Keystone logo
International MBA Institute

International MBA Institute

International MBA Institute

Introducere

International MBA Institute ™ este un institut independent care ajută organizațiile și profesioniștii să se acrediteze cu diplome MBA recunoscute și recunoscute la nivel mondial și să își dovedească competența în domeniile MBA. Împuternicim profesioniștii din întreaga lume să își construiască carierele, iar companiile să își creeze și să vândă produsele și serviciile excepționale.

Diplomele dvs. MBA Leadership ™, MBA Management ™, MBA Sales ™, MBA Human Resources ™, MBA Finance ™, MBA Marketing ™, MBA Business Strategy ™ și MBA Recruitment ™ și-au dovedit acceptarea și reputația în întreaga lume, alegând mai mult decât 997.300 de profesioniști MBA în 143 de țări.

Diplomele dvs. de MBA rezonează și funcționează foarte bine pe piață. Ele creează abilități și know-how imens pentru studenții noștri ca tine. Aceste abilități și cunoștințe sunt foarte importante pentru creșterea personală, precum și dezvoltarea profesională în carieră. Cea mai bună dovadă pentru această recunoaștere și acceptare globală este că: în fiecare zi primim povești de succes de la studenții noștri care au găsit noi locuri de muncă sau au obținut promoții. Pe lângă concentrarea și dorința lor de a reuși, aceste femei și bărbați demonstrează încredere în abilitățile și know-how-ul pe care le-am ajutat să învețe.

Locații

  • Wollerau

    Samstagernstrasse 57 8832, , Wollerau

    Întrebări