Keystone logo
Istanbul Aydin University

Istanbul Aydin University

Istanbul Aydin University

Introducere

„Către un viitor luminos”, fiind sloganul Istanbul Aydin University din Istanbul, nu este surprinzător să întâlnim absolvenții noștri la vârful carierei lor. Istanbul Aydin University este atât un oraș, cât și o universitate campus, cu campusul său situat în centrul Istanbulului și cu personalul său academic experimentat, cunoscut pentru lucrările lor științifice din țara noastră și din lume.

Primul lucru pe care îl veți observa când pășiți în campus va fi vitalitatea acestuia. Puteți întâlni un eveniment în orice moment al zilei în Istanbul Aydın University cu energie și activitate constantă. La IAU, pe lângă instruirea teoretică, știm importanța înțelegerii formării practice în care s-ar putea să te regăsești într-un rol principal într-un scurtmetraj, în mijlocul desfășurării cercetărilor sau s-ar putea să te găsești însoțind un cântec.

Nu este surprinzător să găsești studenți IAU când pleci în străinătate. În timp ce Istanbul Aydin University din Istanbul are mulți studenți plecați, acesta salută, de asemenea, mulți studenți internaționali. Fiind conștienți de posibilitățile de cercetare științifică și tehnologie superioară și cu principiul „Universității tehnologice”, luând pași către limbi străine, alimente, mecatronică și laboratoare de calculatoare, studenții au acces nelimitat la cea mai avansată tehnologie. În acest context, nu este o coincidență faptul că Istanbul Aydin University are cel mai mare centru tehnologic din Turcia.

Prin aplicarea și obținerea distincției ECTS Label și DS Label a Comisiei Europene, Istanbul Aydin University a deschis acum porțile europene pentru studenții care absolvesc o diplomă IAU.

Odată cu implementarea sistemului de aplicații pe teren, Istanbul Aydin University elimină dezavantajul studenților de a fi „neexperimentați”. Înțelegerea învățării pe tot parcursul vieții prin sprijinirea studenților noștri după absolvire; Centrul nostru de carieră oferă servicii continue studenților noștri cu planificarea carierei după absolvire, mulți dintre studenții noștri lucrează împreună cu cooperările partenere pentru plasarea în carierele lor de vis. În timpul anului universitar, studenții câștigă experiențe fie prin festivalurile noastre de primăvară, seminarii academice, fie prin povești de viață ale oamenilor celebri și experiențele lor.

„Cea mai preferată universitate a fundației de la înființare” Istanbul Aydin University , cu campusurile sale din Bahcelievler și Florya, îndeplinește așteptările studenților și cu centrele sale de tehnologie de ultimă generație, centrele de cercetare de renume mondial și unitățile academice și idealul său de a deveni o „universitate globală”, oferă noi oportunități în fiecare zi care trece și continuă să crească pe drumul său „Către un viitor luminos”.

Viziune

Universitatea Aydın Istanbul adoptă o înțelegere a excelenței în educație.

Viziunea noastră este de a deveni o instituție de învățământ superior în care predomină inovația durabilă și persoanele care vor fi benefice umanității sunt educate prin dobândirea competenței profesionale în programele de educație, ținând pasul cu schimbările.

Misiune

Misiunea Universității Aydın din Istanbul este;

  • Să fii o instituție care servește comunitatea prin educație, care propune cercetarea interdisciplinară de bază și aplicată și competențele ocupaționale și are o infrastructură solidă care ține la zi, îmbunătățind tehnologic procesul de conversie a cunoștințelor în producție,
  • Pentru a menține un campus pentru a avea absolvenți nu numai competenți în domeniile lor profesionale, ci și actori capabili în competiția globală și conștienți de mediul profesional cu diferențe culturale coexistente.
  • Pentru a crea cooperări naționale și internaționale cu medii academice, companii și ONG-uri,
  • Pentru a promova indivizii și societatea în învățarea pe tot parcursul vieții.
  • Pentru a deveni centrul de atracție pe arena națională și internațională pentru studenți și academicieni.

Locații

  • Istanbul

    Beşyol, İnönü Cd. No:38, 34295, Istanbul

    Întrebări