Keystone logo
Institut für Management

Institut für Management

Institut für Management

Introducere

BINE ATI VENIT LA OFIs - INSTITUTUL DE MANAGEMENT

educație Part-time și de formare în Salzburg

Ifm - Institut für Management este un furnizor privat care pleacă în Austria pentru economie educație part-time și de formare cu o puternică grade practice și academice BA, MBA si doctorat. Ca partener pentru companiile care ofera OFIs de dezvoltare și de formare concepte individuale de primă clasă, care sunt adaptate în mod individual la nevoile companiei.

Pentru oferta noastra de formare, ne bazăm pe o rețea internațională de lectori universitari de primă clasă și practicieni din industrie.

studii academice, cursuri și seminarii

Considerăm că formarea trebuie să se adapteze la cel care învață - și nu invers! Reconcilierea vieții profesionale cu viața privată și de formare este obiectivul nostru principal și servește ca un ghid pentru proiectarea programelor noastre de studiu și cursuri.

datele lunare de lansare pentru programul nostru de MBA și BA, datele de examinare individuale și studiu de design modular oferă o mare flexibilitate și să faciliteze încheierea de studii cu frecvență redusă. cursuri și seminarii noastre sunt, de asemenea, adaptate la cerințele profesionale - ideale pentru cei care doresc să-și continue studiile într-un timp scurt.

Pentru firme si companii care doresc să investească în angajați pe termen lung, vom dezvolta solutii personalizate in-house. În plus, ca un antreprenor expertiza Facultății de consultanță din cadrul OFIs disponibile.

De asemenea, veți găsi dreptul de formare pentru cariera dvs. și să profite de experiența noastră pentru succesul dumneavoastră!

Locații

  • Salzburg

    Administration: IfM - Institut für Management GmbH Birkenstrasse 2, A-5300, Salzburg

  • Salzburg

    Location of the training: Schloss Leopoldskron Leopoldskronstrasse 56-58, A- 5020, Salzburg

Întrebări