Keystone logo
iQualify UK Pachet de calificare triplă MBA
iQualify UK

Pachet de calificare triplă MBA

London, Regatul Unit

12 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat, Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Vrei un Master? Doriți să obțineți trei certificate profesionale în acest sens? Mai mult decât atât, ați dori să realizați unele dintre ele pe parcursul studiilor? Puteți cu pachetul nostru special de calificare MBA special, care combină o diplomă postuniversitară de nivel 7 în managementul afacerilor cu statutul de Chartered Manager de la Chartered Management Institute (CMI) și, în cele din urmă, un MBA de la o universitate din Marea Britanie.

Există trei etape, fiecare dintre acestea având ca rezultat o calificare:

 • Diplomă postuniversitară de nivel 7 în managementul afacerilor, acordată de Learning Resource Network (LRN), o organizație de acordare recunoscută Ofqual (guvernul Marii Britanii) (comisia de examen)
 • Statutul de Chartered Manager de la Institutul Chartered Management (CMI) din Marea Britanie, pe baza calificării dvs. de diplomă de nivel 7
 • MBA (completare) prin intrarea avansată, ca deținător de diplomă de nivel 7, cu o universitate din Marea Britanie

Calificările sunt predate prin predarea blocurilor de clasă, împreună cu asistență online. Studiați etapa Diplomei în cinci blocuri de trei zile în clasă, urmate de șase săptămâni online. Etapa MBA este finalizată online.

MBA Universitatea din Marea Britanie vă va oferi exact același certificat fizic ca echivalentul predat în campusul universității din Marea Britanie. După finalizarea cu succes, veți fi invitat la ceremonia de absolvire a Universității.

Acest pachet MBA este potrivit în special persoanelor care doresc să obțină calificări profesionale în timp ce lucrează în continuare.

Brainstorming over paper

Cine este pentru?

Pachetul de calificare triplă MBA este pentru oricine dorește să obțină calificări de afaceri din Marea Britanie pentru a-și îmbunătăți cariera.

Conţinut

Etapele 1 (Diploma LRN)

 • O strategie de afaceri, management și planificare
 • Resurse financiare și managementul performanței
 • Conducere, schimbare și management al oamenilor
 • Strategie corporativă, guvernanță și etică
 • Metodologia cercetării și aplicarea acesteia la marketing

Etapa 2 Chartered Manager

 • Înregistrați-vă la Chartered Management Institute (CMI)

Etapa 3 (UK University MBA) unități

 • Disertație

Cerințe de intrare

Trebuie să respectați cerințele de intrare pentru diplomă și apoi pentru MBA. Diploma trebuie să fie trecută mai întâi înainte de a putea trece la Chartered Manager și MBA:

Diplomă

Pentru cursanții care au urmat recent educație și formare, profilul de intrare este probabil să includă:

 • Un prim grad în afaceri, management sau subiecte conexe sau o calificare de nivelul 6, de exemplu, o diplomă în management;
 • Alte calificări internaționale echivalente.

Elevii pot avea, de asemenea, experiență profesională. Cursanții maturi pot prezenta un profil mai variat al realizării lor, care este probabil să includă cel puțin cinci ani de experiență profesională relevantă (plătită și / sau neplătită) cu niveluri de responsabilitate, participare și / sau realizarea unei game de calificări profesionale relevante. Aceasta poate fi utilizată pentru recunoașterea învățării anterioare (RPL).

Elevii trebuie să aibă, de asemenea, un standard adecvat de engleză pentru a le permite să acceseze resursele relevante și să finalizeze sarcinile de unitate. Prin urmare, candidații ar trebui să aibă o capacitate de vorbire, ascultare, citire și scriere, care să fie proporțională cu nivelul B2 al CEFR (sau echivalent).

Manager agreat

Trebuie să fi trecut diploma de nivel 7 LRN în managementul afacerilor.

MBA

Pentru ruta MBA (reîncărcare) vi se va cere să aveți:

 • Diploma LRN Nivelul 7 în Managementul Afacerilor (sau echivalentul Regatului Unit)
 • Pentru candidații care nu îndeplinesc această cerință se poate lua în considerare o calificare de licență echivalentă cu licențele din Marea Britanie 2: 2 sau mai mare, sau doi ani de experiență de supraveghere sau de conducere.
 • O declarație de scop
 • Două scrisori de referință / recomandare
 • Un test sigur de limba engleză, cum ar fi IELTS 6.0 (cu 5.5 în toate modulele) sau echivalent
 • O copie a pașaportului

Ce este inclus?

Tot ce trebuie să studiezi este oferit.

Diploma este predată prin intermediul zonei de predare online a iQualify UK (deși învățarea mixtă / predarea în blocuri de clasă este disponibilă în unele țări). Acesta conține un amestec de prelegeri înregistrate și live, împreună cu texte esențiale de lectură și exerciții pentru a vă susține studiile.

MBA (top-up) al Universității din Marea Britanie este predat online sau cu o scurtă ședere în campus în Marea Britanie.

Veți avea un tutor personal de la iQualify UK pentru etapa de diplomă și de la Universitate pentru etapa de MBA. Ei vă vor sprijini în studiile dvs. și îi puteți contacta dacă aveți întrebări.

Sunt incluse toate taxele de înscriere / evaluare la Universitatea din Marea Britanie, LRN și iQualify UK .

139117_pexels-photo-2505026.jpeg

Obiective

MBA UK University vă va oferi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a conduce cu succes o organizație majoră. Statutul de administrator agreat de CMI arată că sunteți un profesionist în management.

Cum studiez și cât durează?

Cele două etape combinate vă vor lua în mod normal de la 12 la 18 luni pentru finalizare.

Etapa Diplomei poate fi începută oricând și va fi finalizată în termen de un an. Trebuie să finalizați cu succes diploma înainte de a putea începe etapa MBA sau de a deveni Chartered Manager. Etapa MBA va trebui finalizată în aproximativ cinci luni.

Cum se evaluează?

Diplomă

Toate cele cinci unități sunt evaluate fiecare printr-o sarcină scrisă de 3.500 de cuvinte, care poate fi trimisă oricând.

MBA

MBA este evaluat printr-o disertație.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare