Keystone logo
International School of Management (ISM) MBA Management general (cu normă întreagă)
International School of Management (ISM)

MBA Management general (cu normă întreagă)

4 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 24.900 / per course *

În campus

* - Sunt posibile și plăți lunare - Înscrieți-vă la acest program până la 15 martie (pentru studii care încep în toamnă) pentru a beneficia de o reducere de 1.500 de euro la taxa de studiu.

Introducere

MBA cu normă întreagă în management general este o diplomă clasică de MBA cu durata de un an în domeniul managementului general al afacerilor. Programul ISM MBA în Management General permite studenților să își extindă cunoștințele în domeniul administrării și managementului afacerilor și creează premisele ideale pentru o poziție de conducere sau executivă în afaceri.

MBA-ul nostru în management dezvoltă și modelează următoarea generație de lideri de afaceri și se adresează absolvenților cu o anumită experiență de muncă anterioară care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele de management și să abordeze provocările conducerii strategice la nivel internațional.

Teoria și accentul practic sunt strâns legate între ele în cadrul programului de MBA în afaceri. Prin intermediul unor lectori experimentați din practica de management și a unui schimb constant cu numeroase companii, puteți dobândi experiență practică și vă puteți extinde rețeaua personală.

Cu opțiunea gratuită MBA Plus , puteți alege diverse cursuri suplimentare din programele noastre online de învățământ la distanță. Folosiți conținutul învățământului la distanță pentru a vă extinde în mod flexibil specializarea studiilor de MBA în timp ce vă desfășurați activitățile profesionale. ISM vă oferă cursuri online pe diverse teme, cum ar fi

  • Managementul durabilității
  • Știința aplicată a datelor de afaceri
  • Managementul marketingului digital
  • si multe altele.

Masterul de management general în administrarea afacerilor este considerat unul dintre cele mai populare programe de MBA, deoarece oferă o perspectivă asupra principalelor elemente ale afacerilor, inclusiv finanțe și contabilitate, management, marketing sau operațiuni. Programul durează 3 trimestre (9 luni), plus perioada necesară pentru susținerea tezei de masterat.

Veți începe prin a vă dezvolta expertiza în principalele domenii de responsabilitate ale managerilor generali - management intern, finanțe, leadership, marketing, operațiuni și lanț de aprovizionare. Apoi, vă veți extinde abilitățile de conducere cu cursuri de inovare, antreprenoriat și luarea deciziilor de afaceri bazate pe știința datelor. Studiile includ, de asemenea, un scurt modul în străinătate, în Spania.

În plus, clasele de dimensiuni reduse și coaching-ul individual vă permit să vă bucurați de o atmosferă de învățare personalizată și să primiți sprijin personalizat.

Admitere

Burse și finanțare

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări