Keystone logo
International Technological University

International Technological University

International Technological University

Introducere

Misiunea International Technological University este de a încuraja excelența în educație pentru studenții interesați în special de domeniul antreprenorial de înaltă tehnologie. Toate programele noastre au o natură aplicată, cu accent pe domeniile de specialitate adaptate nevoilor pieței companiilor din Silicon Valley.

International Technological University pionierează un model educațional modern, axat pe industrie, pentru a oferi educație la nivel global. Pedagogia educațională a International Technological University cultivă gândirea inovatoare, conducerea etică și spiritul antreprenorial prin curriculum practic, relevant pentru industrie, care reflectă cultura Silicon Valley.

International Technological University elimină decalajul în materie de competențe de angajare și îi împuternicește pe oameni să ducă vieți de succes și îmbogățitoare, în calitate de contribuabili semnificativi la comunitatea globală. Studenții sunt încurajați în mod activ să se afilieze sau să facă stagii cu firme relevante din industria locală încă de la începutul studiilor academice, ca parte integrantă a pedagogiei academice a International Technological University .

Locații

  • Santa Clara

    El Camino Real,2010, 95050, Santa Clara

    Întrebări