Keystone logo
International University of Japan MBA
International University of Japan

MBA

Niigata, Japonia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

JPY 3.200.000 / per year *

În campus

* taxă de școlarizare pe an

Sesiuni de informare și campusuri deschise

Introducere

MBA IUJ

Perspectiva globală pentru managerii globali

Din punctul nostru de vedere din inima Asiei, oferim o perspectivă unică a lumii într-un cadru global plin de viață. La International University of Japan , campusul nostru cultural divers, împreună cu locația și viziunea noastră în Asia, vă vor îmbogăți experiența educațională. După doi ani la IUJ , absolvenții au nu numai un MBA, ci și o perspectivă globală unică, o experiență de management internațională reală și o rețea puternică de afaceri în Japonia și în alte 80 de țări din întreaga lume, unde absolvenții IUJ sunt lideri guvernamentali și de afaceri. Acesta este avantajul IUJ .

Studiu privind piețele emergente. Programul IUJ MBA pune un accent mai puternic pe piețele emergente, cu accent special pe China, India și alte piețe din Asia de Sud-Est în curriculum-ul său. GSIM evidențiază rolul din ce în ce mai important al Japoniei în creșterea eforturilor de afaceri noi și durabile în această regiune și importanța acestora în competitivitatea globală globală.

Cererea pentru absolvenții IUJ . Absolvenții IUJ sunt mai calificați decât media MBA. Ei au lucrat cu companii japoneze și multinaționale în timpul programului lor de MBA. Ei au, de asemenea, experiența de a trăi și de a lucra cu colegii de clasă din peste 50 de țări, dintre care mulți sunt îndeplinite, oameni de afaceri și funcționari publici. Orientarea internațională și abilitățile de comunicare interculturală, atunci când sunt combinate cu o educație practică de clasă mondială și competență cu cea mai avansată tehnologie, fac absolvenții IUJ foarte atractivi pentru angajatori. Experiența IUJ este atât japoneză, cât și internațională. Locația IUJ în Japonia este ideală pentru un program de MBA cu o concentrare distinctă în Asia. Locația rurală a IUJ permite studenților să experimenteze minunile culturii japoneze tradiționale. Cosmopolitan Tokyo, probabil cel mai distractiv și, cu siguranță, cel mai trendit oraș din lume, este ușor accesibil prin trenul cu bullet. Elevii au oportunități academice și de afaceri în acest centru financiar mondial.

MBA nostru pune prioritate în cariera ta de afaceri. Pașaport la oportunitățile de carieră alese, companiile de top recrutează MBA-uri IUJ . Sprijin de la o rețea globală de absolvenți, facultate de clasă mondială, comunități regionale, corporații multinaționale și guverne. Deplasați-vă la cariere de management interesante în Finanțe, Marketing, IT, HR, Contabilitate, Operațiuni, Consultanță, Management general și multe altele.

De ce un MBA de la LUJ

 • Suntem singura Școală de Afaceri din Japonia, care este inclusă în clasamentul "Top-100 B-școli ale lumii" din Economist Intelligence Unit pentru ultimii cinci ani
 • Avem o facultate de clasă mondială cu o vastă experiență de afaceri, care colaborează cu companii locale, regionale, naționale și multinaționale pentru proiecte de cercetare și de clasă.
 • Experiența reală a diversității culturale în toate clasele
 • Avem peste 35 de parteneri de schimb din întreaga lume, inclusiv școli de top din SUA, Europa și Asia
 • Programe lingvistice remarcabile atât pentru competența engleză, cât și pentru cea japoneză
 • Un laborator E-state de ultimă generație
 • Toate găzduite într-un campus rezidențial, în inima frumoasei Țări de Zăpadă din Japonia.

Structura programului MBA

Programul de MBA de la IUJ este conceput pentru a oferi studenților o gamă largă de experiență și cunoștințe adecvate pentru cariera lor viitoare. Curriculumul din primul an constă în cursuri de bază necesare.

Profesorii de MBA desfășoară în mod regulat cercetări și consultă companiile sponsorizate, organizațiile guvernamentale și comunitatea locală, inclusiv guvernul prefectului din Niigata. Elevii sunt expuși la unele dintre aceste activități în mai multe moduri în timpul programului de MBA de doi ani.

În curriculum-ul anului II, raportul de cercetare MBA este singura cerință de bază, oferind astfel studenților MBA o flexibilitate suficientă pentru a se concentra asupra ariilor de interes. Studenții MBA pot alege o "zonă de concentrare" de la Finanțe, Marketing, Management sau IT / OM, dacă se dorește, să se poziționeze pentru o carieră viitoare. Pentru a declara o zonă de concentrare, elevii trebuie să obțină cel puțin 12 credite din zona respectivă. 48 de credite sunt necesare pentru gradul.

Calificări minime pentru admitere

Școala universitară de management internațional consideră că persoanele care beneficiază de una dintre următoarele calificări sunt solicitanți eligibili:

 1. Cei care dețin sau urmează să primească diploma de licență de la un colegiu sau universitate acreditată de patru ani și care au absolvit cel puțin șaisprezece ani de școlarizare formală.
 2. Cei care dețin o diplomă de licență într-o țară în care sunt necesari mai puțin de 16 ani de școlarizare formală pentru absolvirea acestui program de studii și care au un an sau mai mulți ani de experiență în cercetare după obținerea diplomei de licență la o instituție academică; vârsta minimă de 22. (O scrisoare oficială care să ateste experiența de cercetare academică este necesară ca parte a documentelor de cerere.)
 3. În unele cazuri, cei care dețin o diplomă de licență de la o instituție de învățământ dintr-o țară în care 15 ani de școlarizare formală sunt necesari pentru finalizarea acestui program de studii, dar care nu au experiență de cercetare pot fi considerați drept solicitanți eligibili pe baza performanței lor de licență.
 4. Cei care au absolvit doi ani de învățământ dincolo de școala secundară (cum ar fi colegiul junior sau școala profesională) au mai mult de doi ani de experiență de lucru, vârsta minimă de 22 de ani și prezintă un eseu suplimentar pe tema " experiența de lucru și modul în care acestea contribuie la programul de MBA sau E-Business Management Program la IUJ .

GSIM, IUJ câștigă acreditarea internațională AACSB

Începând cu 20 februarie 2018, Școala Universitară de Management Internațional (GSIM), IUJ a obținut cu mândrie acreditarea de la AACSB International, cea mai importantă autoritate mondială privind asigurarea calității școlilor de afaceri.

Consultați anunțul general al AACSB, Newsroom-ul AACSB și anunțul regional care a fost trimis către aproximativ 100 de reporteri în regiunea noastră imediată de către AACSB.

IUJ a devenit una dintre cele patru universități acreditate AACSB din Japonia până în prezent, fiind prima universitate acreditată engleza-medie din Japonia, oferind programe postuniversitare.

Despre călătoria AACSB a GSIM

GSIM a început călătoria de acreditare AACSB în 2014.

De atunci, GSIM a suferit transformări semnificative în misiunea, politicile, curriculum-ul, asigurarea învățării, cercetarea facultăților și suficiența pentru a respecta standardele AACSB.

În iulie 2017, GSIM a prezentat raportul final AACSB. În noiembrie 2017, trei membri ai echipei de experți au vizitat campusul nostru. GSIM este acum una dintre modalitățile sale de îmbunătățire continuă.

"Întreaga școală este încântată de obținerea acreditării AACSB, prin care suntem hotărâți să oferim o educație de înaltă calitate, încercând în același timp să ne atingem cel mai mare potențial în viitor", a declarat președintele IUJ Hiroyuki Itami și IUJ GSIM Dean Wenkai Li.

"Aș dori să le mulțumim mentorului nostru AACSB, membrilor echipei de revizuire și directorilor executivi și personalului AACSB pentru ajutorul și îndrumarea lor incomensurabilă. De asemenea, dorim să mulțumim pentru munca excelentă și neobosită a studenților GSIM, a absolvenților, a cadrelor didactice, a personalului, a conducerii senior IUJ și a altor părți interesate ".

Kiyo Ogushi (clasa MBA din 1992), președinte și CEO al Institutului de învățare Fuji Xerox, onorat ca lider influent al AACSB în anul 2019

Cea de-a patra inițiativă anuală recunoaște absolvenții 33 de școli de afaceri, care au un impact durabil în lume.

[Minami Uonuma, Niigata] (5 februarie 2019) - International University of Japan anunță că doamna Kiyo Ogushi (clasa din 1992) este una dintre cele 33 de absolvenți ai școlilor de afaceri onorați de AACSB International (AACSB) - ca clasa de lideri influenți din 2019. Provocările anuale recunosc absolvenți notabili din școlile acreditate AACSB, ale căror lucrări de inspirație servesc drept model pentru următoarea generație de lideri de afaceri.

Dna Ogushi, desemnată de Școala Internațională de Management Internațională a IUJ , este în prezent președinte și CEO al Institutului de Învățământ Fuji Xerox. Are 24 de ani de experiență în leadership și dezvoltare organizațională, inițiative de management al schimbării și dezvoltare de talente. Expertiza Ogushi în domeniul consultanței educaționale și de formare a atins mulți lideri japonezi corporativi, ajutându-i să atingă standardele globale de management și abilități de conducere. În mod similar, ea este un model de model pentru următoarea generație de antrenori și formatori, ajutând carierele lor să înflorească. De asemenea, în calitate de președinte și CEO al unei companii din Japonia, ea este capabilă să-i inspire pe alți membri ai personalului japonez de femei să devină lideri în domeniile lor.

Opera ei trăiește prin diversele programe implementate de următorul grup de antrenori pe care îi identifică și îi inspiră, permițând dezvoltarea lor continuă.

" IUJ este mândru că unul dintre absolvenții noștri de MBA remarcabili a fost onorat de AACSB ca lider influent în anul nostru inaugural ca un program acreditat AACSB", a spus dr. Wenkai Li, decanul IUJ școli de afaceri. Kiyo Ogushi a răspuns: "Este o onoare de a avea o astfel de oportunitate de a fi recunoscut ca un lider influent. Sunt umilit. "

"AACSB este onorat să recunoască lui Kiyo Ogushi și să aplaude realizările sale la Institutul de Învățământ Fuji Xerox ca pe un exemplu de conducere a afacerilor ca o forță de bine în lume", a declarat Thomas R. Robinson, președinte și CEO al AACSB. "Diversitatea de medii, industrii și căi de carieră ale clasei de lideri influenți din 2019 demonstrează că școlile acreditate de AACSB pregătesc absolvenții pentru a reuși oriunde ar putea să le ia pasiunile".

Acum al patrulea an, provocarea liderilor influenți a recunoscut aproape 200 de absolvenți ai școlilor de afaceri pentru a crea un impact durabil în afaceri și în societate. Toți cursanții au obținut o diplomă de licență, absolvent sau doctorat de la una dintre cele peste 800 de școli de afaceri acreditate AACSB din întreaga lume. Pentru mai multe informații despre provocarea liderilor influenți și pentru a vedea o listă completă de onorari, vizitați www.aacsb.edu/influential-leaders.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Acreditări

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări