Keystone logo
Indiana University Kokomo MBA (Master of Business Administration)
Indiana University Kokomo

MBA (Master of Business Administration)

Request duration

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Nostru maestru de administrare a afacerilor (MBA) este un program acreditat AACSB conceput pentru a pregăti studenții noștri pentru a fi de succes manageri de afaceri într-un mediu global complex și care se schimbă rapid. Noi combina cadre universitare de calitate, cu o atenție individuală de la facultate dedicat. elevii noștri lucrează și de a interacționa cu profesori de afaceri de conducere școlii noastre în cadrul clasei mici, care oferă un mediu unic pe bază de relații, de învățare. Programul nostru oferă studenților, cu o înțelegere aprofundată a lumii de afaceri, și le pregătește pentru o carieră de succes în calitate de lideri, manageri, directori, antreprenori, și inovatori în domeniul ales. Studenții noștri MBA câștig:

 • abilități de conducere avansate.
 • cunoștințe de afaceri cuprinzătoare.
 • îmbunătățit abilitățile de gândire critică.
 • sensibilitatea și sensibilizarea la problemele de etică în afaceri.
 • o înțelegere a mediilor internaționale și trans-culturale.
 • abilități analitice avansate.

O UI Kokomo School of Business MBA oferă o educație de afaceri premier. profesorii noștri de afaceri combină excelența în educație cu cercetare, oferindu-le studenților noștri cu cele mai avansate evoluții în teoria de management al afacerilor, strategie și tehnologie.

Ceea ce sa va asteptati

In clasa

Ce puteți aștepta? Se așteaptă o călătorie de viață în schimbare. Experiența noastră clasă este dinamic, aducem studenți și facultate împreună din medii diverse, atât profesional cât și cultural. Vei avea posibilitatea de a învăța, de rețea, și a face schimb de informații cu colegi din întreaga lume care sunt angajați de companiile locale, regionale, naționale și globale.

În afara clasei

Ce puteți aștepta? Se așteaptă să fie provocați, programul nostru de MBA vă va scoate din sala de clasă în cazul în care vă va pune acele competențe în clasă la testul cu nostru Capstone lumea reală curs de consultanță. De ce este acest lucru atât de important? Pentru că învățarea nu vine pur și simplu dintr-un curs sau un manual, învățarea vine de la a face.

Concentrațiile sunt disponibile în Finanțe și Managementul Resurselor Umane, sau puteți urmări un MBA general

Curriculum-ul MBA

Programul nostru acreditat AACSB-International MBA, necesită 30 până la 54 de ore de credit, în funcție de fundal de licență. Programul nostru oferă o mare flexibilitate, permițându-vă să urmărească gradul pe fie un part-time sau full-time. Toate cursurile noastre sunt oferite în timpul serii astfel încât elevii să poată continua să lucreze în timp ce completarea gradul lor. Clasele sunt mici și predate de facultate dedicat, care sunt atât educatori calificați și profesioniști cu experiență de afaceri.

două faze

Programul nostru de MBA este format din două faze și este proiectat pentru a vă oferi un curriculum flexibil, care poate fi realizat indiferent de fundal educație.

Faza I

Faza I este conceput pentru acei studenți care nu au o diplomă de licență în afaceri. Această primă fază a programului nostru se referă la economie, contabilitate, management, finanțe, marketing, și de gestionare a științei. Aceste cursuri de afaceri introductive vă va oferi fundamentul necesar de afaceri necesare pentru a reuși în programul nostru de MBA.

Faza a II-

Faza a II-este nucleul MBA nostru și este conceput pentru acei studenți care sunt gata să ia educația lor de afaceri la nivelul următor. Această fază a afunda studenții noștri într-un curriculum de management de business premieră. Elementul central al programului nostru se angajează elevii cu cursuri avansate de conducere în finanțe, marketing, strategie globală, dreptul afacerilor și etică, contabilitate, economie, teoria organizationala, si consultanta de afaceri.

Cerințe de aplicare

Dreptul de a alege programul de MBA este o decizie importantă de viață. La Indiana University Kokomo atentia individualizat va primi vă va permite să consolideze abilitățile dumneavoastră de afaceri și de a atinge obiectivele educaționale și de carieră.

Pentru a se califica pentru admiterea la programul de MBA, o persoană trebuie să dețină o diplomă de licență sau echivalentă de la o universitate sau colegiu acreditate. Acest grad poate fi în afaceri sau un alt domeniu. Toate deciziile de admitere se bazează pe medie punct de gradul de licență a studentului, scoruri GMAT *, experiență de lucru profesionale, precum și declarația de realizare a acestora.

Pentru a aplica, vă rugăm să prezinte următoarele:

 • cerere de completat, declarația personală de realizare și CV-ul.
 • colegiu sau universitate matricolele oficiale de la toate instituțiile au participat.
 • Admitere de Management absolvent Test de scor (GMAT) *.
 • Taxă de aplicare.
 • Solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să demonstreze competență în limba engleză.
 • Solicitanții ale căror AI depășește 1000 folosind un scor convertit GRE (calculat de 200 * GPA de licență + scor convertit GRE) sunt exceptate de la cerința GMAT.
 • Candidații care dețin un grad absolvent de la un colegiu acreditate sau universitate pot fi exceptate de la cerința GMAT.

Termene de aplicare

termene de aplicare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, Statele Unite ale Americii
 • Master în administrarea afacerilor (în campus și online)
  • Doral, Statele Unite ale Americii
 • Afaceri (MBA)
  • Fort Wayne, Statele Unite ale Americii