Keystone logo

JAMK University of Applied Sciences

A logo

Introducere

Bun venit la JAMK

Situată în centrul Finlandei, universitatea noastră de științe aplicate face parte dintr-un centru de cunoaștere mai mare care creează pietrele de treaptă pentru un mâine mai bun. Există o cerere pentru absolvenții JAMK : au know-how-ul, tipul potrivit de atitudine și mândri de abilitățile lor profesionale. A fi profesionist iti ofera mai multe optiuni in viata si cariera.

Încărcați-vă creativitatea - aici la JAMK . Viitorul tău începe aici!

Alege-ți propria cale din șase domenii de studiu

Obține o diplomă de licență orientată practic și începe propria ta carieră internațională în Jyväskylä, Finlanda. Diplomele de licență constau în 210-240 de credite, iar timpul lor standard de finalizare variază de la 3,5 la 4 ani.

Perioada de aplicare pentru programele de licență desfășurate în limba engleză este în perioada 4 – 18 ianuarie 2023. Domeniile noastre de studiu includ Administrarea Afacerilor , TIC , Turism și Ospitalitate , Servicii Sociale și Servicii de Sănătate și Servicii de Sănătate,Tehnologie și Transport și Formarea Profesională a Profesorilor .

Orașul Jyväskylä

Jyväskylä are patru anotimpuri frumoase, de la veri calde verzi la ierni albe crocante. Orașul este situat în Finlanda Centrală și este înconjurat de numeroase lacuri superbe și natură pitorească. Atât Finlanda, cât și Jyväskylä sunt locuri sigure pentru a studia și a trăi. Jyväskylä este foarte dinamică. Aruncă o privire la activitățile sportive și culturale, ca să nu mai vorbim de restaurante și cafenele!

Scufundați-vă în oportunitățile oferite de Jyväskylä pe visitjyvaskyla.fi! !

Opțiune de Admitere 2

Cerințe pentru Viză

Locații

  • Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

Întrebări