Keystone logo
© IPAG IE
IPAG Business School

IPAG Business School

IPAG Business School

Introducere

IPAG Business School este o instituție de învățământ superior franceză situată în Paris și Nisa pe Riviera Franceză. Misiunea noastră este de a educa managerii despre mediile în schimbare rapidă la nivel mondial și de a produce cercetări de calitate cu vizibilitate națională și internațională. Școala se bazează pe cercetare de nivel înalt care îmbogățește principiile academice ale disciplinelor sale, o rețea excelentă cu sectorul de afaceri, o apreciere în rândul studenților pentru diversitatea culturilor și cunoștințelor și creșterea gradului de conștientizare a elevilor noștri cu privire la problemele și etica contemporane majore.

Școala oferă o gamă largă de programe de la BTS (diplomă de 2 ani) la DBA (grad de 8 ani), inclusiv de licență (grad de 3 ani), MBA (grad de 5 ani) și Programul Grande École (de 5 ani). Master și acreditat EFMD). De asemenea, am adaptat programe online pentru cei care preferă o mai mare flexibilitate în studii. De asemenea, profesioniștii pot urma diverse cursuri scurte sau diplome, cum ar fi masterul în Management & CSR de la IPAG Executive Education. Bazându-se pe o rețea internațională de peste 130 de universități partenere din 37 de țări, studenții au o gamă largă de destinații internaționale din care să aleagă atunci când decid să studieze un semestru în străinătate. În fiecare an, școala primește peste 1.000 de studenți străini atrași de școlile de afaceri franceze și de programele IPAG. De asemenea, cu cercetări de vârf, IPAG apare în cele mai renumite clasamente (Shanghai, RePEc).

Misiunea noastră

Pentru a educa managerii pentru medii la nivel mondial în schimbare rapidă și pentru a produce cercetări de calitate cu vizibilitate națională și internațională

În acest scop, IPAG Business School se bazează pe:

 • Cercetare de nivel superior care îmbogățește principiile academice ale disciplinelor sale
 • O rețea excelentă cu sectorul de afaceri
 • O apreciere în rândul studenților pentru diversitatea culturilor și cunoștințelor
 • Creșterea gradului de conștientizare a studenților noștri cu privire la problemele contemporane majore și etica
 • Obiectivul nostru este de a forma manageri multi-calificați, adaptabili și responsabili.

Caracteristici Campus

  Mărturii studențești

  Locații

  • Paris

   Rue du Théâtre, 10, 75015, Paris

   • Nice

    Boulevard Carabacel, 4, 06000, Nice

    • South Wales

     South Wales, Wales, New York,USA, 14139, South Wales

     • Bournemouth

      Bournemouth, England ,United Kingdom, , Bournemouth

      • Griffith

       Griffith, Griffith City Council, New South Wales, Australia, 2680, Griffith

       • Paris

        Rue du Théâtre,10, 75015, Paris

        Întrebări