Keystone logo
IPMI International Business School

IPMI International Business School

IPMI International Business School

Introducere

Acum e timpul DVS.

IPMI International Business School, înființată în 1984, în Indonezia a fost cunoscut ca o scoala de afaceri de lider în pregătirea directorilor executivi pentru piețele internaționale. IPMI este pionier în Executive și educație MBA în Indonezia; prima din regiune de a efectua educație pe deplin livrate în limba engleză; primul pentru a oferi programe de MBA în Indonezia; și primul care a utiliza Harvard bazate pe caz abordare pedagogic în regiune. IPMI mândrește în a avea o bază absolventii de succes de mai mult de 2.500 de lideri de afaceri în Indonezia și în întreaga lume.

Programul IPMI International Business School Bachelor oferă experiențe unice pentru studentii cu proiecte internaționale reale și proiecte de implicare comunitară, ca parte a studiilor lor. Solicitanții de înaltă performanță, precum și absolvenții vor avea șansa de a concura pentru burse internaționale și indoneziene. IPMI International Business School are o echipă dedicată de dezvoltare a carierei asigura accelerare de succes în carieră.

IPMI International Business School a semnat Memorandumul de înțelegere (memorandum de înțelegere) pentru parteneriat cu următoarele universități:; Melbourne Business School în Australia (program acreditat de MBA și AACSB equis acreditate); Burgundy School of Business în Dijon, Franța (AACSB acreditat), Audencia Nantes School of Management în Franța (equis, AACSB și AMBA acreditate); Catolica de la Lisabona School of Business și economie în Protugal (equis, AACSB, AMBA și acreditate); si multe altele. Studiile în străinătate va oferi o experiență mare, unice oportunități de învățare și de rețele, pe lângă valoarea suplimentară îl va aduce pe unul de dezvoltare CV-ul si cariera.

Viziune

Pentru a deveni o scoala de afaceri de clasă mondială de conducere, care produce lideri de transformare până în anul 2020

Misiune

Un loc de învățare, găsirea de soluții și dezvoltarea cunoștințelor în domeniul managementului Asigurarea managementului strategic, care se aplică rigoarea academică și de afaceri, care este relevantă și recunoscută pe plan internațional Sprijinirea dezvoltării profesionale pentru directori în management și de afaceri

Valorile

  • Clasa interactivă
  • Passsionate facilitare
  • Conștientă Studiind
  • Înțelepciunea perspicace

Locații

  • Jakarta

    Jl Rawajati Timur I/1 Kalibata, Jakarta Selatan 12750, Indonesia

    Întrebări