Keystone logo
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Introducere

Suntem în afaceri de 15 ani și oferim tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani o experiență de vară echilibrată de învățare, distracție și cultură, în care studenții pot crește într-un mediu încurajator și susținător, în timp ce se distrează și își fac prieteni noi din întreaga lume. lume.

ISSOS a fost creat cu o misiune clară în minte: de a crea un loc sigur pentru ca oamenii să învețe și să se dezvolte. Ca atare, oferim un program de vară bine echilibrat, supravegheat, în care studenții aleg clase academice și opționale pentru a se potrivi nevoilor lor și intereselor mai ample. Oferim studenților noștri oportunitatea de a avea aventura de vară a vieții în care se pune accent pe siguranța și bunăstarea personală, instruirea individuală de calitate și o experiență internațională unică.

Locațiile școlilor noastre de vară au fost alese cu grijă pentru campusurile lor sigure, stimulatoare și inspiraționale. Locațiile istorice și culturale din St Andrews și Yale permit studenților să experimenteze viața la aceste universități exclusiviste, într-un mediu sigur. Prin participarea la ISSOS , studenții au posibilitatea de a experimenta Marea Britanie și SUA ca loc de viață, de studiu și de muncă. Din cauza întârzierilor inevitabile (cauzate de pandemia de Covid-19) în finalizarea datelor pentru sesiunea noastră din 2021 de la Cambridge, acest campus va reveni acum în vara anului 2022.

ISSOS este o companie condusă de valori care oferă o educație bazată pe valori, în care ne străduim să oferim programe de cea mai înaltă calitate în cele mai sigure locații conduse de o echipă inspirațională. Salutăm studenți din peste 80 de naționalități, creând o familie internațională în care prieteniile se întind în întreaga lume și durează mult dincolo de vară.

Ce face ISSOS diferit?

  • Programe de înaltă calitate, dintre care unele sunt exclusive pentru ISSOS
  • Bun venit studenți din peste 80 de naționalități
  • 40% dintre studenți revin an de an
  • Acceptăm doar 10% din fiecare naționalitate, asigurând o experiență cu adevărat internațională
  • Personalul de vară este experți în domeniul lor, de la profesori de limbă engleză complet calificați până la profesioniști PGA Golf
  • Suntem o afacere condusă de valoare, cu 9 valori în centrul nostru, care decurg prin tot ceea ce facem

Oameni și ISSOS

La ISSOS ne mândrim să folosim doar personal înalt calificat și motivat. Toți profesorii noștri au fost selectați cu atenție pentru calificările, expertiza și experiența lor și aduc cu ei o energie și entuziasm pentru a preda și a interacționa cu tinerii, atât în cadrul programelor noastre academice, cât și extracurriculare. Există un raport personal-elev de 1:5 și clasele sunt menținute intenționat mici pentru a oferi atenție individuală și instruire personalizată.

Pe lângă faptul că oferă standarde academice de înaltă calitate pentru studenții noștri de vară, profesorii noștri sunt și rezidenți în cămin și sunt susținuți de consilieri care acționează ca modele și au grijă de bunăstarea studenților noștri. Succesul programelor noastre de vară se bazează pe dăruirea și entuziasmul profesorilor și consilierilor noștri și pe obiectivul lor comun de a face din ISSOS o experiență cu adevărat unică și interesantă pentru fiecare student.

Locații

  • University of St Andrews St Katharine’s West 16 The Scores, KY16 9AX, Saint Andrews

  • The Old Schools, Trinity Ln, CB2 1TN, Cambridge

  • Saint Andrews, Regatul Unit

Întrebări