Keystone logo
James Cook University Singapore

James Cook University Singapore

James Cook University Singapore

Introducere

Campusul din Singapore al Universității James Cook

Campusul din Singapore al Universității James Cook este deținut în totalitate de Universitatea James Cook din Australia, care este clasată în primele 300 de universități din lume. Universitatea James Cook Australia și-a înființat campusul din Singapore în 2003, ca parte a intenției sale exprimate de a-și internaționaliza activitățile și oferă o suită de programe la nivel universitar în campusul din Singapore care acoperă domeniile de afaceri, tehnologia informației, psihologie, educație, știință, comerț, Contabilitate, Acvacultură, Știința mediului, Design de jocuri, Turism și Ospitalitate.

Universitatea James Cook oferă programe de studii superioare de cercetare, cum ar fi doctor în filozofie, master în filozofie și Pathways către un grad superior.

În plus, campusul oferă cursuri la nivel preuniversitar, special concepute pentru a oferi Pathways pentru studenții care nu pot îndeplini imediat standardele de admitere la universitate.

Campusul din Singapore al Universității James Cook este situat la Sims Drive. Campusul oferă studenților acces la o gamă completă de facilități și servicii pentru a le susține învățarea. Acestea includ săli de curs și seminar, bibliotecă și facilități de studiu asociate, laboratoare de calculatoare, laborator financiar și acces la o varietate de facilități sportive.

Programul de mobilitate inter-campus al Universității James Cook

Universitatea James Cook oferă studenților posibilitatea de a studia în Singapore și în Australia, deoarece universitatea operează în ambele țări. Programul este conceput pentru a se asigura că studenții obțin cele mai bune rezultate posibile din anii lor de studiu la universitate.

EduTrust Star

Universitatea James Cook are cel mai înalt nivel de asigurare a calității din Singapore pentru instituțiile private de învățământ. Acesta este cunoscut sub numele de EduTrust Star și este un simbol al recunoașterii pentru realizări remarcabile. EduTrust Star este acordat acelor instituții pentru atingerea unui nivel lăudabil de performanță în gestionarea instituțiilor lor și pentru furnizarea unei calități remarcabile a educației și bunăstării studenților lor.

Universitatea James Cook este prima organizație cu EduTrust Star. Obținând acest premiu pentru a doua oară în 2019, Universitatea James Cook și-a arătat angajamentul și concentrarea ca instituție de învățământ centrată pe studenți.

SQC STAR

Universitatea James Cook a primit, de asemenea, Singapore Quality Class STAR (SQC STAR). SQC STAR recunoaște organizațiile SQC care au adus îmbunătățiri suplimentare în călătoria lor de excelență în afaceri.

Institutul Tropical Futures

Având în vedere că cercetarea este o componentă de bază a universității, Universitatea James Cook a înființat Institutul Tropical Futures pentru a profita de capacitatea și puterea de cercetare a universității și care creează o valoare adăugată substanțială ecosistemelor de cercetare din Singapore și din regiunea ASEAN. Institutul Tropical Futures este primul institut de cercetare înființat de o universitate australiană din Singapore.

Academia James Cook

Înființată în 2021, Academia James Cook este o subsidiară deținută în totalitate a Universității James Cook din Singapore și marchează intrarea Universității în dezvoltarea profesională continuă (CPD). Aceasta include cursuri scurte și programe de formare în Industria 4.0 și domenii care se potrivesc nevoilor forței de muncă și ale comunității din Singapore.

În sprijinul acestei misiuni, James Cook Academy a achiziționat Eagle Infotech – care oferă o gamă largă de cursuri scurte în tehnologia informației, marketing digital, comunicare și multe altele – pentru a ajuta adulții care lucrează să-și îmbunătățească abilitățile și să rămână relevanți și angajabili în actualitatea actuală. lume în schimbare.

James Cook Academy va sprijini Eagle Infotech pentru a-și diversifica în continuare ofertele de cursuri și modurile de livrare pentru a oferi programe flexibile și personalizate și va colabora cu partenerii din industrie și va folosi EdTech pentru a crește afacerea CPD în Singapore și regiune.

De ce să studiezi la Universitatea James Cook

Programul de mobilitate inter-campus JCU

Universitatea James Cook vă oferă oportunitatea de a studia în Singapore și în Australia și, totuși, rămâneți în calitate de student din Singapore, care vă plătește taxele în moneda din Singapore. Acesta este un program unic în Asia și poate funcționa numai deoarece universitatea operează în ambele țări. Programul este conceput pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate posibile din anii de studiu la universitate.

Licență australiană recunoscută la nivel mondial

Veți absolvi cu exact aceeași diplomă recunoscută la nivel global ca și studenții care studiază la Universitatea James Cook din Australia.

Asociația pentru promovarea școlilor colegiale de afaceri (AACSB)

Campusul din Singapore al Universității James Cook a primit acreditarea AACSB pentru programe de afaceri după o evaluare externă riguroasă a capacității școlii de afaceri de a oferi programe de cea mai înaltă calitate. AACSB conectează educatorii, studenții și mediul de afaceri pentru a atinge un obiectiv comun: crearea următoarei generații de mari lideri. Sinonim cu cele mai înalte standarde de excelență din 1916, AACSB oferă servicii de asigurare a calității, informații despre educație în afaceri și servicii de dezvoltare profesională pentru peste 1600 de organizații membre și aproape 800 de școli de afaceri acreditate din întreaga lume. Mai puțin de 5% din cele 13.000 de programe de afaceri din lume au obținut acreditare AACSB. AACSB conectează, împărtășește și inspiră inovația și calitatea în întreaga rețea de membri, precum și în comunitatea de afaceri.

Sistem trimestrial

Cu un program trimestrial, îți poți finaliza diploma de licență în 2 ani și o diplomă de master în 1 an (în funcție de cursul urmat).

Mediu de studiu favorabil

Campusul nostru este conceput pentru a sprijini învățarea colaborativă și tehnicile de studiu colaborativ. Vă oferim acces la o gamă completă de facilități și servicii pentru a vă sprijini învățarea. Acestea includ săli de curs și seminar, bibliotecă și facilități de studiu asociate, laboratoare de calculatoare, săli Apple și laborator financiar. În plus, veți avea acces la o serie de facilități sportive și vă puteți alătura unui număr de cluburi și societăți. Ne propunem să oferim o experiență universitară completă și nu doar un program de studiu.

Varietate de cursuri

  • Specializări duble în afaceri: puteți finaliza specializarea dublă fără costuri suplimentare sau timp
  • Masterat în comun în IT și Administrarea Afacerilor: obțineți o expunere mai largă în industrie și opțiuni de carieră mai largi cu un program de master comun.
  • Acreditare psihologie: Cursurile noastre de licență în științe psihologice sunt acreditate de Consiliul Australian de Acreditare în Psihologie (APAC).
  • Programe de diplomă: Studenții cu Anul 12, GCE „A” Level sau echivalentul acestuia care nu îndeplinesc intrarea directă la un program de studii sunt eligibili pentru a urma această calificare.

Pregătirea pentru forța de muncă globală

Vă oferim abilitățile necesare pentru a găsi un loc de muncă prin „ateliere de angajare” special concepute.

Locații

  • Singapore

    149 Sims Drive, 387380, Singapore

Întrebări