Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Introducere

Bine ați venit la Jamk

Situată în Finlanda Centrală, universitatea noastră de științe aplicate face parte dintr-un centru de cunoaștere mai mare care creează premisele pentru un viitor mai bun. Există o cerere pentru absolvenții Jamk: aceștia au know-how, atitudinea potrivită și mândria de a fi profesioniști. A fi un profesionist vă oferă mai multe opțiuni în viață și în carieră.

Încărcați-vă creativitatea - aici, la Jamk. Viitorul tău începe aici!

Alege-ți propria cale din șase domenii de studiu

Obțineți o diplomă de licență sau de masterat orientată spre practică și începeți-vă propria carieră internațională în Jyväskylä, Finlanda. Diplomele de licență constau în 210-240 de credite, iar durata standard de finalizare a acestora variază între 3,5 și 4 ani.

Următoarea perioadă de înscriere pentru programele de licență și masterat în limba engleză este 8 - 22 ianuarie 2025. Domeniile noastre de studiu includ Administrarea afacerilor, TIC, Turism și ospitalitate, Servicii sociale și asistență medicală, Tehnologie și transporturi, și Formarea profesională a cadrelor didactice.

Orașul Jyväskylä

Jyväskylä are patru anotimpuri frumoase, de la veri calde și verzi la ierni albe și strălucitoare. Orașul este situat în centrul Finlandei și este înconjurat de numeroase lacuri superbe și de o natură pitorească. Atât Finlanda, cât și Jyväskylä sunt locuri sigure pentru a studia și a trăi. Jyväskylä este foarte dinamic. Avem multe activități sportive și culturale, ca să nu mai vorbim de restaurante și cafenele!

Scufundați-vă în oportunitățile oferite de Jyväskylä pe visitjyvaskyla.fi! !

Statistică

La JAMK University of Applied Sciences , avem peste 1.100 de studenți internaționali din peste 80 de țări. Sunt tot atâtea povești câte studenți! Citiți poveștile studenților și absolvenților pe site-ul nostru.

  Caracteristici Campus

  Facilitățile de la JAMK combină o atmosferă relaxată cu înaltă tehnologie.

   Admitere

   Următoarea perioadă de aplicare comună pentru programele de licență JAMK în limba engleză este 8 - 22 ianuarie 2025, la 15:00, ora finlandeză.

   Locații

   • Jyväskylä

    Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

   Întrebări