Keystone logo
International University of Japan Mba track 1 an (program intensiv MBA)
International University of Japan

Mba track 1 an (program intensiv MBA)

Niigata, Japonia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

JPY 3.900.000 / per year

În campus

Sesiuni de informare și campusuri deschise

Introducere

Profund, în curs de desfășurare Shift în Global Competiție

Odată cu creșterea rapidă a emergente mega-piețelor și a economiei mondiale din ce în ce integrată, concurența la nivel mondial astăzi trece printr-o schimbare profundă.

Leadership pentru a schimba Avantaj competitiv global

Este clar că, pur și simplu observarea și de a răspunde la schimbarea nu este sufi- sufi. În schimb, societățile trebuie să inițieze în mod proactiv schimbare pentru a crea un avantaj competitiv față de rivalii lor. Astfel de inițiative sunt de natură integratoare eco-funcționale ca mișcări funcționale deconectate pot duce cu greu la un avantaj competitiv. Astfel, concurența globală de astăzi necesită o piscină critică de manageri la nivel mondial, care pot lucra peste granițele de funcții de afaceri și de mobilizare a afacerii lor, ca un ansamblu integrat.

De ce un MBA de la IUJ

MBA nostru pune prioritate de top pe cariera dvs. de afaceri. Pașaport pentru oportunitățile de carieră alese, companii de top recruteze IUJ MBA. Sprijin dintr-o rețea globală de Alumni, Facultatea de clasă mondială, comunitățile regionale, corporații multinaționale și guverne. Muta la o carieră de management incitante în: Finante, Marketing, IT, resurse umane, contabilitate, Operations, Consultanta, Management general și Mai mult ...

 • Suntem singura scoala de afaceri din Japonia, care urmează să fie incluse în Economist Intelligence Unit prestigiosul "Top-100 B-școli din lume" clasament timp de 8 ani consecutivi.
 • Avem o facultate de clasă mondială, cu experiență de afaceri largă, care sunt parteneriat cu companii multi-nationale pentru proiecte bazate pe clasa de cercetare și local, regional, național și.
 • Adevărata experiență a diversității culturale în toate clasele
 • Avem aproximativ 40 de parteneri de schimb din întreaga lume, inclusiv școlile de top din SUA, Europa și Asia.
 • Programe lingvistice remarcabile atât pentru limba engleză și japoneză de competență
 • Un stat-of-the-art E-Lab
 • Toate adăpostite într-un campus rezident, în inima Japoniei frumos de zăpadă Țara.

MBA - Curriculum - PROGRAM STRUCTURA

MBA IUJ se concentrează pe "Leveraging Asia emergente pentru Advantage Global." Acesta oferă cunoștințele, aptitudinile și mentalitatea necesare pentru a obține un avantaj competitiv în economiile cu cea mai rapidă creștere din lume. Programul este conceput pentru a oferi studenților o gamă largă de experiență și cunoștințe adecvate pentru carierele lor viitoare. Sunt de la 1-Year Track and 2-Year Track în programul de MBA și au fost proiectate pentru a oferi cele mai înalte niveluri de abilități de management al afacerilor în termenul cel mai adecvat.

1-Year MBA este axat exclusiv pe dezvoltarea abilităților de management integratoare pentru liderii de afaceri regionale și globale de mâine. Este pentru cei cu cel puțin 5 ani de experiență de lucru cu compania lor de sponsorizare și care se va întoarce pentru a ajuta compania lor globalizat în continuare.

CERINTA DE GRADUL imba (1-AN TRACK)

Cerințe minime sunt:

 1. ședere pe termen de trei, în principiu,
 2. Un total de cel puțin treizeci și opt (38) de credite
 3. Un acceptabil Raport de cercetare sau Master tezei de doctorat (grad de B + sau mai bine)
 4. AAP totală de cel puțin 3,00

MBA 1-Year Track este conceput ca un full-time, program de rezidențial, 12 luni (trei termeni și o perioadă de vară) sunt necesare pentru finalizarea gradului. studiu anterior la alte instituții nu reduce cerința rezidențial de 12 luni pentru gradul de MBA.

Cursurile sunt împărțite în cele cinci categorii enumerate mai jos și studenții sunt obligați să completeze un minim de 38 de credite, conform fiecărei categorii.

Elevii Diversitate IUJ

Universitatea Liberă Internațională din Japonia este acasa, la aproape 400 de studenți la nivel de absolvent de la mai mult de 45 de tari in fiecare an. Pentru că IUJ este situat în frumoasa zonă rurală din Japonia, avem un sistem multi-cultural, multi-etnic, mediu campus înfloritoare, multi-religioase, care oferă fiecare dintre studenții noștri cu sensibilitatea culturală și învățămintele necesare pentru a conduce o companie la nivel mondial.

După 30 de ani, IUJ are acum mai mult de 3.000 de absolventi care trăiesc și lucrează în mai mult de 100 de țări din întreaga lume. Prin urmare, oriunde în lume, pe care sunteți interesat în operarea afacerii dvs., sau stabilirea unor parteneriate puternice, este foarte probabil ca un absolvent IUJ va fi acolo pentru a colabora cu eforturile tale.

Proiecte de echipă

Programele noastre oferă oportunitatea ideală să-și asume roluri de conducere prin proiecte de echipă în multe dintre cursurile noastre. Prin colaborarea cu colegii internaționale cu privire la provocările de caz, precum și proiecte de afaceri reale, toți participanții la programul nostru IMBA vor avea perspective noi in modul de a conduce în mod eficient eco-funcționale, echipele globale. In plus, fiecare student va fi expus la noi moduri de gândire și de analiză a materialelor furnizate în scopul de a crea cele mai eficiente soluții pentru proiecte de curs, împreună cu colegii lor.

Interacțiunea cu Exchange Elevii din Top Afaceri școli din toată lumea

Universitatea Liberă Internațională din Japonia are parteneriate în curs de desfășurare cu multe alte scoli de afaceri de clasă mondială din întreaga lume. Din China și India, în Statele Unite ale Americii, Europa și Australia, în fiecare an Școala noastră de afaceri salută schimb de studenți internaționali din întreaga lume, la campusul nostru.

Cursuri de vară Capstone

cursuri de Capstone reprezinta wrap-up cursuri finale, pentru programul IMBA. Luate în lunile de vară, înainte de absolvire, se integrează elemente din mai multe cursuri deja finalizate pentru a aborda problemele manageriale și în timp util la provocările de importanță competitiv. Cursuri Capstone sunt, de obicei cursuri de un credit și subiecte pot varia de la an la an, refl ecte problemele emergente ale concurenței la nivel mondial.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Acreditări

Despre Școală

Întrebări