Keystone logo
Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Introducere

O formațiune deschisă lumii

Institutul Seneca , Centrul Internațional de Studii Postuniversitare, cu sediul la Madrid, prezent în domeniul formării de peste 20 de ani, proiectează și dezvoltă o serie de programe care răspund nevoii pieței de profesioniști calificați în domeniile cererea mare de specializare înaltă în domeniul relațiilor internaționale , comunicării , logisticii și managementului .

Oferta de instruire a Institutului Seneca cuprinde cursuri tehnice , cu acreditare universitară , destinate dobândirii sau actualizării cunoștințelor cuprinzătoare pe un discipol, la masterat cu diplomă universitară și credite ECTS , încadrată în Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA), prin Cursuri de specialitate și diplome de specialitate .

Cele peste două decenii care ne susțin, ne dau seama de realizările dobândite care protejează pregătirea postuniversitară a specialiștilor de peste 75 de naționalități din cele cinci continente, cărora le-am ajutat să atingem obiectivele profesionale , facilitând instrumentele de obținere a acestora, cunoștințele și competențele dobândite în fiecare subiect, precum și practicile locale sau internaționale.

Avem cea mai completă în fiecare studiu de formare și materialele noastre proprii programe de acțiune de dezvoltare, ceea ce reprezintă pentru student o economie reală de efort, concentrare cuprins toate aspectele pe care trebuie să știți despre un subiect sau zona de management.

Toate cursurile și diplomele de master pot fi urmate în versiunea de învățare mixtă sau în întregime online . În primul caz, Institutul Seneca furnizează certificatele necesare pentru obținerea vizei studențești pentru studenții care locuiesc în afara Spaniei, iar în al doilea caz se asigură îngrijirea și interacțiunea cu studenții. că se simt integrați și sprijiniți pe durata acțiunii formative.

Contactați-ne și vă putem îndruma într-o cursă care vă actualizează cunoștințele, care le extinde printr-o specializare sau care vă conduce la o recalificare profesională.

Locații

  • Madrid

    Calle de Velázquez, 86, 28006, , Madrid

    Întrebări