Keystone logo
Jan Amos Komenský University Prague

Jan Amos Komenský University Prague

Jan Amos Komenský University Prague

Introducere

Universitatea Jan Amos Komensky Prague este situat în frumosul oraș istoric din Praga, situat în cartierul vibrant Zizkov aproape de centrul orașului. Studenții noștri vor găsi o atmosferă intimă și prietenoasă, situată în interiorul zidurilor clădirilor noastre istorice.

Ne-am specializat în educația adulților, educația specială, formarea cadrelor didactice, sociale și de comunicare media, inclusiv studii de teatru și mass-media și comunicării audiovizuale, managementul turismului, studii de securitate, studii de afaceri de asigurare, psihologie managerială, drept în antreprenoriat, precum și administrarea economică și publică europeană studii, inclusiv prestigiosul internațional acreditate și recunoscute program, MBA.

2

Jan Amos Komensky Universitatea din Praga a atins treptat o poziție solidă în cadrul pieței învățământului terțiar ca cea mai mare instituție cehă de acest gen și prima universitate privată (astfel cum sunt definite prin Legea ceh învățământului superior), umplerea cu succes lacunele sistemului național de învățământ terțiar atât în ​​ceea ce privește subiectele oferite și acoperirea regională.

Universitatea oferă studii universitare pe deplin acreditate în limba cehă, inclusiv cursuri de gradul în limba engleză (în primul rând în administrația publică și economică europeană), precum și cursuri de învățare certificate pe toată durata vieții. Am fost activi în cercetarea și inovațiile care participă la diverse proiecte naționale și internaționale, precum și să fie membru al diferitelor asociații, cum ar fi Asociația Universităților Europene. Activitățile noastre de cercetare vizează, în special, educație, special, educația adulților, dezvoltarea resurselor umane, metodologii de educație, economie și administrație publică și comunicare și mass-media.

1

Ca o continuare în lungă durată tradiție a Academiei Komensky, o organizație non-guvernamentală, non-profit, care a fost implicat în educația adulților, în 1990 "dezvoltarea sistematică Jan Amos Komensky Universitatea din Praga se bazează pe cooperarea cu locurile de muncă profesionale în atât Republica Cehă și în străinătate. Infiintata in anul 2001, Universitatea Jan Amos Komensky Praga oferă programe de inventiv și are o bază de student în continuă expansiune, în prezent, care cuprinde aproximativ 5 000 de studenți. Mai multe programe sunt în prezent în curs de elaborare, vă rugăm să verificați din nou acest lucru în mod regulat.

Locații

  • Prague

    Roháčova 63, 130 00 Praha 3 - Žižkov, , Prague

    Întrebări