Keystone logo
ISM - International School of Management International MBA
ISM - International School of Management

International MBA

1 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

USD 39.690 / per year

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Ceea ce este nevoie

MBA-ul nostru internațional vă oferă o margine globală de care aveți nevoie pentru a vă duce cariera de lider în top. Construit pentru directori de lucru, programul oferă toată rigurozitatea academică a unui MBA tradițional, dar cu un accent mai puternic pe diversele culturi și practici care conduc afacerile moderne.

132626_IMBA-2.jpg

Programul este self-paced și extrem de flexibil - permițându-vă să îl finalizați fără a vă întrerupe cariera. Studiați cu jumătate de normă printr-o combinație de cursuri personale de la Paris și de învățare electronică de oriunde din lume.

Indiferent de traseul pe care îl luați, IMBA vă permite să obțineți credite la una sau mai multe instituții partenere din întreaga lume. Programele noastre din Cape Town, New Delhi, Shanghai și São Paulo se concentrează pe regiune, oferindu-vă o perspectivă valoroasă asupra culturilor și practicilor de afaceri pe piețele cheie emergente . Locația noastră din New York găzduiește, în același timp, un program de vară opțional de două săptămâni pentru toți studenții IMBA, cu cursuri care oferă o viziune mai largă asupra afacerilor internaționale.

132627_AKwstudents.jpg

Pe lângă faptul că suntem academicieni apreciați, profesorii noștri sunt lideri de afaceri de succes . Ele personifică amestecul teoriei actuale și practicii relevante care fac IMBA o astfel de calificare valoroasă. Și deoarece cursurile noastre sunt mici și intime, beneficiați de accesul apropiat la expertiza lor și de șansa de a modela dezbaterea în sala de clasă.

Expunerea globală este în centrul IMBA nostru, și nimic nu reflectă acest lucru mai bine decât corpul nostru student. Studenții și absolvenții ISM reprezintă peste 130 de naționalități și oferă o perspectivă globală asupra programului. Nu numai că îți îmbogățesc învățarea cu diversitatea de idei și experiențe, dar devin, de asemenea, rețeaua dvs. globală de sprijin profesional și oportunități de carieră.

Începeți cererea dvs. astăzi la adresa application.ism.edu

132628_ProfIvonne.jpg

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare