Keystone logo
James Madison University MBA în Administrarea Afacerilor - Concentrare Inovare
James Madison University

MBA în Administrarea Afacerilor - Concentrare Inovare

Harrisonburg, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat

* costul total al gradului este de 28.800 USD

Introducere

Oameni prietenoși, reali. Clase mici. Recunoscut la nivel național. Accesibil. În programul de MBA al JMU, nu ești doar un număr. Sunteți un membru valoros al unei cohorte diverse, cu o multitudine de experiențe și perspective de afaceri. Formatul nostru de studiu hibrid este conceput pentru a vă permite să construiți relații personal pentru a pune bazele unei discuții bogate în sesiuni online. Profesorii noștri sunt pasionați de conținut și de proiectare a cursurilor care sunt relevante și adaptabile la lumea afacerilor de astăzi, în continuă schimbare, toate acestea fiind conștienți de faptul că lucrați cu normă întreagă în timp ce finalizați diploma.

Gradul de MBA cu o concentrare în inovare (iMBA) este conceput pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile și abilitățile necesare pentru a excela la conducerea prin inovare cu tehnologie și oameni.

Despre concentrarea de inovare

Inovația este sursa principală de avantaj competitiv pentru multe firme, în special pentru cele care operează în medii de afaceri care devin din ce în ce mai complexe și mai dinamice. Concentrarea noastră iMBA este concepută pentru a aborda aceste complexități multidisciplinare și pentru a vă pregăti pentru a fi un lider în organizația dumneavoastră.

Pe lângă abordarea problemelor de importanță critică din toate disciplinele funcționale de afaceri, acest program pune un accent deosebit pe:

  • Inovație—cum să vă schimbați perspectiva pentru a crea idei și procese mai eficiente și mai eficiente
  • Leadership și a fi un factor de schimbare în organizația ta
  • Îmbunătățirea setului de abilități în analiză și operațiuni

Punând accent atât pe activitățile în clasă, cât și pe cele experiențiale, învățarea are loc față în față, precum și sincron, folosind cele mai noi tehnologii online. Programul este un hibrid de cursuri virtuale live și rezidențe în persoană care se întâlnesc la JMU din Harrisonburg, Virginia, pe un program rotativ online de o săptămână în persoană, de două săptămâni*.

Recunoscut la nivel național, la prețuri regionale

Concentrațiile noastre de top au un format unic de clasă mixtă, conceput pentru a vă oferi beneficiile unui program tradițional de MBA față în față, cu flexibilitatea și comoditatea unei diplome online. Veți obține, de asemenea, genul de implicare a facultății cu studenții pentru care JMU este renumit, totul la un cost foarte rezonabil.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Acreditări

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări