Keystone logo
International Institute in Geneva

International Institute in Geneva

International Institute in Geneva

Introducere

Situat în Geneva, Elveția, în centrul Europei și un hub pentru politica internațională și afaceri, campusul este aproape de aeroport și la aproximativ 5 km de centrul orașului. IIG are studenți care reprezintă peste 60 de naționalități, oferind astfel un cadru cu adevărat multicultural.

International Institute in Geneva este dedicat excelenței în educație și îmbunătățire profesională.

Corpul studențesc multicultural, facultatea și mediul dinamic al Institutului contribuie la crearea unui cadru în care studenții dobândesc o educație globală.

Programele au fost concepute pentru a crea un echilibru solid între fundamentele teoretice și aplicațiile practice, prin utilizarea unor probleme reale de afaceri și vizite la marile companii multinaționale din regiune.

Clasele sunt mici pentru a permite discuțiile în grup și pentru a oferi o atenție mai individualizată. International Institute in Geneva se angajează să îi ajute pe studenți să-și atingă potențialul maxim. Facultățile au experiență relevantă în industrie și afaceri la niveluri superioare, combinată cu un fundal academic puternic.

Metodele de instruire de la International Institute in Geneva sunt inovatoare și subliniază importanța dobândirii unei perspective internaționale asupra problemelor de management, digitale și relații internaționale.

Utilizarea metodelor de învățare experiențială, cum ar fi analiza de caz și simulările de afaceri asigură dezvoltarea abilităților analitice, care sunt esențiale în lumea competitivă și în schimbare rapidă de astăzi.

International Institute in Geneva subliniază importanța abilităților interpersonale, a conducerii, a comunicării și a capacității de a lucra în echipe multiculturale, prin încurajarea participării active la clasă și prin prezentări regulate pe probleme de management strategic. În acest spirit, studenții sunt așteptați să lucreze în echipă, pentru a simula o situație în care își dezvoltă o atitudine proactivă și stăpânesc abilități eficiente de comunicare.

Filosofia academică a IIG subliniază dezvoltarea unei orientări antreprenoriale relevante atât pentru companiile mici și mijlocii, cât și pentru marile corporații multinaționale.

Declaratie de viziune

Pentru a dezvolta profesioniști internaționali angajați să servească o societate durabilă.

Declarație de misiune

International Institute in Geneva este o Fundație pentru Învățământ Superior supravegheată de Autoritatea Federală Elvețiană, care oferă educație de calitate pentru succesul studenților în afaceri și cariere internaționale.

Institutul este dedicat:

 • Educație - Oferiți educație în afaceri, comunicare, relații internaționale și comerț cu o perspectivă globală.
 • Excelență - Încurajează un echilibru între programele academice și practice prin procese de învățare eficiente, servicii personalizate pentru studenți și o facultate dedicată predării și cercetării.
 • Mediu - Oferiți un mediu de învățare dinamic, promovând diversitatea și fiind receptivi la nevoile în schimbare ale comunității internaționale.

Rețeaua internațională

International Institute in Geneva a stabilit o rețea puternică, dezvoltând programe de schimb cu instituții academice acreditate din întreaga lume. Programul oferă oportunități studenților din universități din cadrul rețelei IIG în:

 • Europa (de exemplu, Universitatea Plymouth)
 • SUA (ex. Universitatea din Boston)
 • America Centrală și de Sud
 • Asia și Orientul Mijlociu
 • Africa

să participe la un semestru la IIG și să fie creditat la instituția lor.

De asemenea, permite studenților IIG (maximum doi pe an) să participe la un semestru sau un termen de vară la o altă universitate și să fie creditați la IIG.

La unele universități, studenții pot obține o diplomă dublă cu IIG.

Geneva, un oraș global

Geneva aparține unui grup select de orașe cu adevărat „internaționale” ale lumii, ceea ce o face un loc ideal pentru a studia managementul internațional, relațiile internaționale și media digitală.

Orașul găzduiește Organizația Națiunilor Unite și agenții specializate precum Organizația Mondială a Comerțului și este adesea menționat ca capitala păcii și a diplomației.

Multe organizații multinaționale sunt situate în regiune datorită rețelei logistice excelente și a locației centrale a Genevei.

În inima Europei, se află la doar o oră cu avionul de Londra, Paris, Bruxelles și Milano.

Geneva este bine cunoscută ca unul dintre principalele centre financiare internaționale din lume, în special pentru gestionarea activelor de capital privat.

Geneva este o fereastră către lumea tehnologiei. Acesta găzduiește lideri mondiali precum Forumul Economic Mondial (WEF), Hewlett-Packard, Nestlé, Richemont, Procter and Gamble, Caterpillar și Du Pont de Nemours.

Uniunea Internațională de Telecomunicații și centrul european de comunicații al Reuters au ales și Geneva drept sediu. CERN, situat la Geneva, este locul unde a fost inventat World Wide Web.

Calitatea și varietatea vieții culturale din Geneva, cu numeroasele sale teatre, muzee și conferințe internaționale, o fac locul potrivit pentru a obține o educație globală.

Orașul este o vitrină pentru cele mai celebre nume din modă, bijuterii și ceasuri și găzduiește, printre altele, Rolex și Patek Philippe. Situată în mod ideal pe malul lacului Leman, la poalele Alpilor, Geneva oferă activități sportive excelente în aer liber.

Caracterul cosmopolit al orașului, cu aproape 150 de naționalități din întreaga lume, îi face pe toți să se simtă ca acasă.

Burse și finanțare

În fiecare an, Institutul acordă un număr limitat de burse. Criteriile de selecție se bazează pe performanțele academice anterioare (GPA) și pe nevoile financiare. Solicitanții interesați trebuie să trimită o scrisoare de cerere împreună cu materialul de aplicare.

Evenimentele noastre viitoare

Open House, prezentare companie și multe altele!

Clasamente

Clasată printre primele zece universități din Elveția, International Institute in Geneva ( IUG ) este o instituție academică acreditată, specializată în educație în afaceri. Universitatea oferă programe de licență și postuniversitare în Administrarea Afacerilor, Relații Internaționale, Media și Comunicare și Comerț Internațional. Curriculumul oferă o combinație unică de instruire teoretică și practică, cu un accent deosebit pe practicile de afaceri internaționale. Programul de schimb internațional oferă studenților o oportunitate de a studia la universități renumite din întreaga lume. Situat în Geneva, Elveția, în centrul Europei și un hub pentru politica internațională și afaceri, campusul este aproape de aeroport și la aproximativ 5 km de centrul orașului. IUG are studenți care reprezintă peste 60 de naționalități, oferind un cadru cu adevărat multicultural.

Mărturii studențești

Locații

 • Geneva

  International Institute in Geneva ICC 20, Rte de Pré-Bois, 1215, Geneva

 • Geneva

  Geneva, Elveţia

  Întrebări