Keystone logo
IREBS Executive Education Executive MBA în imobiliare
IREBS Executive Education

Executive MBA în imobiliare

15 Months

Engleză

Part time

31 May 2024

Oct 2024

EUR 21.950 *

În campus

* tarif early bird pentru rezervări până pe 31 mai: 20.195 EUR

Introducere

Imobiliarul este un activ complex, iar piețele de investiții imobiliare au devenit foarte competitive. Executive MBA în imobiliare a fost conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul imobiliar un avantaj competitiv față de alți jucători de pe piață, oferindu-le instrumentele de a concura într-o lume investițională internațională, aplicând structuri și vehicule financiare moderne. Cursul se adresează profesioniștilor din domeniul imobiliar care doresc să modeleze industria în mod durabil și să înțeleagă mai bine domeniul imobiliar internațional, finanțarea proprietății și investițiile.

Puteți alege între un EMBA în Real Estate International sau EMBA în Finanțe imobiliare. Modulul de finanțare este oferit și online.

Programul este acreditat de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Cu peste 130.000 de membri calificați în 146 de țări, Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) din Londra, cu tradiția sa bogată, este considerată cea mai renumită organizație profesională pentru profesioniștii imobiliari. Acesta stabilește standarde pentru formarea inițială și dezvoltarea profesională continuă, precum și pentru practica profesională printr-un cod de conduită obligatoriu.

Admitere

Serviciul de consiliere pentru studenți IREBS

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări