Keystone logo
© TESS
ISM - International School of Management

ISM - International School of Management

ISM - International School of Management

Introducere

Școala Internațională de Management (ISM) este o școală de afaceri specializată, acreditată, cu sediul în Paris, Franța, cu programe pe cinci continente diferite.

Oferim studenților perspectiva globală pe care trebuie să o dezvolte ca lideri de afaceri moderni. Facem acest lucru prin menținerea claselor noastre mici, selecționate și diversificate din punct de vedere cultural, oferind programe în principalele centre comerciale din întreaga lume.

IMBA nostru dezvoltă liderii de afaceri globali de mâine, în timp ce DBA nostru este făcut pentru directori experimentați care încearcă să facă față provocărilor conducerii superioare la nivel internațional. Pentru practicieni dovediți, doctoratul nostru susține abilitățile de predare și cercetare necesare pentru a da comunității de afaceri și pentru a forma noua generație de lideri.

Construit pe valori globale

Fondatorul nostru, Jack Forget, a deschis ISM pentru a contesta modelul școlii de afaceri tradiționale.

Viziunea sa viza o școală exterioară care promovează inovația și noi modalități de predare. Ar fi o instituție cu adevărat globală, cu parteneriate pe piețele emergente din întreaga lume. Elevii de pe toate continentele vor învăța de la profesori de cea mai înaltă clasă și vor construi o rețea de valori profesionale în timp ce studiază.

ISM-ul de azi păstrează forța și agilitatea acestei filozofii fondatoare. Cu sediul în Paris, acum avem instituții partenere în New York , Shanghai , New Delhi , São Paulo și Cape Town . Continuăm să oferim studenților competențele de nișă, perspectiva globală și contactele pe viață de care au nevoie pentru a înflori ca lideri.

Pământ în practica din lumea reală

Studenții noștri sunt ambițioși. Sunt conduse să ajungă la vârf. Deci, în timp ce o bază solidă de cunoștințe teoretice este importantă, este esențială înțelegerea și experiența acționabile.

Ne selecționăm pe profesorii noștri atât pentru excelența lor în învățământ cât și pentru spiritul lor de afaceri pe teren. Când nu fac parte din ISM, pot fi găsite companii de vârf, care predă la școlile de afaceri de top din întreaga lume și influențează direcția practicilor internaționale de afaceri.

Clasele noastre mici, interactive, permit accesul apropiat la expertiza profesorilor noștri. Și pentru că studenții noștri sunt profesioniști cu experiență în sine, au șansa de a împărtăși cunoștințe originale și de a informa ce se întâmplă în clasă.

Realizat pentru directori de lucru

Studenții ISM sunt directori la nivel înalt cu programe exigente. Timpul lor este o resursă prețioasă și au nevoie de studiile lor pentru a se potrivi în jurul carierei și stilului lor de viață.

Această nevoie de flexibilitate inspiră tot ce oferim. Elevii pot combina cursuri față-în-față la Paris cu e-learning și pot participa la programe de peste mări la una din cele cinci instituții partenere din întreaga lume.

De asemenea, îi permitem studenților să-și personalizeze studiile și să se concentreze asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru cariera lor. În funcție de gradul pe care îl aleg, aceștia pot urma o Pathway generalistă în managementul afacerilor internaționale sau pot fi specializați în finanțe, antreprenoriat și inovare sau în învățământul superior.

O rețea profesională durabilă

Pentru studenții noștri, beneficiile studierii la ISM continuă mult dincolo de ziua absolvirii.

Colegii de clasă și profesorii pe care îi întâlnesc în timpul școlii formează o rețea profesională pe toată durata vieții, cu idei, sprijin și oportunități care depășesc sectoarele de afaceri și granițele geografice.

Locații

 • Paris

  ISM Paris 17, boulevard Raspail, 75007, Paris

 • Shanghai

  ISM - International School of Management, , Shanghai

  • São Paulo

   ISM - International School of Management, , São Paulo

   • New York

    101 astor place, , New York

    • Cape Town

     ISM - International School of Management, , Cape Town

     • New Delhi

      amity university campus, , New Delhi

      Întrebări