Keystone logo
IPADE Business School

IPADE Business School

IPADE Business School

Introducere

Despre IPADE

IPADE este o instituție axată pe crearea și schimbul de cunoștințe. Suntem o organizație care evoluează și se schimbă constant pentru a reflecta lumea modernă.

Programele noastre se concentrează pe răspunsul la provocările unei lumi globalizate în continuă schimbare. IPADE nu se limitează la expertiză tehnică sau la un singur domeniu de afaceri. Suntem o instituție de învățământ care urmărește cunoașterea, adevărul și promovarea unei concentrări fundamentale asupra omului în liderii de afaceri pe care îi formăm.

Folosind metoda de caz și un model de predare centrat pe student, promovăm abilitățile de analiză, diagnosticare și planificare care le permit managerilor să reflecte asupra afacerilor lor și asupra lor înșiși pentru a lua decizii în mod eficient și a-și conduce organizațiile în mod uman.

IPADE la o privire

Istorie

IPADE Business School fost înființată în 1967.

171561_1.png

171563_2.png

Facultate

Cele 11 departamente academice se angajează în educația participanților din diferite programe IPADE.

Alumni

Peste 37.000 de studenți au absolvit cursurile de clasă ale IPADE Este un grup select de oameni de afaceri din diferite sectoare, cu interese diverse, care împărtășesc IPADE ca punct nodal; pentru IPADE absolvenții săi constituie cea mai importantă valoare.

AcreditariCalitatea și coerența IPADE i-au permis să obțină trei dintre acreditările internaționale acordate celor mai importante școli de afaceri din lume.Comitetul consultativIPADE Business School a promovat dialogul internațional prin implicarea a două dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din lume: Harvard Business School și IESE Business School.

Metodologie

Folosind metoda Case, participanții își perfecționează abilitățile manageriale prin exercitarea detecției, analizei și diagnosticării problemelor reale de afaceri.

Metoda Case utilizează materiale academice (cazuri de afaceri) bazate pe provocări organizaționale reale, analizate din perspective diferite. Acest proces este împărțit în trei etape: studiu personal, lucrul în echipă și o sesiune plenară condusă de un profesor expert.

Pe baza cazurilor și a notelor tehnice însoțitoare, participanții dobândesc cunoștințele necesare cu privire la fundamentele managementului afacerilor. Vorbitorii invitați și profesorii vizitați oferă informații suplimentare, expertiză și experiență de viață.

1. Studiul personal

Participanții își folosesc experiența personală în situația prezentată pentru a evalua problemele și a face un plan de acțiune.

2. Lucrul în echipă

Echipa de participanți combină analiza lor personală și cea plenară pentru a lua decizii ca și cum ar fi consiliul de administrație al companiei.

3. Sesiunea plenară

Cazul este analizat folosind contribuția din întreaga clasă sub îndrumarea unui profesor expert.

171569_8.png

Munca sociala

Fundația El Peñón și Colegio Montefalco sunt două instituții educaționale pentru familiile dezavantajate care trăiesc în estul statului Morelos. Ambele școli fac parte din inițiativele de responsabilitate socială ale IPADE. Departamentul de Dezvoltare Instituțională leagă atât participanții, cât și absolvenții cu inițiativele specifice promovate de școli pentru a sprijini educația copiilor, adolescenților și a familiilor acestora.

Locații

  • Mexico City

    Floresta No. 20 Col. Clavería, Del. Azcapotzalco Mexico City, C.P. 02080, , Mexico City

  • Monterrey

    Blvd. Díaz Ordaz No. 100, Col. Privada Sta. María, Monterrey, N.L., C.P. 646550, , Monterrey

Întrebări