Keystone logo
ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

Introducere

ITESO este Universitatea iezuită din Guadalajara. Fondată în 1957, aparține grupului de universități iezuite din lume.

ITESO este Universitatea iezuită din Guadalajara. Fondată în 1957, aparține unei rețele de peste 228 de universități iezuite din întreaga lume. Toți împărtășesc o tradiție veche de 450 de ani de educație iezuită, o tradiție care a fost istoric în centrul gândirii lumii, cunoscută pentru educarea liderilor în toate domeniile științei și artei.

ITESO este cunoscut pentru excelența sa academică, o preocupare profundă atât în contextele locale, cât și la nivel global și angajamentul său pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale oamenilor. Proiectul său educativ cuprinzător urmărește să dezvolte inteligență și sensibilitate, să educe bărbați și femei tineri liberi și responsabili social pentru viață, într-un mediu ideal pentru descoperire și creștere.

Studierea la ITESO înseamnă împărtășirea unei educații iezuite cu un milion și jumătate de studenți din întreaga lume.

Puteți face parte dintr-un mediu multicultural și de studiu cu peste 9000 de studenți din Mexic și din alte țări precum Argentina, Brazilia, Statele Unite, Franța, Finlanda, Olanda și Elveția, care studiază la universitatea noastră prin Programul de schimb academic .

Declarația de misiune a ITESO

121981_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg
Naassom Azevedo / unsplash

ITESO este o universitate cu inspirație creștină, încredințată Societății lui Isus. Se vede ca o comunitate de oameni în continuă creștere

Misiunea sa este:

  • Să formeze profesioniști competenți, liberi și dedicați, care sunt dispuși să pună ființa și acțiunile lor în slujba societății.
  • Pentru a extinde granițele cunoașterii și culturii în căutarea continuă a adevărului.
  • Propune și dezvoltă, în dialog cu diferite organizații sociale, soluții viabile și relevante pentru transformarea sistemelor și instituțiilor.

Toate acestea în scopul construirii unei societăți mai juste și mai umane.

Viziune

Să se poziționeze ca un promotor principal al proiectelor de strângere de fonduri pentru burse, inițiative sociale și dezvoltarea și creșterea universității, prin colaborarea cu alte sectoare pentru a forma o echipă eficientă care oferă servicii, facilitează informațiile și sprijină strategia instituțională.

Locații

  • Tlaquepaque

    Anillo Periférico Sur Manuel Gómez Morín,8585, 45604, Tlaquepaque

Întrebări