Keystone logo
© CODE
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Introducere

Despre IU

Fiind cea mai mare universitate din Germania, Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU găzduiește un corp de studenți divers, care depășește 100.000 de persoane din peste 153 de țări . IU se remarcă prin oferirea de programe de licență, master și MBA acreditate de stat, de înaltă calitate, toate livrate în limba engleză și caracterizate printr-o abordare inovatoare.

Programele IU sunt foarte apreciate, lăudându-se cu o rată impresionantă de recomandare de 96%. Ele sunt concepute în mod intenționat pentru a oferi studenților o flexibilitate de neegalat în călătoria lor educațională. Folosind o platformă digitală complet integrată și instrumente de învățare de ultimă generație, IU vă dă putere să obțineți o diplomă 100% online, adaptată programului dumneavoastră individual.

Programele IU sunt concepute pentru profesioniștii ocupați: oferă un nou nivel de flexibilitate, astfel încât să puteți echilibra studiile și munca, viața sau familia. Evaluate cu 5 stele pe QS, programele lor de licență online vă permit să obțineți o diplomă germană de oriunde în lume, cu normă întreagă sau cu jumătate de normă. Cu platforma lor digitală complet integrată și instrumentele inovatoare de învățare care încorporează tehnologia AI, cum ar fi ChatGPT și Syntea, vă puteți adapta călătoria de învățare la propriile nevoi și program. De aceea, 96% dintre studenții lor recomandă să studieze la IU.

Pentru cei care doresc să studieze și să locuiască în Germania, IU oferă, de asemenea, programe mixte în campus în campusurile lor din Berlin și Bad Honnef. Puteți beneficia de un program mai structurat, bucurându-vă în același timp de o oarecare flexibilitate datorită combinației de tutoriale în persoană și auto-studiu online. În acest fel, vă puteți scufunda într-o țară străină, vă puteți construi rețeaua socială și profesională și puteți explora opțiunile de muncă și studii. La sfârșitul studiilor, vei fi, de asemenea, eligibil pentru o viză post-studiu de 18 luni pentru a-ți începe cariera în Germania.

Aflați mai multe despre IU.

Ce face IU diferit

IU oferă programe de calitate pentru diplome de licență, master și MBA cu o abordare complet nouă. IU a înființat campusuri pentru studenții care doresc să-și termine studiile la fața locului, dar oferă și programe 100% online pentru învățământ la distanță. Studenții eligibili pot combina atât studiile online, cât și cele din campus și pot comuta între cele două. În acest fel, studenții trebuie să se dezvolte la nivel personal și profesional și să-și ajute să-și avanseze cariera prin studii orientate spre viitor, flexibile.

De ce IU?

 • Accesibil: Bucurați-vă de reduceri la taxele de școlarizare online de până la 50%
 • Opțiuni de plată flexibile: rate lunare sau plata integrală, în avans
 • Taxe all-inclusive: Materiale de curs incluse, fără taxe de aplicare Flexibil
 • Începeți online imediat, fără aporturi semestriale fixe
 • Studiați și susțineți examene 100% online , în ritmul și programul dvs. - acces 24/7 la materialele digitale de învățare ale IU, oriunde ați fi orientat către carieră
 • IU oferă diplome în domenii solicitate, cu specializări
 • Cursurile combină teoria și aplicarea practică prin studii de caz din lumea reală
 • Învățați de la profesioniști din industrie care sunt experți în domeniile lor

Reușiți la nivel global cu IU

Cu IU, puteți deschide porțile către oportunități de carieră în întreaga lume. Programele lor acreditate de stat vă vor echipa cu cunoștințe relevante pentru industrie și abilități solicitate, astfel încât să vă puteți remarca pe piața globală a muncii. Studiul la IU vă oferă, de asemenea, acces la serviciile și evenimentele lor exclusive de carieră online și vă conectează la rețeaua lor globală de parteneri academici, astfel încât să puteți studia în SUA, Canada sau Australia.

IU: Adaptat la cerințele pieței globale

Studiul la IU face posibile cariere într-un mediu global și primim studenți din întreaga lume. IU vă va pregăti pentru cariera dumneavoastră internațională cu conținut educațional relevant la nivel internațional și va acorda o atenție deosebită oferirii unei perspective internaționale atât pentru modulele de management general, cât și pentru conținutul specific disciplinei. IU își transmite mentalitatea internațională în toate și pregătește următoarea generație de profesioniști pentru afaceri globale.

94% dintre absolvenții IU își găsesc un loc de muncă în primele trei luni de la absolvire și, după doi ani, în medie 80% au responsabilități de conducere. Aceste rezultate excelente se bazează pe faptul că, pe lângă predarea expertizei profesionale, ele se concentrează pe formarea competențelor sociale și interculturale.

Misiunea IU

Ceea ce motivează IU, este ceea ce te motivează: IU își proiectează programele pentru a fi cât mai flexibile și inovatoare posibil, fără a sacrifica calitatea. Ele oferă expertiză de specialitate și materiale de învățare inovatoare, precum și se concentrează pe servicii excelente pentru studenți și sfaturi profesionale. Programele IU oferă cunoștințe specifice disciplinei și abilități soft cu o abordare orientată spre viitor și instrumente digitale pentru a pregăti absolvenții pentru lumea afacerilor internaționale.

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Webinar: Studiază online cu IU 18:00 - 19:00 (CEST)

Cerinte pentru viza

• Studenții care intenționează să-și efectueze toate studiile online prin campusul virtual IU, nu trebuie să obțină un permis de ședere – indiferent de cetățenia lor.

Burse și finanțare

Asigurați-vă cariera visată - Bucurați-vă de economii de până la 50%!

Alăturați-vă programului online acreditat de IU și economisiți până la 50% din taxele de școlarizare.

Cu campusul online de ultimă oră și resursele digitale de învățare ale IU, veți avea acces la educație accesibilă, de înaltă calitate.

Cea mai bună parte? Tu decizi când să începi!

* Notă: Această reducere excepțională se aplică exclusiv modelului de studiu online. Pentru informații despre reducerile la studii în campus, contactați Echipa de consultanță pentru studii a IU.

Clasamente

Acreditări, Clasamente și Membri

Acreditare

Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU a primit acreditare de sistem de la EQAR, FIBAA, Consiliul German de Acreditare, Consiliul German pentru Științe și Științe Umaniste și WES Canada. Acest lucru înseamnă că cursurile, profesorii și materialele lor didactice corespund standardelor riguroase care le-au fost stabilite și acum își pot acredita propriile programe.

Cambridge Assessment Educație internațională/Diplomă de liceu A-Levels

IU este primul partener universitar online al diplomei de liceu A-Levels a Cambridge International. Studenții au acum șansa de a obține o diplomă de liceu în timp ce studiază pentru o diplomă de licență – fără costuri suplimentare. A-Levels este un curs unic de 12 luni cu un volum de muncă de 150 de ore, pe care îl urmați împreună cu cursurile de licență. A-Levels se încheie cu un examen care poate fi reluat de un număr infinit de ori.

Premii și Clasamente

IU este prima universitate germană care a obținut 99/100 în raportul QS Stars, dar a ocupat, de asemenea, 6 din 25 de categorii în cel mai mare clasament al universităților din Germania de către CHE. Recent, programele de MBA online ale IU s-au clasat pe locul 26 în Europa în prestigiosul QS Online MBA Rankings, o realizare impresionantă și o recunoaștere pe scena internațională.

Membrii

IU este membru al Asociației Absolvenților în Afaceri, al Consorțiului de Învățare Online, al AASCB și al Coaliției Globale pentru Educație a UNESCO. Aceste calificări le oferă legături cu alte instituții, companii și ONG-uri, precum și cu programe de diplome de nivel superior și cursuri de dezvoltare a învățării pe tot parcursul vieții. Prin valorificarea tehnologiei de ultimă oră, IU îi ajută pe studenții care au nevoie să-și continue educația și să urmeze învățarea pe tot parcursul vieții.

Recunoaștere globală și parteneri academici

Recunoaștere globală

Deoarece IU este recunoscut de WES Canada și SUA, diplomele lor pot fi convertite în puncte în conformitate cu standardele academice locale în Sistemul de puncte de imigrare canadian și Schema americană de evaluare a imigrației. În aprilie 2023, IU a devenit prima universitate germană care este membră a Asociației Universităților Indiene (AIU), singura autoritate publică din India care verifică instituțiile străine. Aceasta înseamnă că programele lor din campus sunt recunoscute de angajatori din India și din alte națiuni ale Commonwealth-ului.

Parteneri academici

Prin parteneriate cu instituții academice din întreaga lume, IU oferă studenților o modalitate mai accesibilă de a studia și de a trăi în străinătate. IU Study Abroad Alliance le permite studenților să înceapă o diplomă online la IU și să o finalizeze la o universitate parteneră din SUA, Canada, Australia sau Europa, unde oportunitățile de carieră sunt numeroase.

Locații

 • Berlin

  Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Întrebări