Keystone logo
Institute of Professional and Executive Management Strathclyde mba în Hong Kong
Institute of Professional and Executive Management

Strathclyde mba în Hong Kong

Hong Kong, Hong Kong

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Strathclyde MBA în Hong Kong

MBA Strathclyde în Hong Kong, gestionat de Institutul Profesional si Management executiv (IPEM), are un stil flexibil de livrare care încorporează fracțiune de normă și elemente de învățare deschise într-un format de 180 de credit. Elevii pot sta în locurile lor de muncă și să ia întreaga curs în doar doi ani. Acest lucru face ca programul nostru o alternativă viabilă atât pentru tine, individul, și pentru compania dumneavoastră.

Parteneriatul

University of Strathclyde Business School ofera toate materialele de bază pentru program și desfășoară toate seminarii cu o echipă aleasă de profesori de conducere din personalul lor în Marea Britanie. Membrii personalului din Marea Britanie sunt de asemenea responsabile pentru interogările subiectul abordat și de sprijin. Toate procedurile de admitere și evaluare sunt responsabilitatea Strathclyde, iar participanții de succes vor fi acordate un Universitatea Strathclyde Master of Business Administration.

IPEM este responsabil pentru sprijin individual participant în Elveția, precum și organizarea de seminarii, precum și coordonarea operațiunilor cu Universitatea din Strathclyde personalului din Marea Britanie.

Școala de vară MBA

Un punct culminant al calendarului Strathclyde International MBA este anual școala de vară de MBA, care are loc în Glasgow, în perioada mai și iunie. Școala de vară este deschisă pentru toate rutele studiu de MBA, care au ajuns în faza de studiu elective și este o oportunitate minunata de a studia opțiunile elective, alături de un grup de colegi internaționali ca-minded.

Student Mărturie

"În calitate de director executiv al Băncii Julian Baer & Co. Ltd și un management al contabil certificat (Aust), cred că provocările pot apărea oriunde, și este inevitabil ca vom veni față în față cu probleme financiare, mai ales în momentele în care economia mondială se schimbă rapid. Acesta este motivul pentru care am decis să se înscrie în programul de MBA Strathclyde pentru a actualiza atât pe piață și cunoștințe financiare, precum și de a mă dota în continuare cu seturi de skill-cu privire la modul de a face față unor situații dificile, nesigure și complicate din lumea afacerilor reale.

După finalizarea mea a programului de MBA, am dobândit abilități care mi-ar permite să câștige peste competitorii mei și să se extindă piscina mea client pentru a câștiga cotă de piață.

Vă recomandăm cu tărie programul de MBA pentru cei care nu sunt doar caută cunoștințe teoretice și abilități care sunt aplicabile în afaceri reale. "

bomboane Wong

(MBA Graduate - Centru Hong Kong)

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA din Frankfurt cu normă întreagă
  • Frankfurt, Germania
  • Düsseldorf, Germania
 • Part-time International MBA
  • Trieste, Italia
 • Universitatea Jinan din Singapore Programul de MBA chineză
  • Singapore, Singapore