Keystone logo
IPADE Business School MBA cu normă întreagă
IPADE Business School

MBA cu normă întreagă

22 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul nostru de MBA cu normă întreagă vă oferă o educație care este atât academică, cât și axată pe oameni, dezvoltându-vă potențialul managerial și încurajând creșterea profesională.

Pe parcursul a 22 de luni, vei experimenta o transformare bazată pe faze de învățare. Programul începe cu o perioadă de creștere intelectuală în care vă veți dezvolta abilități și cunoștințe despre tehnicile și arta de a conduce o companie. În următoarea fază, vei pune aceste cunoștințe în practică. În cele din urmă, vi se va oferi oportunitatea de a participa la o experiență internațională de învățare.

La IPADE , vei face parte dintr-o comunitate globală de învățare formată din tineri profesioniști foarte talentați, care te vor provoca să gândești dincolo de limitele tale. Această comunitate vă va pregăti pentru responsabilitățile complexe care vin cu conducerea în lumea afacerilor.

Sperăm să vă urăm bun venit la programul nostru de MBA cu normă întreagă.
Julian Sánchez García
Director corporativ MBA cu normă întreagă

De ce IPADE?

Programul MBA cu normă întreagă este conceput pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a face față responsabilităților de top management. Participanții vor trece printr-o transformare profundă, iar această formare necesită un angajament de doi ani pentru creșterea profesională și personală.

Participanții la program beneficiază de un impuls profesional care se traduce printr-o performanță mai mare și abilități de conducere sporite. Absolvenții IPADE se remarcă printre colegii lor datorită viziunii lor de afaceri globale foarte dezvoltate și a simțului profund al scopului social care trebuie să însoțească întotdeauna gestionarea unei afaceri.

Programul MEDE al IPADE folosește Metoda Cazului și instrumente de predare suplimentare pentru a oferi o experiență formativă intensă concentrată pe dezvoltarea abilităților și transformarea liderilor.

Structura academică

Primul an

Primul an al programului este orientat în primul rând către un studiu aprofundat al diferitelor domenii de management. În această perioadă, participanții dobândesc instrumentele tehnice necesare unui management excelent. Alături de aceste abilități dure, participanții vor învăța despre leadership și lucrul în echipă.

Stagiu de vară

Între primul și al doilea an, participanții la MBA cu normă întreagă trebuie să realizeze un proiect de stagiu de vară cu o companie. Proiectul este conceput ca un proces de învățare practic în care studenții au ocazia să aplice o mare parte din ceea ce au fost învățați în primul an de program în situații reale de afaceri.

Al doilea an

Al doilea an pune accent pe dezvoltarea unei viziuni globale, procese strategice de luare a deciziilor și alte așa-numite abilități soft. În timpul celui de-al patrulea trimestru, studenții aleg dintre 40 de școli internaționale de afaceri pentru experiența lor de schimb internațional. În timpul celui de-al șaselea trimestru, studenții pot alege patru cursuri opționale axate pe cele mai recente tendințe de afaceri globale.

Metodologie

Folosind metoda cazului, participanții își perfecționează abilitățile manageriale exersând detectarea, analiza și diagnosticarea problemelor reale de afaceri.

Programul MBA cu normă întreagă ajută participanții să-și dezvolte abilitățile de a lua decizii precise, de a exercita flexibilitatea și deschiderea minții și de a construi puterea de caracter necesară pentru fiecare acțiune managerială.

Metoda cazului folosește materiale academice (cazuri de afaceri) bazate pe provocări organizaționale reale care sunt analizate din perspective diferite. Acest proces este împărțit în trei etape: studiu personal, lucru în echipă și o sesiune plenară condusă de un profesor expert.

Bazându-se pe cazuri și notele tehnice însoțitoare, participanții dobândesc cunoștințele necesare despre fundamentele managementului afacerilor. Vorbitorii invitați și profesorii invitați oferă informații suplimentare practice, expertiză și experiență de viață.

1. Studiu personal

Participanții își folosesc experiența personală cu situația prezentată pentru a evalua problemele și a face un plan de acțiune.

2. Munca în echipă

Echipa de participanți combină analiza personală și cea plenară pentru a lua decizii ca și cum ar fi consiliul de administrație al companiei.

3. Sesiune plenară

Cazul este analizat folosind contribuții din întreaga clasă sub îndrumarea unui profesor expert.

Cerințe de intrare

 • Licențiat.
 • 3 ani de experienta in munca.
 • Cunostinte in limba engleza:
  • TOEIC (cel puțin 850 de puncte);
  • TOEFL IBT (cel puțin 100 de puncte);
  • TOEFL PBT (cel puțin 600 de puncte);
  • IELTS (cel puțin 6,5 puncte);
 • Testul de aptitudini de management al IPADE, GMAT (cel puțin 600 de puncte) sau GRE (cel puțin 150 de puncte pe secțiune).

Procesul de admitere

 1. Programare: Primul tău contact cu IPADE: un eveniment, o întâlnire, un mic dejun sau un apel Skype (pentru solicitanții străini).
 2. Examen: Pentru examen, vă puteți pregăti cu cursul nostru online. Solicitați detalii echipei de admitere (nu uitați să completați „Cererea electronică”).
 3. Interviuri: Interviuri cu directorii Programului (nu uitați să vă aduceți documentația).
 4. Comitetul: Comisia de admitere va decide dacă sunteți acceptat sau nu și veți primi o scrisoare pentru a vă anunța rezultatele.
 5. Înscriere: Odată ce sunteți acceptat, trebuie să plătiți taxa de înscriere pentru a vă asigura locul și pentru a aplica pentru burse și ajutor financiar.
 6. Bursă și finanțare : Puteți începe să aplicați pentru burse și finanțare. Solicitați informații de la echipa de admitere.

Admitere

Acreditări

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare