Keystone logo
Ivey Business School at Western University Master în Administrarea Afacerilor
Ivey Business School at Western University

Master în Administrarea Afacerilor

London, Canada

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 111.750 / per year *

În campus

* Studenți domestici: 83.250 USD; Studenți internaționali: 111.750 USD

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de MBA de un an al lui Ivey începe în martie și este conceput pentru lideri cu rezultate înalte care sunt gata să-și accelereze succesul în carieră. Alăturați-vă astăzi unuia dintre cele mai bune programe de MBA din Canada.

Ce trebuie să știți despre programul MBA al lui Ivey

Programul nostru de MBA de 12 luni atrage studenții care doresc să-și atingă obiectivele de carieră în mai puțin timp, cu ajutorul echipei de management al carierei de top din Canada și a unei rețele extinse de absolvenți.

Program de MBA de un an

Oferim un MBA cu normă întreagă care începe în martie, livrat folosind metoda studiului de caz a lui Ivey. Folosim o abordare dinamică, orientată spre acțiune pentru a simula provocările și complexitățile afacerilor din lumea reală.

Formatul nostru de un an recunoaște că o parte din costul mare de a face MBA este timpul departe de forța de muncă. Având doar un an din forța de muncă în loc de doi, ți-am minimizat costul de oportunitate, oferind în același timp un pachet de programe intense de clasă mondială, care te va ajuta să-ți atingi obiectivele de carieră și să te întorci rapid în forța de muncă.

Master cu normă întreagă în administrarea afacerilor

Programul nostru nu este doar un set de cursuri, ci o experiență de învățare orientată spre acțiune, concepută pentru a vă accelera succesul în lumea reală. Veți învăța tot ce ați învăța dintr-o prelegere și multe altele: veți fi cel care ia decizii, vi se va cere să analizați datele, să dezvoltați alternative, să faceți și să vă apărați recomandările.

#1 pentru managementul carierei

Lucrați cu echipa de management al carierei de top pentru a vă pregăti pentru locuri de muncă post-MBA și pentru a vă tranzita sau a vă dezvolta cariera. Ratele noastre consistente de plasare a locurilor de muncă sunt o dovadă a talentului și resurselor echipei noastre de management al carierei.

Program de MBA de top din Canada

Clasată pe locul 1 în Canada timp de cinci ani consecutiv de Bloomberg Businessweek * pentru satisfacția studenților și a recrutorilor, Ivey Business School are unul dintre cele mai bune programe de MBA din țară și suntem mândri atât de experiența studenților, cât și de cât de bine performează absolvenții noștri. in piata.

*Clasamentul MBA Bloomberg Businessweek 2018.

†The Economist Clasament MBA full-time 2015-2018

Top 20 de rețele de absolvenți la nivel global

Alăturați-vă unei rețele de 24.500 de absolvenți din 106 țări și descoperiți de ce The Economist clasează constant rețeaua noastră de absolvenți în top 20 din lume.† Veți construi conexiuni care vor stimula creșterea carierei, oportunitățile de mentorat și prieteniile pe tot parcursul vieții.

Metoda studiului de caz

Curriculum-ul Ivey MBA este livrat folosind metoda de studiu de caz a lui Ivey. În timp ce alte școli pot folosi cazuri în metodologia lor de predare, Ivey este singurul program bazat pe cazuri din Canada. Folosind peste 300 de cazuri pe an, folosim o abordare dinamică și orientată spre acțiune, care reflectă provocările și complexitățile afacerilor din lumea reală.

Cazurile de utilizare ale facultății Ivey și lucrează împreună pentru a vă extinde perspectiva asupra modului în care problemele afectează o întreagă organizație, folosind predarea încrucișată și o abordare integrată a planificării curriculumului.

