Keystone logo
Jan Amos Komenský University Prague Master of Business Administration (MBA)
Jan Amos Komenský University Prague

Master of Business Administration (MBA)

0 Semesters

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de MBA este considerat în prezent standardul de calificare pentru managerii cehi și companii internaționale și instituții. Acesta se adresează managerilor cu experiență profesională pentru a se califica mai departe în Managementul Resurselor Umane și Uniunea Europeană. Studenții se vor califica pentru dezvoltarea lor proprii top carieră în structurile de management la diferite niveluri, în special în țările UE.

Programul de MBA absolvenți să devină experți de top în managementul resurselor umane în cadrul instituțional, economic și juridice europene.

Prin studiul de program de MBA managerii dobândesc un sistem cuprinzător de cunoștințe și abilități necesare pentru construirea unei cariere de succes în afaceri și management, inclusiv administrația publică, în special în domeniul educației și managementul capitalului uman.

Absolventii au însușit la nivel avansat cadrele instituționale, economice și juridice europene, cu accent pe managementul resurselor umane. Ele sunt pregătite pentru a dezvolta carierele lor ulterioare prin aplicarea cunoștințelor teoretice și abilități practice în mod direct la probleme complexe de rezolvare în afaceri, antreprenoriat și management instituțional. Absolventii au însușit, de asemenea, metode de formare continuă, învățarea continuă, și echipa de conducere. Capacitatea lor de a sintetiza cunoștințele teoretice și aplicarea practică în mediul managerial se stabilește prin apărarea teza finală.

Principalele subiecte ale profilului al programului de MBA în Managementul Resurselor Umane și Uniunea Europeană sunt după cum urmează: Managementul Resurselor Umane, Integrare Europeană, Sisteme juridice, Geografie politică și economică a Uniunii Europene, Analiză Economică, Comportament organizațional și Leadership, strategic și management operațional, rezolvarea problemelor și de gestionare a crizelor, TIC și sisteme informatice.

Modul de studiu este organizat în blocuri de studiu week-end (aproximativ 5 week-end pe semestru). Lungimea standard a studiului este de 1,5 an universitar (3 semestre) împărțit în 5 zone de studiu. Studiul se încheie prin apărarea unei teze. Absolvenții sunt acordate titlul profesional Master of Business Administration (MBA.

2

Programul de MBA a fost cu succes re-acreditat în februarie 2015.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare