Keystone logo
IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

Introducere

Ce face IU diferit?

Cu peste 100.000 de studenți din peste 153 de țări , IU International University of Applied Sciences este cea mai mare universitate din Germania. Ele oferă programe de licență, master și MBA acreditate de stat, de calitate superioară, predate în limba engleză - cu o abordare cu totul nouă.

Programele IU în campus din Berlin și Bad Honnef oferă o experiență de studiu structurată, dar flexibilă, astfel încât să puteți echilibra studiile, munca și viața personală în Germania. Cu un program care combină tutoriale în persoană și auto-studiu online, vă puteți scufunda într-o țară străină în timp ce vă construiți rețeaua socială și profesională.

În fiecare dintre campusurile IU din Berlin și Bad Honnef, veți face parte dintr-o comunitate cu adevărat vibrantă și internațională. Facilitățile moderne din campus, mediul de învățare favorabil și activitățile distractive din campus vă permit să experimentați pe deplin viața studențească în Germania în timp ce lucrați din greu pentru a vă atinge obiectivele.

În zilele în afara campusului, vă puteți personaliza, de asemenea, învățarea datorită platformei digitale complet integrate a IU și a instrumentelor de învățare inovatoare care încorporează tehnologia AI, cum ar fi ChatGPT și Syntea . După finalizarea studiilor, veți fi eligibil și pentru o viză post-studiu de 18 luni pentru a începe o carieră în Germania.

Aflați mai multe despre IU .

Reușiți la nivel global cu IU

Cu IU , puteți deschide porțile către oportunități de carieră în întreaga lume . Programele lor acreditate de stat vă vor echipa cu cunoștințe relevante pentru industrie și abilități solicitate, astfel încât să vă puteți remarca pe piața globală a muncii. Studiul la IU vă oferă, de asemenea, acces la serviciile și evenimentele lor exclusive de carieră online și vă conectează la rețeaua lor globală de parteneri academici, astfel încât să puteți studia în SUA, Canada sau Australia.

De ce IU ?

 • Învățare combinată: participați la tutoriale în campus doar de 2-3 ori pe săptămână.
 • Flexibil: studiați online la propriul program pentru restul săptămânii.
 • Explorați opțiunile de lucru și studii în Germania: până la 20 de ore pe săptămână în timp ce studiați
 • Orientat către carieră: IU oferă programe de studii specializate în domenii cu mare cerere.
 • Cursuri: combină teoria și aplicarea practică prin studii de caz din viața reală.
 • Începeți-vă cariera în Germania: după absolvire cu o viză de 18 luni după studii.
 • Toate programele sunt acreditate: conform standardelor germane și ale UE în educație.
 • Diplomele IU sunt recunoscute la nivel internațional și pot fi convertite în echivalente de peste mări pentru muncă sau studii ulterioare.
 • Recunoscut de WES Canada și SUA și membru al Asociației Universităților Indiene (A IU ).

Misiunea lui IU

Ceea ce motivează IU , este ceea ce te motivează: IU își proiectează programele pentru a fi cât mai flexibile și inovatoare posibil, fără a sacrifica calitatea. Ele oferă expertiză de specialitate și materiale de învățare inovatoare, precum și se concentrează pe servicii excelente pentru studenți și sfaturi profesionale. Programele IU oferă cunoștințe specifice disciplinei și abilități soft cu o abordare orientată spre viitor și instrumente digitale pentru a pregăti absolvenții pentru lumea afacerilor internaționale.

Caracteristici Campus

Locuind in Germania

Germania este considerată una dintre cele mai importante destinații de studiu din lume și în inima Europei. Lider în inovare, afaceri și inginerie, perspectivele de carieră cu o diplomă germană sunt diverse și de anvergură. Germania este, de asemenea, primitoare pentru profesioniștii internaționali și oferă o viză de muncă post-studiu de 18 luni studenților care își desfășoară ultimul semestru în Germania.

Campusuri IU

La IU , puteți alege între două campusuri moderne din Berlin și Bad Honnef, fiecare echipat cu facilități de ultimă generație, spații de învățare și biblioteci. Experimentați scena vibrantă din Berlin sau instalați-vă în mediul prietenos din Bad Honnef, unde sunt disponibile locuri de cazare în campus. Alăturați-vă cluburilor și societăților, relaxați-vă în zonele sociale și îmbrățișați comunitatea internațională care susține pe parcursul călătoriei dvs. educaționale.

Sprijin pentru studenți

Pe măsură ce lucrați pentru atingerea obiectivelor dvs. la IU , veți găsi un sistem de asistență puternic cu consilieri de studii utile, experți în birouri de carieră și tutori cunoscători. Acești profesioniști prietenoși vă ghidează prin călătoria dvs. academică, de la alegerea cursurilor până la găsirea de stagii și oportunități de angajare.

Echilibrul studiu-viață

La IU , te vei bucura de un echilibru sănătos între studiu și viață printr-un model de învățare mixt în campus, care combină cursurile în grupuri mici și auto-studiul online. Această abordare flexibilă vă permite să gestionați în mod eficient studiile, munca și viața personală, în timp ce vă implicați într-o comunitate internațională diversă și urmăriți oportunități de lucru-studiu, cum ar fi locuri de muncă cu fracțiune de normă sau stagii, îmbogățindu-vă astfel experiența generală de studiu în străinătate.

  Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

  Webinar: Studiază online cu IU 15:00 - 15:45 (CEST)

  Cerinte pentru viza

  • Studenții cu cetățenie dintr-o țară membră a UE, care intenționează să participe la cursuri la campus în timpul unei părți (sau tuturor) studiilor lor, nu au nevoie de un permis de ședere pentru a intra în Germania.
  • Studenții fără cetățenie de țară membră a UE, care intenționează să participe la cursuri la campus în timpul unei părți (sau tuturor) studiilor lor, trebuie să obțină un permis de ședere valabil pentru a putea studia în Germania.

  * Acest lucru se aplică numai studenților care doresc să participe la un semestru sau mai multe în campus în Germania. Studenții care intenționează să-și efectueze toate studiile online prin campusul virtual IU , nu trebuie să obțină un permis de ședere – indiferent de cetățenia lor.

  Dacă aveți întrebări cu privire la procesul de solicitare a permisului de ședere, vă rugăm să luați legătura cu Echipa de consiliere pentru studii a IU .

  Burse și finanțare

  Schimbă-ți viitorul cu IU - aplică și economisește până la 25%!

  IU caută mereu noi modalități de a vă ajuta să combinați educația de înaltă calitate și accesibilă, indiferent de circumstanțele dvs.

  Alăturați-vă unuia dintre campusurile sale din Bad Honnef sau din Berlin și bucurați-vă de abordarea unică a IU , care vă permite să găsiți un echilibru între activitățile tale academice, angajamentele profesionale, interacțiunile sociale și explorarea unui nou continent în timp ce lucrezi pentru obiectivele tale viitoare.

  Aplicați astăzi și veți avea șansa de a obține până la 25% reducere la studiile de la campus!

  Clasamente

  Acreditări, Clasamente și Membri

  Acreditare

  IU International University of Applied Sciences a primit acreditare de sistem de la EQAR, FIBAA, Consiliul German de Acreditare și Consiliul German pentru Științe și Științe Umaniste. Aceasta înseamnă că cursurile, facultatea și materialele lor de predare îndeplinesc standardele riguroase stabilite în conformitate cu orientările academice europene și acum își pot acredita propriile programe.

  Premii și Clasamente

  IU este prima universitate germană care a obținut 99/100 în raportul QS Stars, dar a ocupat, de asemenea, 6 din 25 de categorii în cel mai mare clasament al universităților din Germania de către CHE. Recent, programele de MBA online ale IU s-au clasat pe locul 26 în Europa în prestigiosul QS Online MBA Rankings, o realizare impresionantă și o recunoaștere pe scena internațională.

  Membrii

  IU este membru al Asociației Absolvenților în Afaceri, al Consorțiului de Învățare Online, al AASCB și al Coaliției Globale pentru Educație a UNESCO. Aceste calificări le oferă legături cu alte instituții, companii și ONG-uri, precum și cu programe de diplome de nivel superior și cursuri de dezvoltare a învățării pe tot parcursul vieții. Folosind tehnologia de ultimă oră, IU îi ajută pe studenții care au nevoie să-și continue educația și să urmeze învățarea pe tot parcursul vieții

  Din aprilie 2023, IU este membru al Asociației Universităților Indiene (A IU ), cea mai mare asociație universitară din lume cu universități străine ca membru asociat. IU este, de asemenea, singurul membru european al Asociației Universităților Africane (AAU), o rețea de peste 420 de universități și centre de cercetare de pe tot continentul african.

  Recunoaștere globală și parteneri academici

  Recunoaștere globală

  Deoarece IU este recunoscut de WES Canada și SUA, diplomele lor pot fi convertite în puncte în conformitate cu standardele academice locale în Sistemul de puncte de imigrare canadian și Schema americană de evaluare a imigrației.

  Parteneri academici

  Prin parteneriate cu instituții academice din întreaga lume, IU oferă studenților o modalitate mai accesibilă de a studia și de a trăi în străinătate. Alianța IU Study Abroad permite studenților să înceapă o diplomă online la IU și să o finalizeze la o universitate parteneră din SUA, Canada, Australia sau Europa, unde oportunitățile de carieră sunt numeroase.

  Mărturii studențești

  Locații

  • Bad Honnef

   Mülheimer Str. 38, 53604, Bad Honnef

   • Berlin

    Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

    • Berlin

     Berlin, Germania

     Întrebări