Oportunități globale de învățare

Ivey recunoaște că lumea afacerilor de astăzi este una globală. Din acest motiv, includem probleme de afaceri internaționale și oportunități de învățare în curriculumul nostru. Pe lângă o varietate de discuții de caz la nivel mondial, facultate de clasă mondială și un mediu de clasă divers, ca MBA Ivey, veți avea, de asemenea, oportunitatea de a vă extinde învățarea în afara sălii de clasă.

Călătorie internațională de studiu

Aceste excursii sunt concepute pentru a completa activitățile de clasă ale programului Ivey MBA, cu expunerea pe teren la unele dintre cele mai dinamice și interesante regiuni economice ale lumii. Veți avea opțiunea de a participa la o călătorie internațională de studiu în China sau America de Sud pentru credit opțional. În timpul petrecut în una dintre aceste țări, veți vizita afaceri locale, veți face legături cu lideri de afaceri (inclusiv absolvenți de succes Ivey), vă veți alătura activităților echipei de „pluie culturală” și veți afla cum funcționează cu succes afacerile în aceste climate economice.

Oportunitate de schimb în străinătate

Studenții au opțiunea de a participa la un schimb internațional care va avea loc în ultimul semestru (ianuarie până în aprilie). Aceasta este o oportunitate interesantă de a vă scufunda pe deplin într-o altă cultură și de a vă extinde rețeaua globală.

Școli de schimb

 • Universitatea Adolfo Ibáñez, Santiago, Chile
 • Fundação Getulio Vargas, Escola de Administração de Empresas, São Paulo, Brazilia
 • ESADE Business School, Barcelona, Spania
 • Universitatea Erasmus, Rotterdam School of Management, Olanda
 • NHH Business School, Școala Norvegiană de Economie, Bergen, Norvegia
 • Școala de Management Fudan, Universitatea Fudan, Shanghai, China
 • HKUST Business School, Hong Kong
 • NUS Business School, Universitatea Națională din Singapore, Singapore
 • Școala Indiană de Afaceri (ISB), Hyderabad, India
 • Școala Absolventă de Afaceri, Universitatea din Cape Town, Cape Town, Africa de Sud
 • Universitatea din Otago, Dunedin, Noua Zeelandă
 • SDA Bocconi, Milano, Italia
 • Universitatea din St. Gallen (HSG), Elveția
 • Universitatea din Warwick, Regatul Unit

Facultatea Globală

Profesorii cu normă întreagă ai lui Ivey au o sferă cu adevărat globală, jumătate deținând cetățenie internațională și reprezentând 21 de țări diferite. În fiecare zi, profesorii Ivey își aduc experiența și perspectivele globale în sala de clasă.

Membrii facultății noștri sunt experți în domeniile lor, cu studii impresionante și medii academice. Experiența și cunoștințele lor de afaceri din lumea reală sunt demonstrate nu numai în sala de clasă, ci și prin cele aproximativ 150 de cazuri de afaceri pe care le scriu în fiecare an și prin cercetările practice pe care le fac cu organizațiile. Această expertiză este esențială pentru angajamentul nostru de a avea cea mai bună facultate pentru a pregăti viitorii noștri lideri.

Membrii facultății noștri vă vor cunoaște ca individ și sunt foarte dedicați succesului dumneavoastră. Le place să predea și asta se vede.

Cum să alegi un program de MBA

Nu toate programele de MBA sunt create egale și vă datorați pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Având atât de multe opțiuni din care să alegeți, trebuie să luați în considerare durata programului, locația, stilul de învățare, dimensiunea clasei, ofertele opționale și sprijinul în carieră care se potrivesc cel mai bine nevoilor și obiectivelor dvs. Stabilește care criteriu este cel mai important pentru tine.

Creați o listă scurtă de programe

Având în mână lista de elemente obligatorii, începeți cercetarea în anumite programe. Obțineți informații mai detaliate de pe site-urile școlilor și obțineți perspective din interior citind blogurile studenților și canalele de rețele sociale.

Reţea

Vorbește cu oameni: prieteni, familie, colegi, absolvenți, personal, recrutori. Întrebați despre experiențele lor și despre lecțiile învățate. Discuția cu oamenii vă va oferi o perspectivă directă care nu poate fi găsită online sau într-o broșură.

Participați la evenimente și prezentați-vă

După ce ați stabilit lista scurtă de programe care vi se potrivește cel mai bine nevoilor și obiectivelor dvs., ieșiți și participați la evenimente. Personalul și facultatea care lucrează pentru o școală reflectă tipul de cultură și personalitatea programului, astfel încât aceste interacțiuni vă vor oferi o înțelegere de primă mână dacă este sau nu potrivit.

Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă prezenta și a împărtăși puțin despre tine și obiectivele tale. Acest lucru poate ajuta echipa de recrutare și admitere să pună o față numelui dacă și când aplicați. Amintiți-vă că primele impresii sunt puternice, așa că doriți să fiți pozitivi și profesioniști.

Locuri de munca MBA

Echipa Ivey de management al carierei vă va oferi instrumentele și resursele necesare pentru a vă naviga pe calea carierei în viitor. Deși depinde de tine să obții jobul post-MBA, curriculumul integrat și expertiza pe care le vei primi sunt de neegalat.

 • Rata de plasare: 90% dintre cei care caută au primit o ofertă până la 1 septembrie, pe baza unei rate de raportare de 95%
 • Salariu de pornire: salariu mediu de 103.024 USD (include: salariul de bază, bonus de semnare și alte compensații garantate)
 • Tranziție în carieră: 97% dintre absolvenții Ivey au făcut cel puțin o tranziție în carieră (schimbare în industrie, funcție și/sau geografie)

Ce vei învăța

O carieră de succes necesită o bază solidă de cunoștințe de afaceri. De aceea, un MBA Ivey predă în mod eficient elementele fundamentale ale afacerii și apoi merge cu un pas mai departe decât majoritatea programelor școlilor de afaceri pentru a-ți dezvolta și perfecționa abilitățile de conducere. Într-un an intens, doar Ivey te pregătește pentru provocările continue de conducere necesare pentru a prospera în economia complexă de astăzi și de mâine, cu un curriculum care este conceput să te pregătească pentru succesul în carieră.

Cursuri pre-Ivey

Programul de cunoștințe pregătitoare

Pentru a vă asigura că profitați la maximum de timpul de curs de MBA, vă oferim cursuri opționale înainte de începerea programului oficial. Aceste cursuri pregătitoare sunt o modalitate excelentă de a vă reîmprospăta cunoștințele de bază despre afaceri, de a vă familiariza din nou cu rutina școlii și de a vă cunoaște pe câțiva dintre colegii dvs. de clasă.

Business Essentials (martie)

Anul tău incredibil începe în primăvară

Pentru a vă asigura că aveți o bază solidă în subiectele de bază, primele șase luni ale programului Ivey MBA constau în cursuri, inclusiv strategie, leadership, finanțe, contabilitate, sisteme informaționale, operațiuni, marketing, analiză, comunicații și economie și modul în care se integrează. .

Cursuri esentiale

 • Contabilitate si Control pentru Manageri
 • Luarea deciziilor cu Analytics
 • Dezvoltarea și Executarea Strategiilor
 • Oameni și organizații de conducere
 • Gestionarea operațiunilor
 • Marketing Produse și Servicii
 • Utilizarea tehnologiei informației
 • Macroeconomie pentru decizii de afaceri
 • Comunicarea eficientă
 • Gestionarea resurselor financiare

Opțiuni, experiențe internaționale și proiecte din lumea reală (septembrie)

Cursurile noastre opționale sunt concepute pentru a vă sprijini obiectivele de carieră și pentru a vă satisface interesele profesionale și personale.

Experiențe internaționale

 • Participați la o călătorie de studiu opțională în China sau America de Sud, ca parte a ciclului opțional. De asemenea, puteți căuta oportunități de voluntariat pentru a preda și a oferi consultanță în afaceri în China sau Europa de Est.
 • Dacă doriți să experimentați un schimb internațional de studii, puteți profita de acest lucru în ultimul semestru. Aceasta este o oportunitate grozavă de a vă cufunda pe deplin într-o altă cultură și de a vă extinde rețeaua globală.

Proiecte din lumea reală

 • Pune-ți la încercare învățarea atunci când participi la Ivey Field Project. Puteți alege să dezvoltați o nouă afacere sau să lucrați cu o organizație existentă pentru a dezvolta soluții strategice.

Leading Cross-Entreprise (martie)

Aduceți totul împreună

Acest modul capstone reunește tot ce ați învățat și îl conectează la provocările de lider din lumea reală de astăzi. Veți examina câteva dintre întrebările mari, cum ar fi:

 • Cine conduce cel mai bine și cum o fac?
 • Cum se dezvoltă marii lideri?
 • Care sunt forțele și tendințele majore care vor afecta afacerile în secolul 21?"

Criterii de admitere

Cerințe de admitere la MBA

Căutăm liderii de mâine; oameni cu talent excepțional și ambiție de a reuși în domeniile care îi pasionează.

Acești candidați reprezintă un grup divers de medii și experiențe - cultural, profesional și personal. Bazându-vă pe istoricul dvs. de realizări și succes în conducere, aveți aspirații puternice de carieră și sunteți în căutarea unei experiențe de MBA dinamice și provocatoare.

Calități critice la un candidat

Conducere

 • De la succesul în carieră și promovare până la munca de voluntariat și inițiative comunitare sau alte interese precum atletismul sau artele - căutăm candidați care au demonstrat o orientare puternică spre leadership în experiența anterioară și care pot aduce asta în sala de clasă Ivey.

Dosar academic puternic

 • Programul Ivey MBA și metoda de caz vă cer să fiți analitic și confortabil în rezolvarea problemelor și luarea deciziilor cu ambiguitate sau informații incomplete. Evaluarea noastră se bazează pe istoricul dvs. academic în combinație cu scorul dvs. GMAT sau GRE. Le vedem într-un cadru holistic care încearcă să înțeleagă toate aspectele caracterului, calificărilor și experiențelor unui candidat.

Experiență de muncă de calitate

 • Cel puțin doi ani, experiența de lucru cu normă întreagă vă asigură că dvs. și colegii dvs. de clasă veți avea experiențe pentru a contribui la discuțiile în echipă și în clasă, împreună cu contextul și maturitatea pentru a aplica această învățare într-un cadru profesional.

Documentatie explicativa

 • Transcrieri neoficiale de la toate instituțiile postliceale. O copie a foilor matricole oficiale/certificate va fi necesară dacă un candidat primește o ofertă de admitere.*
 • Scorul GMAT (Desemnați Ivey cu codul CMB-MG-18) SAU scorul GRE (Desemnați Ivey cu codul 0292)
 • Cerința GMAT este eliminată pentru solicitanții care au trecut toate cele 3 niveluri ale desemnării CFA.
 • CV care demonstrează minim doi ani, experiență de lucru cu normă întreagă
 • Scor TOEFL sau IELTS (dacă este necesar pentru solicitanții ESL)
 • Două până la trei formulare de referință completate
 • Aplicație online, inclusiv completarea a două întrebări scrise obligatorii pentru eseu și două întrebări video obligatorii
 • Taxa de aplicare de 150 USD

*Pentru absolvenții Universității de Vest Ontario (UWO), biroul de admitere al lui Ivey va contacta direct UWO pentru a obține foile matricole, așa că nu trebuie să le comandați.

Criterii de admitere pentru solicitanții internaționali

Pe lângă îndeplinirea criteriilor minime de admitere pentru toți candidații, candidații internaționali trebuie, de asemenea, să demonstreze un nivel puternic de competență în limba engleză, care poate fi realizat fie prin studii postliceale la o instituție vorbitoare de limba engleză, fie prin experiență de lucru semnificativă într-un mediu vorbitor de engleză. Alternativ, candidații trebuie să finalizeze cu succes un test de competență în limba engleză. Ivey acceptă:

 • TOEFL (scor minim pe internet de 100)
 • IELTS General SAU Academic (scor minim de 7)*
 • MELAB (scor minim de 85)
 • PTE (scor minim de 70)
 • CAEL (se cere scor minim de 60, fără o parte mai mică de 60)

* Testul general IELTS este recomandat de Canadian Immigration.

Solicitanților internaționali care sunt admiși la Ivey li se va cere, de asemenea, să prezinte următoarele documente la sosirea lor sau înainte de aceasta:

 • O copie a diplomei lor originale
 • O foaie matricolă oficială certificată de la fiecare instituție străină cu traduceri în limba engleză

Cheltuieli de școlarizare și de viață

Este important să luați în considerare toate costurile asociate cu investiția MBA atunci când vă alegeți școala de afaceri. În plus față de școlarizare, este important să luați în considerare costul vieții în orașul pe care îl alegeți, precum și alte cheltuieli academice pe care le puteți suporta pe parcursul anului. Mai jos este o estimare a costurilor pentru programul Ivey MBA.

Cheltuieli de școlarizare și academice (2020) *

Toate sumele sunt în dolari canadieni.

 • Studenți domestici: 83.250 USD
 • Studenți internaționali**: 111.750 USD
 • Taxe auxiliare și suplimentare de Vest*** (aproximativ): 1.545 USD
 • Studenți internaționali – UHIP*** (Asigurare de sănătate): 772,50 USD
 • Casebooks and Supplies*** (aproximativ): 2.678 USD

*Supus aprobării Senatului Universității.

** Unii studenți internaționali de la Universitatea din Western Ontario sunt eligibili să plătească taxe de școlarizare pentru cetățenii canadieni. Vă rugăm să consultați site-ul Western Registrar pentru mai multe informații.

***Pot fi modificate.

Alte cheltuieli academice

 • Programul de cunoștințe pregătitoare* (Opțional)
 • Manual de economie (8 clase): 678 USD
 • Finanțe, Contabilitate și Foi de calcul (16 clase): 1.130 USD
 • Cantitative Analysis Primer (10 clase): 904 USD
 • Călătorie internațională de studii (opțional opțional): 3.000 USD - 4000 USD

*Toate costurile pot fi modificate. Costul Programului de cunoștințe pregătitoare (PKP) este subvenționat pentru a se asigura că pot participa cât mai mulți studenți posibil. Prețul este pe bază de grund și include HST.

Cheltuieli de trai: estimări lunare*

 • Chirie: (până la 1.200 USD): 1.000 USD
 • Asigurare de răspundere civilă pentru apartament (interval aproximativ de 15 USD-20 USD pe lună): 20 USD
 • Utilități (de ex Hidraul personal costă aproximativ 50 USD, iar internetul de acasă este între 50 USD și 65 USD, în funcție de lățime de bandă): 100 USD
 • Mâncare: 500 USD
 • Telefon mobil (gamă: 40 USD - 80 USD): 80 USD
 • Abonament de autobuz (abonamentul de luni până vineri este de 70 USD, iar lunar nelimitat este de 81 USD): 81 USD
 • Diverse (adică: mâncare în oraș, îmbrăcăminte, filme, spălătorie): 425 USD
 • Spălătorie: 50 USD

*Estimări lunare bazate pe un singur student care împarte o casă sau un apartament

*Dacă veți depune o declarație de impozit pe venit canadian, vă puteți solicita taxa de studii MBA. O chitanță T2202A este furnizată prin serviciul online din Centrul pentru studenți, care vă permite să vizualizați certificatul (certificatele) T2202A - Sume pentru școlarizare și studii din anul fiscal 2000 și mai departe.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare