Keystone logo
ASEBUSS Business School Executive MBA
ASEBUSS Business School

Executive MBA

Bucharest, România

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Alianța academică creată de ASEBUSS și Universitatea de Stat din Kennesaw pune în valoare punctele forte ale fiecărui program în beneficiul studenților și facultăților.

Participarea la această experiență academică comună pregătește studenții noștri pentru un rol de lider în organizarea de afaceri de mâine.

Participanții învață să gestioneze granițele culturale, lingvistice, tehnologice și geografice, lucrând în cadrul unor echipe internaționale de studenți, pentru a finaliza o varietate de misiuni și proiecte.

Posibilitatea de a învăța unii de la alții și de la organizațiile patronale respective oferă o experiență de primă mână care nu poate fi găsită în alte programe EMBA.

Format:

Program postuniversitar de doi ani, cu program part-time. Din octombrie până în iunie, cursurile au loc o dată pe săptămână, alternând vineri și sâmbătă. Programul de clasă vă permite să vă continuați cariera în timp ce studiați și posibilitatea de a aplica imediat aptitudinile nou dobândite la locul de muncă.

Curriculum:

Concentrat pe managementul general, incluzând 14 discipline diferite. Cursurile sunt predate în întregime în limba engleză de către profesorii români și americani folosind metoda studiului de caz. Studiile de caz sunt licențiate de Harvard Business School, precum și cele românești, pentru a vă pregăti să luați decizii de afaceri importante și să conduceți cu încredere.

Săptămâni de rezidență:

Cursurile se desfășoară în Neptun de către o echipă de profesori de la Universitatea de Stat din Kennesaw, Atlanta.

Rezidență internațională:

O săptămână în Atlanta, în al doilea an - parte a Programului Internațional de Schimb. O experiență internațională valoroasă, care vă oferă expunerea la practicile de afaceri globale. Găzduit de Universitatea de Stat din Kennesaw.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare