banii dvs. În ceea ce privește orice altă investiție, trebuie să evaluați și să anticipați aceste costuri - și beneficiile posibile - cu mare atenție.

Majoritatea participanților își finanțează programul cu o combinație de economii personale sau sprijin familial, sponsorizare de către un angajator, burse și împrumuturi.

O lume a oportunităților

Atât Tsinghua, cât și INSEAD sunt recunoscute de companii din întreaga lume ca fiind surse bogate de talent și dezvoltare executivă. Împreună, vă oferim un curriculum de dezvoltare a carierei care vă sprijină călătoria în prima zi a programului până la absolvire.

Înțelegem nevoile diverse ale carierei participanților la TIEMBA. Fie că doriți să faceți următorul pas în cadrul organizației dvs. și să vă maximizați potențialul de carieră sau să explorați o schimbare în carieră, partenerii noștri din echipă vă vor oferi îndrumări și sprijin pe parcursul călătoriei.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare